Anket Sonuçlarını Görüntüle: Hangi takım yükselir?

Voters
11. You may not vote on this poll
  • Adana Demirspor yükselir

7 63.64%
  • Fethiyespor yükselir

4 36.36%
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 37 arası toplam 37 sonuç

Konu: Spor Toto 2. Lig Play-Off Final Maçı | Adana Demirspor Bank Asya 1.Ligde

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

imparator adana demire oyuncu kiralar

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by ToRoSKaPLaNı View Post
    Sİz daha elinizdeki futbolcuların parasını veremiyorsunuz ki transfer yapıp kadroyu güçlendiresiniz ama doğru ya Sizin Zihni Aldırmaz ınız var.Formanıza reklamını verdiği gibi transfer paranızı da verir değil mi?
    Bu sene parasını vermediğimiz futbolcularla çıktık Bank Asyaya Ayrıca Bank Asyaya çıktığımız için gelen para noluyo peki ? He bi de belediye faktörü var Seneye sizin bizden yukarıda olacağınız kesin gibi ama hemen havaya girmeyin bu sezonu bir daha yaşayamazsınız..Hele 6 puanı rüyanızda görürsünüz belki küme düşeriz, 6 puanı herkese dağıtırız ama size vermeyiz bundan emin olabilirsin

Quote Originally Posted by byariff View Post
    imparator adana demire oyuncu kiralar
    İnşallah kardeş ya bir türlü göremedik Fatih Terimin Demirsporluluğunu
    Last edited by omersal : 02.Haziran.2012 at 10:55

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by omersal View Post
    Bu sene parasını vermediğimiz futbolcularla çıktık Bank Asyaya Ayrıca Bank Asyaya çıktığımız için gelen para noluyo peki ? He bi de belediye faktörü var Seneye sizin bizden yukarıda olacağınız kesin gibi ama hemen havaya girmeyin bu sezonu bir daha yaşayamazsınız..Hele 6 puanı rüyanızda görürsünüz belki küme düşeriz, 6 puanı herkese dağıtırız ama size vermeyiz bundan emin olabilirsin

İnşallah kardeş ya bir türlü göremedik Fatih Terimin Demirsporluluğunu
    siz vermesenizde biz alırız 6 puanı merak etme

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by ToRoSKaPLaNı View Post
    siz vermesenizde biz alırız 6 puanı merak etme
    görürüz ama unutma bu sözü burda dursun

Nesil
    2006
    Yer
    11

Birçok kişi gibi bir Bozüyük'lü olarak bende açıkçası Fethiye'ye elenmeyi beklemiyordum.Ama muhtemelen maçı kimse izlememiştir ki uzatma dakikalarında verilmeyen %1.000'lik bir penaltımız+yararlanamadığımız çok net bir gol pozisyonu vardı.Ama futbol bu sağlık olsun.Kendi takımımdan sonra favorim Adana Demir'di.Açıkçası taraftarından dolayıda sempati duyduğum bir takım.Bank Asya'yı hak ediyorlar.Gelecek yıl başarılar.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    Birçok kişi gibi bir Bozüyük'lü olarak bende açıkçası Fethiye'ye elenmeyi beklemiyordum.Ama muhtemelen maçı kimse izlememiştir ki uzatma dakikalarında verilmeyen %1.000'lik bir penaltımız+yararlanamadığımız çok net bir gol pozisyonu vardı.Ama futbol bu sağlık olsun.Kendi takımımdan sonra favorim Adana Demir'di.Açıkçası taraftarından dolayıda sempati duyduğum bir takım.Bank Asya'yı hak ediyorlar.Gelecek yıl başarılar.
    Ben de maçınızı izlemedim ama Fethiye'nin çıkmasına çok sevinmiştim..Çünkü bana göre Balkes ve Bozüyük dışında çok kuvvetli bir rakip yoktu.Biz de Bugsaşı penaltılarla geçemeseydik Bugsaş - Fethiye gibi ilginç bir final olacaktı ama neyse ki şanslıydık ve çıktık. balkes ve siz de çok hak ettiniz çıkmayı

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bugsaş'ın penaltılarda elendiğini bilmiyordum bizde penaltılarla elemiştik 2 senedir böyle olundu şampiyon penaltıda Bugsaş'ı yenen çıkıyor Bank Asya'ya

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri