Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
"2.5 milyon cemaat mensubu Fenerbahçeli"

Fenerbahçe'nin eski başkanvekili Nihat Özdemir, 'Cemaat Fenerbahçe'yi ele geçiriyor mu?' sorusuna "20 milyon taraftardan 2-2.5 milyonu cemaat mensubudur" yanıtını verdi.

TRT1'de soruları cevaplayan Özdemir'in konuyla ilgili açıklamaları şöyle..

"Son 11 ay Fenerbahçe'nin başkanvekiliydim. Şunu söyleyeyim son 11 ayda herhangi bir cemaatin, herhangi bir derneğin, herhangi bir siyasi görüşün, biraz daha genişleteyim yalnız cemaat değil, herhangi bir kesimin Fenerbahçe'yi ele geçirmek, önümüzdeki kongrede bazı arkadaşları Fenerbahçe yönetimine sokmak gibi herhangi bir hareketlerini görmedim. Benim 20 milyon taraftarım varsa bu 20 milyon taraftarımın 2-2.5 milyonu da cemaat mensubu arkadaşlarımızdır. Onlar da Fenerbahçemizin başarılı olması için benim kadar iyi niyetli olarak onlar da dua etmişlerdir."
Eski bir haberi eklediğinize göre bana cevap olarak sanırım.

http://www.cnnturk.com/2012/spor/01/...9.0/index.html

Resmen açık nota vermiş adam

Dediğim gibi olayı siyasete getirmek istemiyorum. Ama ben konu Fenerbahçe olduğunda siyaseti 2. plana atan biriyim. Yani ne iktidar partiler, ne muhalefet partiler umrumda değil. Onlara karşı bir kin gütmüyorum. Aksine muhalefet partileri oy korkusu yüzünden Fenerbahçe hakkında konuşmak istemiyor diye eleştirmiştim.

Başbakan Fenerbahçe Kongre Üyesi
Savcı Mehmet Berk Fenerbahçe Kongre Üyesi
Mehmet Ali Aydınlar Fenerbahçe Kongre Üyesi + Voleybol Takımının ESKİ Sponsoru

Olayın Fenerbahçe ile alakası yok. Başbakan çıkıp ben Fenerbahçe'li değilim kongre üyesiyim diyorsa bu kanıt olarak sunulamaz. Madem her şey tesadüf neden şike sürecinden sonra Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu stadını HİÇ milli maç verilmedi? Tesadüftür ama doğru.