Sayfa 187 / 578 İlkİlk ... 87137177185186187188189197237287 ... SonSon
5,581 ile 5,610 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Tabi konu konu açıyor ama açtıkça yanlış anlaşılıyorum.

Kewell gibi oyuncular alınması gereken yabancılardır. Nitekim böyle olduğunu da Galatasaray'da gösterdiği performansla kanıtlamıştır. Günü geldi kanatta oynattık günü geldi stoperde oynadı günü geldi Baros'un sakatlığında forvet oynattık. Hiçbirinde sırıtmadı, yerini yadırgamadı ve üstün performans gösterdi.

Son dönemlere baktığımızda ciddi sakatlık problemi vardı. Hem yaşı ilerlemiş hem yabancı hem de ilerleyen dönemde sakatlıklarla baş ağrıtacak bir oyuncunun kalması mantıklı olmazdı. Bu görünen üzerinden yaptığımız ve yönetimin yaptığı değerlendirmedir. Belki Kewell hiç sakatlanmayacak belki 30 gol atacaktı. Bilemeyiz.

Tabi sevgimiz ve bizdeki yeri ayrı olsa da futbolda vefa olayı olmuyor. Galatasaray'ın genelde oyuncuları ile yaşadığı sıkıntılarda buradan geliyor. Hakan Şükür vb. Çok çok katkı sunulsa bile zamanı dolunca yolları ayırmak lazım.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ben de yanlış anlaşıldım her halde.Ben Kewell bir sene daha kalması taraftarıydım çünkü bir yıl daha kaldırabileceğini düşünüyordum,bu sezon sonunda da hem yaşı ilerlemiş olacaktı hem de sakatlıkları çoğalacaktı ve muhtemelen Galatasaray'da futbolu bırakacaktı.Tabi kendi bilirdi istediği kadar oynasın,çıkıp da bir laf söylemezdim Kewell'a.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Geçen gün Abdürrahim Albayrak'a Melo'yu soruyorlardı. Şartlara göre kalır ya da gider cevabını verdiğinde ama taraftarın sevgilisi yanıtını almıştı.

Bunun üzerine taraftar istedi diye Kewell kaldı Galatasaray geriye gitti gibisinden birşeyler demişti.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Albert Riera ‏@RIERA11
    @Dirk_18_Kuyt no way mate! U will fight for the 2nd place. Galatasaray is the best club in Turkey!

Riera Kuyt'a "2.lik için savaşacaksınız. Türkiyenin en iyi takımı Galatasaray" diyerek takılmış
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Kewell bizim için önemli bir isimdi, hem kariyeri hem GS'ın en kötü dönemlerinde yaptığı katkılar tabi ki unutulmaz hatta bir maçta stoper olarak başlamıştı yanılmıyorsam? Çoğu maçta da santrafor oynadı vs ama hem kronik sakatlığı hem de alkol ve sigara problemi vardı. Özellikle alkole olan zaafı bir çok antrenmana alkollü gelmesine neden oldu ayrıca kamplarda ve tesislerde Neill ile herkesten ayrı takılırlardı. Açıkçası para mara istemiyorum kardeşim ben burada kalmak istiyorum deseydi bile yine yollanırdı. Gerçi Arda'nın kaptan olduğu, Servet'in altyapıda ki gençleri tokatladığı bir ortamda daha iyi bir ortam beklenemezdi.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Albert Riera ‏@RIERA11
    @Dirk_18_Kuyt no way mate! U will fight for the 2nd place. Galatasaray is the best club in Turkey!

Riera Kuyt'a "2.lik için savaşacaksınız. Türkiyenin en iyi takımı Galatasaray" diyerek takılmış
    melo adam edememiş bunu

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Albert Riera ‏@RIERA11

http://live.sporx.com/futbol/superli...SXHBQ282352SXQ

Şu haber de son kısıma öldüm

Riera'nın bu tviti sarı-kırmızılı taraftarlar tarafından büyük övgü alırken, yeni transfer Kuyt ise İspanyol oyuncuya cevap vermedi.

Ben bir ekleme yapayım.Riera'nın gitmeye hiç niyeti yok gibi Twitter'ında yazdığı mesajlar olsun basına verdiği demeçler olsun bunu gösteriyor.

Ben zaten kalması taraftarıydım.Çaktırmayın
    Last edited by europeanconquer : 04.Haziran.2012 at 11:21

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

uAlbert Riera

Nesil
    2007
    Yer
    34

bu da olayın resmi

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Emre Çolak: "İnsanın hayallerinin gerçekleşmesi kadar güzel bir duygu olamaz. Semih ile benim için çok güzel bir anı oldu"

Emre Çolak: Fatih hocamıza bir kez daha teşekkür ediyorum. O eğer Semih ile bana güvenmeseydi belki biz buralarda olamayacaktık

Emre Çolak: "Hocam, PAF takımda çok şut çekerdin, ben seni tanıyorum ama maçlarda hiç şut çekmiyorsun diye nasihatlar veriyordu"

Emre Çolak: "Fatih hocamız sen o golden sonra (İ.B.B.) ne yaptın hiç anlayamadık diyor. Ben bile sevinemedim

Emre Çolak, kısa sürede takımın üst seviyeye gelmesini bütün yabancı ve Türk futbolcuların çok iyi karakterli olmasına bağlıyor

Emre Çolak: "Eboue, Semih ile bana bebeklerim diyor biz de ona baba diyoruz"

Emre Çolak: "Eboue'yi, Semih ile playstation'da hep kendi takımlarımıza alıyorduk. Önemli bir olay onunla birlikte futbol oynamak"

Emre Çolak: "Eboue 2 haftada bir Semih'le bana hediye alıp getiriyor. Mesela Semih'e saat aldı"

Emre Çolak: "Eboue hafta sonları kullanmam için zorla spor arabasını veriyor. Ben almıyorum ama o bana zorla veriyor. Git dolaş gez diye"

Emre Çolak: Ujfalusi, hiçbir zaman Emre ya da Semih demiyor bize, Messi ya da Pique diyor. Bütün takım bize öyle hitap ediyor. Gurur verici

Emmanuel Eboue: "Türk oyuncular dışa çok açıktı, bizi hemen kabullendiler. Kardeşleri gibi gördüler. Onlara bir kez daha teşekkür ediyorum"

Eboue: "Hocam bu sezon yaşadığımız tüm sorunları çözdü. O bize babalık yaptı. Ona çok büyük saygı duyuyorum"

Eboue: G.Saray sahada büyük bir mücadele ortaya koyan, derbilerde adeta savaşan bir takım. Çünkü bu kulüp büyük maçları kaybetmeyi sevmiyor

Eboue: "İspanyol, Afrikalı, Brezilyalı, Türk fark etmeden bir aile olduk ve aynı şey için savaştık. Bir bütün olduğumuzu gösterdik"

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Emre Çolak: Ujfalusi, hiçbir zaman Emre ya da Semih demiyor bize, Messi ya da Pique diyor. Bütün takım bize öyle hitap ediyor. Gurur verici
    Bana da bizim burada süperman diyorlar. Gurur verici ama uçamıyorum o yüzden ayrı bir hüzündeyim.

Elalem olacaklarına ve Eboue'yi maddi anlamda sömüreceklerine -her hafta hediyeler, arabalarla gezmeler- üstüne koyarak ilerlemeleri lazım. Emre'nin Fenerbahçe maçından sonra müthiş performanslı kaç maçı vardır.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Yahu Burak abi bi dur Bu günlerde ne kadar çok olumsuz mesaj atıyorsun Karamsar gördüm seni

Bu arada Hakan Şükür trafik kazası geçirmiş. Ayağında çatlak ve kırık varmış. Geçmiş olsun.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Emre'den çok şey beklememeliyiz.O fiziği ile Galatasaray'dan büyük kulüpte oynayamaz.Ayrıca daha doğru kararlar vermesi gerekiyor.Verdiği kararları ve fiziğini geliştirirse mükemmel bir oyuncu olur.Semih gibi işini tam yapamıyor.21 yaşında bir stoperden beklenilecek her şeyi yapıyor artı fazlasını da yapıyor.Gerçekten Semih çok şeyler kazandıracak bize ama Emre için pek umudum yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Olumsuzluklar üzerine konuşunca olumsuz yazıyorum gibi duruyor.

Hamdılar bu sezon piştiler gibi yaklaşıyorlar. Ne zaman ben artık tamamım dedin mi sorun başlar.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Emre bu yaz badiye gidip adam gibi çalışsa , yeni sezonda da devam ettirirse canavar olur canavar.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Emre bu yaz badiye gidip adam gibi çalışsa , yeni sezonda da devam ettirirse canavar olur canavar.
    Misal Shakiri. Yaşı çok genç ama fiziği en azından kalıplı duruyor. Bencede vücüt çalışırsa yararı olur Emre'ye.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

ben emreden hiç umutlu değilim dribling adam geçme gibi özellikleri yok hem biraz fizik geliştirip hemde xavi tarzı bi role oturtabilirsek belki ne sol açık ne amc olur bence emreden

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Emre'den çok şey beklememeliyiz.O fiziği ile Galatasaray'dan büyük kulüpte oynayamaz.Ayrıca daha doğru kararlar vermesi gerekiyor.Verdiği kararları ve fiziğini geliştirirse mükemmel bir oyuncu olur.Semih gibi işini tam yapamıyor.21 yaşında bir stoperden beklenilecek her şeyi yapıyor artı fazlasını da yapıyor.Gerçekten Semih çok şeyler kazandıracak bize ama Emre için pek umudum yok.
    Kastettiğin fizik güç ise haklısın, birde oynadığı lig önemli. Mesela İspanya ligine gitse çok başarılı olacağını düşünüyorum Emre'nin, İngiltere'de ise kaybolup gider muhtemelen.

Kararlar konusuna gelince o özelliğini ancak oynadıkça geliştirebilir. Daha bu sezon doğru düzgün şans buldu, biraz daha zaman tanımak lazım. Bu özellik tecrübeyle doğru orantılı gelişen bir özelliktir çünkü.

Çok şey beklememeliyiz kısmına katılmıyorum, Emre top ayağına yapışan nadir yeteneklerden birisi (Türk olarak). Aksine sahip çıkmalıyız, şımartmadan üzerine düşmeliyiz ve yeterli şansları vermeliyiz (teknik kadro). Hata yaptığında, kötü oynadığında ıslıklayıp yuhalamamalıyız (taraftarlar). Arda 4-4-2'yi Milli takımda öğrendim, futbolu İspanya'da öğreniyorum gibi açıklamalar yapmıştı hatırlarsan. İşte bunları göreceksin duyacaksın ve genç oyuncuların taktiksel açıdan kendilerini geliştirmelerini sağlayacak adımlar atacaksın. Fatih Terim'in buna pek vakti olmayacağından futbolculara farklı taktiksel sistemleri anlatıp öğretecek hocalar tutacaksın ki Rijkaard, Hiddink, Del Bosque, Löw, Aragones gibi hocalar işe yaramaz diye geri gönderilmesin (yönetim).

Yoksa hiçbir şey öğretmediğin gencecik bir oyuncudan tekniğini geliştirsin, fiziğini geliştirsin, kararlarını geliştirsin, taktik bilsin şeklinde beklentiler biraz haksızlık oluyor bence. Altyapıda topa vurmayı bile öğretmiyorlarken doğru dürüst, Türk futbolunun bu seviyelere gelmesi müthiş bir başarı aslında. Bunu da Hagi gibi Alex gibi Eboue gibi genç oyunculara örnek olan ve bildiklerini aktaran yabancı oyunculara borçluyuz hiç kuşkusuz. Emre Belözoğlu da ufak tefek bir oyuncu ama kendisine fiziğini akıllı şekilde kullanmasını öğreten bir Hagi vardı zamanında.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Aslında eksik cümle kullandım ben.Çok şey beklememeliyiz derken bu fizik gücü ile çok şey beklememeliyiz.Gerçekten çok ama çok güçsüz benim yanıma gelse yemin ediyorum yere sererim ikili mücadelede.Ben bunu yapacağıma inanıyorsam normal futbolcular ne yapar Emre'ye ? Gerçekten fiziki güç oynayacağı futbol açısından çok önemli.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Oyuncunun güçlü bir fiziğe sahip olması önemli bir koşuldur ama yeter koşul değildir. Önce temel bilgilerin öğrenilmesi lazım. Robinho çok müthiş bir fiziğe sahip değil ama diğer özellikleri iyi olduğu için güçlü bir fizik aramıyorsun.

Yakın döneme kadar temel özelliklere uzak yaşadığımız için bunların kıvılcımını gördüğümüz yerde coşuyoruz. Basketbolda mutlaka kulağınıza çalınmıştır; içeri yüklendi ve sayı oldu, çok zor bir pozisyondu hem de sol elle bıraktı. Zaten o pozisyonda sol elle bırakması lazım. Yani bunun şaşılacak bir yanı yoktu ama övünülürdü.

Futbolu da es geçmeyelim. Spikerden benzer nağmeler; sol ayak şut ama çok kötü yere vurdu. Zaten kullandığı ayağına gelmemişti. Futbolcunun kullandığı ayağı, kullanmadığı ayağı gibi ayrımlar mı var?

Emre'ye baktığımızda en iyi hoca dediğimiz Fatih Terim bile bu durumu görmezden geliyor. Süratten, fizikten, kondüsyondan önce bu oyuncunun sağ ayağını kullanması lazım. Özellikle sadece sol ayağı ile top sürebilen oyuncuların çalım atması zordur. Emre'nin haricinde muhabbeti geçiyordu diye örnekleyeceğim Kewell'da da bu vardı.

Önce temel işler öğrenilecek. Bizim gençlerimiz bunu öğrenemeden 22-23 oldukları için sonrasında da öğrenemiyorlar. Bu yüzden spora başlama yaşı küçük tutuluyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bence Emre'nin bu sezon yaptıklarına tekrar bakın belki performansını yükseltemedi ama düşürmedi de. Tekrar izliyorum videolarını bu adamda müthiş bir teknik var Baros'a yaptığı asistteki orta İBB ' ye attığı golde oynadığı an sahada her an bir şey yapabilecekmiş gibi. Ben Emre'den çok ümitliyim.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Cevap: Sağ ayağının olmaması.

Topu kaptığı an da sağ ayağıyla sürmeyi tercih etse (sol ayağıma alayım derken ciddi zaman kaybediyor) arkasındaki savunmanın olası tehdidini tamamen yok edecektir.

Tam göbeğe yöneleceği için Lugano ister istemez onun önünü kapatmaya gelecek ve önünde 3 seçenek olacaktı. Şut, Lugano'yu geçme ve solda bomboş Pino'ya asist.

Bunun yerine sol ayağına alarak Lugano'nun üstüne üstüne gitmiş sonradan sağa çekmeye çalışsa da cılız bir vuruşla muhtemel golü yok etmiştir.

Sadece muhtemel golü değil Kadıköy'de uzun aradan sonra kazandıran oyuncu olarak tarihe geçme şansını da tepmiştir.

Emre'nin geçen sezon 40 gol attığını varsayalım. Sağ ayağını kullansa bunu da atacak ve 41 olacaktı. Ben bu açıdan oyuncuyu eleştiriyorum. Daha iyisi varken neden azıyla yetinelim. İlla bana resim hazırlatacaksınız.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Oyuncunun zayıf ayağını geliştirmesi kendi elindedir, idmanlarda zayıf ayağını çalıştırmalıdır bu açıdan bakıldığında haklısın. Ama bu da (bunu düşünmesi) onun eğitimiyle alakalı bir şeydir. Şimdi tembel bir ilköğretim öğrencisine doğrudan "ders çalış!" dersin içinden "ne çalışacağım yahu inek miyim ben" diye geçirir, ona ders çalışmasının ne için gerekli olduğunu anlatırsın ve ondan sonra "kendi iyiliğin için ders çalışmalısın" dersin en azından durur bir düşünür çalışmazsa neler olabileceğini.

Türkiye'de futbolcuların çoğunun okul hayatı pek parlak değil bu bilinen bir şey. Zamanında istisna olarak bir Beşiktaş vardı Metin-Ali-Feyyaz döneminde, üniversite okumuş futbolcular hep istisna olarak geçiyordu. Basketbolcuların futbolcuları küçümsemesi ve iki tarafın birbirini sevmemesi de bu yüzdendi. Varoşların sporu futbol ile burjuva sporu basketbol...

Neyse konuyu fazla dağıtmayalım Zaten pek kalmadı bu tarz şeyler. Burada bahsettiğim sadece okul eğitimi değil, hem okul hem spor eğitimi. İşte bu eğitimleri düzgün almış sporcuların sen söylemeden zayıf ayağını geliştirmesi gerektiğinin bilincine varması daha yüksek ihtimaldir.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DisCo View Post

Cevap: Sağ ayağının olmaması.

Topu kaptığı an da sağ ayağıyla sürmeyi tercih etse (sol ayağıma alayım derken ciddi zaman kaybediyor) arkasındaki savunmanın olası tehdidini tamamen yok edecektir.

Tam göbeğe yöneleceği için Lugano ister istemez onun önünü kapatmaya gelecek ve önünde 3 seçenek olacaktı. Şut, Lugano'yu geçme ve solda bomboş Pino'ya asist.

Bunun yerine sol ayağına alarak Lugano'nun üstüne üstüne gitmiş sonradan sağa çekmeye çalışsa da cılız bir vuruşla muhtemel golü yok etmiştir.

Sadece muhtemel golü değil Kadıköy'de uzun aradan sonra kazandıran oyuncu olarak tarihe geçme şansını da tepmiştir.

Emre'nin geçen sezon 40 gol attığını varsayalım. Sağ ayağını kullansa bunu da atacak ve 41 olacaktı. Ben bu açıdan oyuncuyu eleştiriyorum. Daha iyisi varken neden azıyla yetinelim. İlla bana resim hazırlatacaksınız.
    Sağ ayağını hiç kullanamıyor evet . Yalnız burada baskı altında olması da o pozisyonu değerlendirememesinde bir etken olabilir , en azından tek başına olmasa da önemli bir oranda.Yer Kadıköy , dakika son dakikalar (Cem Yılmaz gibi oldu , sene ; geçen sene ) , skor 0-0.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

http://www.galatasaray.org/kulup/haber/13674.php

Amrabat konusunda açıklama yapmış kulüp.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

On numara açıklama olmuş, Kayseri kendini ülkenin en iyisi sanmaya devam etsin. Biz koruruz şerefli duruşumuzu.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bu tarz konularda çamur üstüne yapıştı mı çıkarması zor oluyor.

Galatasaray takımı perde arkasında bu tarz bir ayartma işine girdi mi bilemiyorum. Ancak ortada bununla ilgili somut hiçbir konu yokken sadece Hurma'nın bu konuya getirdiği suçlama üzerine Galatasaray'ın adı farklı anılmaya başlandı.

O dönemde biz teklif yaptık ama Kayserispor'un kabul etmemesi üzerine geri çekildik açıklamaları defalarca yapıldı. Ünal Aysan Olcan ile ilgilenmiyoruz demesine rağmen Antep Başkanı Galatasaray'ın önce bizi ikna etmesi lazım diye açıklamaları vardı. Ortada çok söz dönüyor ama herkes istediğine inanıyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk'ün bu açıklamaları yine çok konuşulacak. Dün akşam bir ödül törenine katılan Öztürk'ün konuklara hitaben yaptığı konuşmada "Sporun içine maddiyatın girdiği bu yüzyılda, Türkiye'de bir avuç kendini bilmez kurnazın yaptıklarına bakıp hakkında yargıya ve karara varılabilecek bir ülke değiliz" diyerek Fenerbahçe yönetimini eleştiren Öztürk, uzun zamandır süren sessizliğine de son noktayı koymuş oldu. Adnan Öztürk, Olimpiyat Komitesi'nin kendisine verdiği ödül için de "Galatasaray Eğitim Vakfı'nın üyesi olarak bu ödülün verilmesine vesile olan değerli başkanımız, rahmetli ağabeyimiz Özhan Canaydın'ı da minnetle anarak ödülümü almaktan gurur duyuyorum" ifadesini kullandı.

Kaynak: http://haber.gazetevatan.com/fbahcey...58/5/mansetyan

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

- Galatasaray Futbol Takımı Nike'ın premium (elit) kategorisinde. Artık bu konu uzamasın. Nike yöneticileri ve bizim yöneticilerimiz bunu açıkça söyledi. Hala katalog mu giyeceğiz, özel tasarım mı yapılacak diye sorulmasın. Çoktan hazırlandı özel tasarım formalarımız.

- En üst kumaş kalitesinde üretilmiş formalar giyecek takımımız. Barcelona ne giyiyorsa biz de aynı kalitede formalar giyeceğiz. Ancak satılan versiyon fiyat sebebiyle bir alt kalitede olabilir. Belki iki hali de satılır, buna yönetim karar verecek.

- Fiyatları 120 civarında olacak. 119 olur diye tahmin ediyorum.

- Seneye takımımız 3 forma giyecek. Bu kesin. 4 veya 2 değil, 3.

FORMALAR NASIL OLACAK

- Parçalı forma Fransa'nın Euro 2012 formaları kalıbında olacak. 4 Parçadan oluşacak. Tam parçalı değil yani. 4 parçalı forma tipi şudur. Renk dizilimini hala bilmiyoruz. Ters parçalı mı, doğru parçalı mı, öğrenemedik. Bu başlıkta iki çizimi de görebilirsiniz. (biri üstteki fotoğraf, diğeri en alttaki toplu fotoğraf)

- Parçalı forma polo yakalı olacak, düz sarı yakalı veya parçalı yakalı. Parçalı yakanın kırmızı gövde tarafının yakası sarı, sarı gövdenin yakası kırmızı. Her iki farklı yakalı halini de çizdik. Kol uçları beyaz olacak.

- Beyaz forma kesinlikle daha önce yazıp çizdiğimiz forma veya çok benzeri bir tasarıma sahip olacak. Göğsün sol tarafında, boydan sarı-kırmızı bir bant inen tasarım detayına sahip. Forma Avustralya'nın yeni forması stilinde olacak. O formanın beyaz rengi ve boydan inen çubuğu sarı-kırmızı iki parçadan oluşacak. Bir ihtimal yakalı olabilir. Kesin değil.

- 3rd forma kesin olarak kırmızı olacak. Siyah V yakaya sahip forma, kırmızı rengin 2 farklı tonuyla oluşturulmuş parçalı görünümde olacak. Çizimlerde kol ucunu da siyah yaptık bu bizim tahminimiz. Formada kumaşa işlenmiş çok güzel detaylar olduğu söyleniyor. Bunları bilmek şuan için imkansız.

- Kaleci formaları ile ilgili bir duyumumuz yok, satılıp satılmayacağını da bilmiyoruz. Bana kalırsa satılmalı. Bu sene Muslera forması satışa çıktığı ilk gün bitti. Kulüp değerlendirmeli.

- Önemli: Formaların üzerlerinde ve kumaşlara işlenmiş pek çok güzel detay, figür, yazı vs... olabilir. Formaları daha özel yapan pek çok detay formalarda bulunabilir. Biz sadece kabaca çıplak hallerini çizdik. Diğer ince detayları bilmek çok zor.

----

- Şampiyon olduğumuz için seneye takımımız Türk Bayrağını göğsünde taşıyacak. Bizim tahminimiz göğsün sağ kısmında Nike armasının üzerinde olacağı yönünde. Türkiye Kupası kazanan takımların bayrağı ortaya koyduğunu görmüştük ancak şampiyon olan takım hiç ortaya koymadı. Bu da tabi ki sadece tahmin. Bize kalırsa sağ tarafta Nike'ın üzerinde olacak.

- Renkler orijinal renklerimiz olacak. Bu seneki gibi açık değil, Özhan Canaydın döneminde belirlenmiş gerçek renklerimiz kullanılacak.

- Fontlar büyük ihtimalle değişir. Bu konuda bilgi sahibi değiliz. Ancak her sene olduğu gibi bu sene de değişir.

- Uzun kollu formalar ilk etapta olmayacak. Bana kalırsa hiç olmayacak. Ancak çok istek gelirse kulüp tıpkı bu seneki Muslera forması gibi bir kıyak yapabilir.

- Kombinasyonları bilmiyoruz. Fakat bu sezon bazı maçlarda gerçek kombinasyonu (parçalı-beyaz şort-kırmızı çorap) kullanmamız umut verici. Seneye parçalı formada gerçek kombinasyon kullanılabilir. Beyaz formanın ise hem beyaz, hem de kırmızı şortu olursa tadından yenmez.

- Son olarak formalar Temmuz Ayı'nda tanıtılacak. İkinci yarısında muhtemelen.

* İlk çizim forum ekibimizden sevgili Burak'a aittir. 2.si Erkut Çelik tasarımlarıdır.

* Tek çizimler yine forumdan Phoenix1905'e aittir.

* Örnek çizimlerimiz bu bilgilere göre güncellendi. Yeni bilgiler gelirse yine çizeriz. Ancak o çizimlerin sadece örnek olduğunu idrak etmeniz lazım. Hala yeni sezon formalarımız bunlar olacak diye bu örnek çizimler ortalarda dolaşıyor. Bizi de zor durumda bırakmayın, kendinizi çizimlere çok fazla inandırmayın. Alınan bilgilere göre ve Nike'ın güncel kalıp ve tasarımlarına göre TAHMİNİ olarak çiziyoruz bu formaları, gerçek formalar ile birebirini tutturmamız zor sizin de anlayacağınız gibi. Fakat olabildiğince yakın çizmeye çalıştık.
    Galatasaray Formaları blogu aldıkları duyumlara göre yeni sezon formalarımızın tahmini çizimlerini yapmış.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Vay arkadas bu cocuk ne zaman kurtulcak sakatliklardan...

A Milli Takım'ın Ukrayna ile oynadığı maçta sakatlanan Semih Kaya'nın el bileğinde kırık olduğu açıklandı. Genç oyuncunun eli 6 hafta alçıda kalacak.

Mesaj Yetkileri