-
04.Haziran.2012, 14:48
Emre Çolak: "İnsanın hayallerinin gerçekleşmesi kadar güzel bir duygu olamaz. Semih ile benim için çok güzel bir anı oldu"
Emre Çolak: Fatih hocamıza bir kez daha teşekkür ediyorum. O eğer Semih ile bana güvenmeseydi belki biz buralarda olamayacaktık
Emre Çolak: "Hocam, PAF takımda çok şut çekerdin, ben seni tanıyorum ama maçlarda hiç şut çekmiyorsun diye nasihatlar veriyordu"
Emre Çolak: "Fatih hocamız sen o golden sonra (İ.B.B.) ne yaptın hiç anlayamadık diyor. Ben bile sevinemedim
Emre Çolak, kısa sürede takımın üst seviyeye gelmesini bütün yabancı ve Türk futbolcuların çok iyi karakterli olmasına bağlıyor
Emre Çolak: "Eboue, Semih ile bana bebeklerim diyor biz de ona baba diyoruz"
Emre Çolak: "Eboue'yi, Semih ile playstation'da hep kendi takımlarımıza alıyorduk. Önemli bir olay onunla birlikte futbol oynamak"
Emre Çolak: "Eboue 2 haftada bir Semih'le bana hediye alıp getiriyor. Mesela Semih'e saat aldı"
Emre Çolak: "Eboue hafta sonları kullanmam için zorla spor arabasını veriyor. Ben almıyorum ama o bana zorla veriyor. Git dolaş gez diye"
Emre Çolak: Ujfalusi, hiçbir zaman Emre ya da Semih demiyor bize, Messi ya da Pique diyor. Bütün takım bize öyle hitap ediyor. Gurur verici
Emmanuel Eboue: "Türk oyuncular dışa çok açıktı, bizi hemen kabullendiler. Kardeşleri gibi gördüler. Onlara bir kez daha teşekkür ediyorum"
Eboue: "Hocam bu sezon yaşadığımız tüm sorunları çözdü. O bize babalık yaptı. Ona çok büyük saygı duyuyorum"
Eboue: G.Saray sahada büyük bir mücadele ortaya koyan, derbilerde adeta savaşan bir takım. Çünkü bu kulüp büyük maçları kaybetmeyi sevmiyor
Eboue: "İspanyol, Afrikalı, Brezilyalı, Türk fark etmeden bir aile olduk ve aynı şey için savaştık. Bir bütün olduğumuzu gösterdik"
Mesaj Yetkileri