Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
18. You may not vote on this poll
  • Portekiz kazanır

6 33.33%
  • Berabere biter

4 22.22%
  • Türkiye kazanır

8 44.44%
Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon
181 ile 210 arası toplam 211 sonuç

Konu: Portekiz - Türkiye | 2 Haziran 2012 - 21:45 | Hazırlık Maçı

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Maçı izlerken benimde dikkatimi çekti, hatta bir ara Portekiz'in hücum pozisyonlarından sonra niye sürekli Abdullah Avcı'yı gösteriyorlar dedim.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Ronaldo : “Ilker çok yakın arkadaşım ve cok iyi bir kaleci ancak Volkan Real Madrid’de olsa ondan kaleyi çok rahat bir şekilde alabilir" diye konustu..
    volkanı alamıyorlarsa ronaldo gelsin fenere

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Maçı izleyemedim ama özetlerini izledim az önce. Spikere biri Avrupa Şampiyonasının finalini oynamadığımızı hatırlatması lazım. Özetleri bile izlerken stres oldum. Zaten toplumca bir aşağılık kopleksimiz var yok giderler Cüneyt Çakır kırmızı kart verdi diye Terry'le roportaj yaparlar, sokakta ki insanlara hakemi nasıl buldunuz diye sorarlar vay efendim 6 gol yediğimiz rakibe haminin şutunu sorarlar. Ne gerek var böyle şeylere? Sen başarıyı alır bu kadar üst bir noktaya koyarsan bu yolda yarışan insanların ilk fırsatta pes etmesini sağlarsın çünkü ancak ulaşılamayacak bir şey bu kadar abartılabillir.

4. Default

Quote Originally Posted by GeanyGS View Post
    Maçı izleyemedim ama özetlerini izledim az önce. Spikere biri Avrupa Şampiyonasının finalini oynamadığımızı hatırlatması lazım. Özetleri bile izlerken stres oldum. Zaten toplumca bir aşağılık kopleksimiz var yok giderler Cüneyt Çakır kırmızı kart verdi diye Terry'le roportaj yaparlar, sokakta ki insanlara hakemi nasıl buldunuz diye sorarlar vay efendim 6 gol yediğimiz rakibe haminin şutunu sorarlar. Ne gerek var böyle şeylere? Sen başarıyı alır bu kadar üst bir noktaya koyarsan bu yolda yarışan insanların ilk fırsatta pes etmesini sağlarsın çünkü ancak ulaşılamayacak bir şey bu kadar abartılabillir.
    Katılıyorum bu tarz komplekslerimizden kurtulmamız lazım daha üst seviyelere çıkmak için .

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Bekir tamam birşeyler yapmaya falan çalışıyor ama bu birazda yetenek işi yapabilecekleri sınırlı.

Bugün gördükki Ömer Toprak bu takımın As 2 stoperinden biri diğeri Egemen , Semih , Serdar Aziz üçlüsünden biri olacak ki bu kadar yetenekli adamların olmasından dolayı alternatif bol ve defansımız Servet - Gökhan Zan'dan bu yana çağ atladığını düşünüyorum.

Hasan Ali bugün büyük bir oyuncuya Nani'ye karşı oynadı yinede fena değildi genç ve çok tecrübeli olmamasına rağmen bence Hakan Balta ile birlikte Türkiye'nin en iyi iki sol beki kendisi.Hem hücum anlamında Hakan'dan daha etkili kötü oynadığı bugün ki maçta bile.

Sercan Sararer büyük yetenek kendini belli ediyor ne diyelim İnşallah Galatasarayımız alır Sercan'ı.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Sıradan bir hazırlık maçıydı. Özete baktım Portekiz'in ciddi atakları var ve baya etkili olmuşlar. Bu tür maçlarda skor önemli değildir pek ancak milli takımımızın toparlanma sürecine girdiğide gerçek. Tebrik ediyorum.

Volkan Demirel'in penaltı özelliğini aylar önce tartışmıştık ve hatta kurtardığı penaltıları felanda ekleyip bu konuda iyi olduğunu savunmuştuk bir kaç arkadaşla. Dünde bunun bir kez daha gerçekleştiğini görmek sevindiriciydi. Hemde CR7 gibi bir adamın kullandığı penaltıyı kurtarması bu konuda iyi olduğunu göstermesi için yeterliydi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Manuel Fernandes'ten bir iki gömlek üstün denilmiş Danny diye bir oyuncuya açıkcası hiç seyretmedim lakin Fernandes'ten bir iki gömlek üstün orta saha oyuncusunun dünya'da bir elin parmaklarını geçeceğini sanmıyorum.

Fernandes gibi bir adamı almayarak kendi kuyusunu kendi kazmış hocaları.

Ronaldo'nun yorumuna gelince yapmışsa gerçekten böyle bir yorum aferin ona Volkan Demirel tabiki Casillas'ı kesemez ama bu onun Arsenal'de Valencia'da Milan'da Roma'da vs oynayamayacağı anlamına gelmez. Üst düzey kalecilere sahip olmayan bütün önemli takımlarda Volkan Demirel rahatlıkla oynar. Çünkü kendisi üst düzey bir kalecidir.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Birçoğumuzun beklemediği güzel, temiz bir galibiyet olmuş. Tebrikler Türkiye.

Ronaldo'nun Hamit'i pazar göndermesi ve Volkan'ın, Ronaldo'nun penaltısını kurtarması maçın hareketleriydi bence.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by MeliksahAydogan View Post
    Bekir tamam birşeyler yapmaya falan çalışıyor ama bu birazda yetenek işi yapabilecekleri sınırlı.

Bugün gördükki Ömer Toprak bu takımın As 2 stoperinden biri diğeri Egemen , Semih , Serdar Aziz üçlüsünden biri olacak
    Neden gsli araksdaşlar Bekiri kabullenemiyor,şu cümleye bak laf olsun torba dolsun Bekir napsın daha Portekize karşı oynamış takımı 3-1 yenmiş stoperde Ömerle birlikte aslanlar gibi mücadele etmişler hala yok yetenek işi yok sınırlı bilmem ne kandırmayın artık kendinizi kaç maçtır ne Semih oynuyor ne Egemen.

Semih bu takımda oynamak için daha 5 yıl bekler gitsin A2 de oynasın ona daha sıra var keza Serdar Azizde gitsin A2 de oynasın,bu takımın stoperde değişmeli 3 lüsü bu saatten sonra Ömer-Bekir-Egemendir bu 3 lüden başkası oynayamaz,şu forumdaki çoğu insan futbolu fm ile karıştırıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bence Galatasaray'lı oyuncuların bu hazırlık maçlarında fazla oynamaması güzel, zaten yeteri kadar yoruldular, dinlensinler. Hatta resmi maçlarda da oynamayabilirler, sakatlıktan çekiyoruz sonra. Zaten seneye hem lig, hem Avrupa hedefler var.

Maçı izlemedim, milli takımın maçlarını izlemek işkence gibi olduğundan. Özetine baktım, bulduğumuzu atmışız, çok fazla da pozisyon vermişiz, direk engellemiş, direği sıyırmış, Volkan çıkarmış. Öyle aman aman bir futbol göremedim özetlerde.

Volkan'ın oynamasını eleştirenler var, milli takımda en iyi, en hazır oyuncular oynamalı. Kişinin karakteri kendini ve kulübünü bağlar. Volkan açık ara en iyi Türk kaleci, Onur Kıvrak geliyordu, sakatlandı, dönüşü nasıl olacak belli değil. Sinan Bolat'la da olmayacağına göre. Eleştrileri mantıksız buldum.

Bekir son dönemde formda, ama öncesinde bizzat Fenerbahçeliler eleştiriyordu sezon boyunca yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum ?

Onun dışında Hasan Ali muhabbeti var, milli takım değil, sezonun geneli Hasan Ali abartılıyor. Hakan Balta çok net daha iyi, İsmail Köybaşı da yeterli değil. Ama dediğim gibi hiç bir Galatasaraylı milli takıma çağrılmasın şahsen umrumda bile değil.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Bence Galatasaray'lı oyuncuların bu hazırlık maçlarında fazla oynamaması güzel, zaten yeteri kadar yoruldular, dinlensiler. Hatta resmi maçlarda da oynamayabilirler, sakatlıktan çekiyoruz sonra. Zaten seneye hem lig, hem Avrupa hedefler var.

Maçı izlemedim, milli takımın maçlarını izlemek işkence gibi olduğundan. Özetine baktım, bulduğumuzu atmışız, çok fazla da pozisyon vermişiz, direk engellemiş, direği sıyırmış, Volkan çıkarmış. Öyle aman aman bir futbol göremedim özetlerde.
    Zaten şu takıma karşı aman aman oynasak 1 turnuva kaçırmazdık

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

semih neden oynamasın yahu ben bekir'i kabulleniyorum da başkası kabullenemiyor bekir'i diye senin de onun lafına semih'e çamur atmana gerek yok.bekir o formayı gerçekten hak ediyor ama yeri geldiğin de bekir de kart görecek sakatlaancak performansından düşecek bu takımın semih'e de serdar aziz'e de ihtiyacı var.semih de u21 e gider zaten a2'ye değil =)
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by Börk View Post
    semih neden oynamasın yahu ben bekir'i kabulleniyorum da başkası kabullenemiyor bekir'i diye senin de onun lafına semih'e çamur atmana gerek yok.bekir o formayı gerçekten hak ediyor ama yeri geldiğin de bekir de kart görecek sakatlaancak performansından düşecek bu takımın semih'e de serdar aziz'e de ihtiyacı var.semih de u21 e gider zaten a2'ye değil =)
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108251 burdaki takımı kastetmiştim a2 diye biliyorum,ama yanlışta olabilir.

Ben Semihi kabulledim artık diyorum ki 5 yıl sonra oynar milli takımda şuanda as oynayabilcek düzeyde değil a2 de pişsin kötü birşeyde demedim yani 5 yıl sonra oynar Serdarla ikisi dedim

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Zaten şu takıma karşı aman aman oynasak 1 turnuva kaçırmazdık
    Türk milli takımı hiç bir zaman istikrarlı olmadı, şu yapı ile yine olamaz. Bir turnuvaya gideriz iki yada üç tane kaçırırız. Ben büyük beklentiler içinde değilim milli takımımızdan, herkesin hem fikir olduğu 13-14 oyuncu bile çıkmıyor. Pek çoğu soru işareti. İnsanlar değerlendirme yaparken kendi kulübünün oyuncusunu kayırıyor çoğu zaman.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post

Bekir son dönemde formda, ama öncesinde bizzat Fenerbahçeliler eleştiriyordu sezon boyunca yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum ?

Sağ bek oynadığı her dönemde açık ve net bir şekilde eleştirildi. Zaten Bekir sağ bekde oynayacak ne hıza, ne de yeteneğe sahip.

Son dönemde Serdar'ı kesip, stoperde Yobo ile iyi bir ikili oluşturdu, şuan kulüpte kesin kalması ve kesinlikle ilkobirde oynaması gereken bir isim.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Sağ bek oynadığı her dönemde açık ve net bir şekilde eleştirildi. Zaten Bekir sağ bekde oynayacak ne hıza, ne de yeteneğe sahip.

Son dönemde Serdar'ı kesip, stoperde Yobo ile iyi bir ikili oluşturdu, şuan kulüpte kesin kalması ve kesinlikle ilkobirde oynaması gereken bir isim.
    Sağ bek zaten facia ve söz konusu olan stoper mevkisiydi. Ben stoper oynarken de eleştirildiği dönemleri hatırlıyorum. Uzun lafın kısası oynayabilir Bekir milli takımda tabii ki, ama stopere ilk yazılacak, gözü kapalı yazılacak adam mıdır, ben emin değilim. Gerçi milli takımda bu şekilde banko denebilecek oyuncumuz kaç tane o da ayrı mesele.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Ya bide sanki kulübede Pique ile Puyol jenerasyonu oturuyorda Bekir 11 oynuyor gibi konuşuyorsunuz ya ona bitiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bir oyuncu hep kötü olmak zorunda mı? Semih Kaya düne kadar Bank Asya 1. Lig takımında yedek kalıyordu. Geliştirdi kendisini şuanki performansı ortada.

Bekir Fenerbahçe'ye ilk geldiği zaman hazır değildi. Şimdi gerçekten çok iyi bir görüntü çiziyor. Dün karşısında Ronaldo vardı. Ronaldo'yu tutacak Türk defansı bir kenara bırakalım, tüm dünyada onu tutabilecek defans oyuncusunun sayısı 2 elin parmaklarını geçmez.

Volkan karaktersiz
    Emre karaktersiz
    Bekir, Caner milli takımı haketmiyor.

Var mı başka öfkesini kusan?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Dün sahaya çıkan 11 ve sistem, Abdullah Avcı'nın elindeki oyuncu havuzunda oluşturduğu en ideal kadroydu. Sadece bir hazırlık maçı değildi, sadece bir hazırlık maçı olsaydı sakat Volkan oynamazdı. Abdullah Avcı kendi oluşturduğu düzenin en iyisini görmek istedi ve sonucunu aldı. Bu yüzden, o iyi bu kötü, bu zaten olacak şu olmayacak demek faydasız, hoca böyle düşünüyor böyle oynatıyor.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2010
    Yer
    Viyana

Kardeşim eğri oturup doğru konuşalım söz konusu milli takım olduktan sonra gslisi fblisi tslisi bslisi olmaz bu işin.Formayı hakkeden alır.Bazı kesim Bekir'i çok eleştiriyor adam dün verilen görevlerin hepsini layıkıyla yerine getirdi.Önemli olanda bu Bekir'in Fenerli yahut Cimbomlu olduğu beni hiç ilgilendirmez o formayı nasıl taşıdı ilgilendirir hakkediyorsa giymelidir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Semih - Ömer , Bekir - Ömer , Semih - Bekir bu 3 lüden 1 i olacak defans ama bence olması gereken Servet - Gökhan

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Milli Takım en iyi yerlere gelsin de isterse 11 Fenerbahçeli olsun isterse 11 Galatasaraylı olsun fark etmez.İnsan kendi takımından oyuncuları görmek istiyor tabi ki.Ama oynayanın hakkını da vermek gerekir.Emre ve Volkan mevkilerini yıllardır en çok hak eden ve hakkını da veren futbolcular.

Bekir-Semih kıyaslamasından önce yapılacak bir sürü kıyaslama var.Savunmanın göbeği gerçekten kaliteli.Kötü adam yok orada.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Yalnız dün spiker Volkan tutunca ne bağırdı be

Sanarsın dünyaya yaklaşan ateş topunu yumrukladı mübarek

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Abdullah hocanın ilk 11'i buysa bu 11'de bi yere varamaz.

Gökhan Gönül, Selçuk, Nuri Şahin bu kadroda gözü kapalı yazılması gereken adamlar, ilerisi için Semih lazım diyoruz e dünya kupası olsun, şampiyonalar olsun zaten oldukça ileride şimdiden hazırlanması lazım.

Dünkü skor güzel ama 3 golde de kalecinin hatası vardı, çok ahım şahım bir top oynamadık. Kalecileri değiştirseydik skor tam tersi olurdu.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Selçuk olabilir de Gökhan Gönül ve Nuri Şahin şuanki formlarıyla Milli takımda 11'i haketmiyorlar. Aslında Hamit de formsuz ama Gökhan'a göre fiziki açıdan çok daha iyi.

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Hamit sağbekte oynarken defanstan çok rakip sahada, zamanın da dönmüyorda, mental olarak ofansif bir oyuncu. Formda bir GG benim gözümde Avrupa'nın en iyi beklerinden biri e oyuncu da oynatıldıkça form tutar, moral kazanır. Resmi maçlar olsa bende formsuz adamların 11'nde oynamasını istemem ama altı üstü hazırlık maçı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Bu takımda çok sakatlanan olacak , kendi takımında kesik yiyen olacak. O yüzden tartışmaya gerek yok. Ki Abdullah hocaya güveniyorum; kim hakederse o oynar.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

11 kişi az bu takıma. Çok iyi oyuncular var seçim yapmak zor. Ömer - Semih - Bekir , Hamit - Selcuk - Nuri - Mehmet - Emre B - , Arda - Engin - Gökhan - Sercan , Burak - Umut - Mevlüt - Mustafa ,

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    11 kişi az bu takıma. Çok iyi oyuncular var seçim yapmak zor. Ömer - Semih - Bekir , Hamit - Selcuk - Nuri - Mehmet - Emre B - , Arda - Engin - Gökhan - Sercan , Burak - Umut - Mevlüt - Mustafa ,
    Gelenlere gidenlere Mevlüt konusunda hep kırıklığım var.1 kere dahi alıp denemediler ya şu adamı uyuz oluyorum bu olaya

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Gelenlere gidenlere Mevlüt konusunda hep kırıklığım var.1 kere dahi alıp denemediler ya şu adamı uyuz oluyorum bu olaya
    Bende Mevlüt konusunda böyle düşünüyorum.

Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon

Mesaj Yetkileri