7. HAFTA
7. HAFTA

Bu maçta bir 4-2-2-2'ye döneyim dedim ve çılgın verim aldım  Karadeniz deplasmanında oyun olarak rakiple eşit bir performans sergilesek de bitiricilik konusunda üst seviye bir futbol oynayarak istediğimizi fazlasıyla aldık.
 Karadeniz deplasmanında oyun olarak rakiple eşit bir performans sergilesek de bitiricilik konusunda üst seviye bir futbol oynayarak istediğimizi fazlasıyla aldık.
8. HAFTA

Kötü bir performans sergileyen Fenerbahçe hıncını bizden çıkardı... Maçın başından sonuna kadar ayağımıza top değmedi, rezil rüsva olduk 
9. HAFTA

Gerçekten pozisyon namına hiçbir şeyin olmadığı, fazlasıyla sıkıcı ve unutmak istediğimiz bir maçtı. Önce Batalla 45+3'te 35 metreden attığı falsolu golüyle takımını 0-1 öne geçirdi, sonra Ozan İpek yine bir uzaktan şuttan dönen topu boş kaleye tamamladı ve Bursaspor 3 puanı aldı. Pozisyonun olmadığı maçta 3 gol oldu ancak sahada futbol oynanmadı...
10. HAFTA
ÇUKUROVA DERBİSİ

2 haftadır süren kötü performansımızı bir derbi galibiyetiyle bozduk! Adanaspor'un başında çıktığım ilk derbide gerçekten stadı dolduran 13.368 taraftarımıza yakışan bir futbol oynadık. Dakika 14'te Ritchie De Laet'in uzun topunda Mustafa Keçeli kafa vuruşunu ıskaladı ve Fevzi'nin önüne düşen topta tecrübeli kanat oyuncumuz rakip kalecinin pozisyon alma hatasını affetmeyerek sert bir vuruşla takımımızı 1-0 öne geçirdi, maçın bitmesine 3 dakika kala da Okay Yokuşlu'nun harika arapasına hareketlenen Mbilla farkı 2'ye çıkardı. İlk defa bu hafta, kontrataktan gol arayan bir takımdan ziyade topu ayağında tutup oyunu kontrol etmek isteyen bir takım görüntüsündeydik. Güzel!
11. HAFTA

Yine çok güzel bir maçtı. İki takımın da dengede götürdüğü oyunda skor bulunabilecek pozisyonlar yaratıldı ancak gol olmadı. Dakika 73'te ise Okan Salmaz'ın sağ kanattan yaptığı ortayı penaltı noktasında kontrol eden Mbilla düzgün ve sert bir vuruşla kaleciyi avladı ve böyle önemli bir deplasmandan 3 puanla dönmemizin mimarı oldu! Geçen sene de Gençlerbirliği'yle karşılaşmış ve penaltılarda elenmemize rağmen güzel bir oyun oynamıştık. Bugün de öyle oldu ancak skor anlamında biz daha becerikliydik 
12. HAFTA

Daha dakika 2'de kornerden yediğimiz golle maça adeta 1-0 yenik başladık. Büyük takımlara karşı oynadığımız maçların üçünü de kaybetmiştik ve bu nedenle erken gelen gol beni bayağı tedirgin etti, ancak oyuncularımı etmemişe benziyordu! Dakika 20'de De Laet tıpkı rakip gibi kornerden cevabı verdi, dakika 23'te genç yıldızımız Celcic'in profesyonel futbol yaşamındaki ilk resmi asistinde Mbilla topu boş kaleye yuvarladı, 51'de yine Celcic'in şutunda dönen topu Fevzi boş kaleye yuvarladı, ve 58'de de Kotysch kornerden gelen ortaya vurduğu kafayla perdeyi kapadı! Şahane bir galibiyet aldık, ve 8 sene sonra ilk defa mücadele ettiğimiz Süper Lig'de liderlik koltuğuna oturduk!!

İstatistikler:

12 haftalık periyodumuzdaki baş aktörler Serge Mbilla ve Fevzi Özkan olurken; senarist, yönetmen, yapımcı; kısacası her şeyimiz ise kalecimiz Necati Yılmaz'dı. Genç kalecimizin özellikleri de durdurulamaz bir artış gösterirken, sergilediği inanılmaz performans nedeniyle kısa zamanda milli takıma seçileceğini tahmin ve umut ediyorum. (Aykut Kocaman gibi mi konuştum ne  )
)
Gaziantepspor 12 hafta sonunda kendine 16. sırada yer bulunca başkan İbrahim Kızıl, Tolunay Kafkas'ın gözünün yaşına bakmadı! Boşalan koltuk için düşünülen isimlerden biri de sürpriz değil 

Devre arasında takıma katılması üzere serbest transferde bulunan Artuk Akçakın ile sözleşme imzaladık. Şu anki profiline göre değerlendirmemenizi öneririm. Fm12'deki ilk kariyerimde yıl 2016'da Artun inanılmaz bir poacher profiline ulaşmıştı, milli takıma seçilmişti(ben seçmiştim daha doğrusu) ve yurtdışında(Catania kulübünde) ülkemizi başarıyla temsil ediyordu 

"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."