Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?
- Voters
- 18. You may not vote on this poll
-
Portekiz kazanır
-
Berabere biter
-
Türkiye kazanır
-
03.Haziran.2012, 14:27
#19
Bence Galatasaray'lı oyuncuların bu hazırlık maçlarında fazla oynamaması güzel, zaten yeteri kadar yoruldular, dinlensinler. Hatta resmi maçlarda da oynamayabilirler, sakatlıktan çekiyoruz sonra. Zaten seneye hem lig, hem Avrupa hedefler var.
Maçı izlemedim, milli takımın maçlarını izlemek işkence gibi olduğundan. Özetine baktım, bulduğumuzu atmışız, çok fazla da pozisyon vermişiz, direk engellemiş, direği sıyırmış, Volkan çıkarmış. Öyle aman aman bir futbol göremedim özetlerde.
Volkan'ın oynamasını eleştirenler var, milli takımda en iyi, en hazır oyuncular oynamalı. Kişinin karakteri kendini ve kulübünü bağlar. Volkan açık ara en iyi Türk kaleci, Onur Kıvrak geliyordu, sakatlandı, dönüşü nasıl olacak belli değil. Sinan Bolat'la da olmayacağına göre. Eleştrileri mantıksız buldum.
Bekir son dönemde formda, ama öncesinde bizzat Fenerbahçeliler eleştiriyordu sezon boyunca yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum ?
Onun dışında Hasan Ali muhabbeti var, milli takım değil, sezonun geneli Hasan Ali abartılıyor. Hakan Balta çok net daha iyi, İsmail Köybaşı da yeterli değil. Ama dediğim gibi hiç bir Galatasaraylı milli takıma çağrılmasın şahsen umrumda bile değil.
Mesaj Yetkileri
- You may not post new threads
- You may not post replies
- You may not post attachments
- You may not edit your posts
-
Forum Rules