Resimleri koyarken pnh formatında ve aynı boyutta koyarsan daha güzel olur.![]()
Resimleri koyarken pnh formatında ve aynı boyutta koyarsan daha güzel olur.![]()
2. HAFTA
Muhteşemdik! Ligin 2. yarısında ezildiğimiz Bursaspor karşısında bu sefer güzel futbolla güzel bir sonuç alarak aradaki puan farkını 1'e indirdik...
3. HAFTA
Şunu kuşkusuzca söyleyebilirim ki, senenin en çok zevk aldığım maçıydı! İlk yarıda 2-0 geriye düşmemize rağmen 2. yarıda gelen 3 gol beni adeta mest etti ve şampiyonluğa tüm kalbimle inanmamı sağladı. Mbilla kalitesini konuştururken ilk yarıda kendi kalesine gol atan De Laet 2. yarıda kornerden golü bularak ne kadar profesyonel bir oyuncu olduğunu gösterdi...
4. HAFTA
Süper Final'de kendimizi aşarak 4'te 4 yapıyoruz! Nasıl sevineceğimizi bile bulamazken Bursa'dan gelen beraberlik haberiyle liderliğe yükseldiğimizi öğreniyoruz ve iyice coşuyoruz...
5. HAFTA
İnanılmaz gerginiz. Ligin kendi sahasında en tehlikeli takımı Bursa. Ancak şöyle de bir gerçek var ki, kazanırsak şampiyonuz. İşte bu şartlar altında maç başlıyor...
Bursa yine kendi sahasında iyi oynuyor. Ancak Turgay'ın sakatlanmasından sonra kilitlenen oyun, fazlasıyla bize yarıyor; 1 puanı koparıyoruz ve şampiyonluk şansını evimize bırakıyoruz!
6. HAFTA
Şüphesiz Adanaspor tarihinin en önemli maçı. Stad tamamen dolmuş, 21.600 kişi coşkuyla şampiyonluğu bekliyor. Rakip Galatasaray. Adana'da eksik yok, istek çok; ama işler istenildiği gibi gitmiyor...
Erken yenilen gollerden sonra toparlanamıyoruz ve 3 puanı kaybediyoruz. Penaltı özürlü olan takımımız, bu maçta da senenin en önemli penaltısını harcıyor...
Gözlerimiz Trabzon'a dönüyor. Ancak ordan da iyi haberler gelmiyor. Bursaspor, deplasmanda Trabzonspor'u 3-2 mağlup ederek üst üste 2., toplamda 3. şampiyonluk kupasına uzanıyor. Hak ettiler gerçekten de. Kendilerini tebrik ederiz...
Bütün sezonun emeklerini 1 maçta kaybettik, ancak Şampiyonlar Ligi'ne gidecek olmamız mükemmel. Tarihimizde ilk kez devler liginde mücadele edeceğiz...
Fakat o da ne?! Bu rakam, resmen vücudumuzdaki endorfin hormonunu salgılatıyor, gülümsüyoruz ve önümüzde bir kupa finali olduğunu hatırlayıp, hazırlanmaya başlıyoruz...
Ödüller:
Gol Kralı: Burak Yılmaz(Trabzonspor - 20 gol/Mbilla 2.)
Yılın Genç Oyuncusu: Okan Alkan(Kayserispor)
Yılın Golü: Emmanuel Culio(Galatasaray/Bize Süper Final'de attığı gol)
Yılın Menajeri: EREN AYDEMİR(ADANASPOR)
Yılın Centilmen Takımı: Gençlerbirliği
Yılın Oyuncusu: FEVZİ ÖZKAN(ADANASPOR)
Yılın Yabancı Oyuncusu: Simao(Beşiktaş)
Yılın Kalecisi: Fernando Muslera(Galatasaray)
Yılın Defansı: Sabri Sarıoğlu(Galatasaray/Kotysch 3.)
Yılın Ortasahası: FEVZİ ÖZKAN(ADANASPOR)
Yılın Forveti: Bogdan Stancu(Galatasaray)
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
FİNAL
Zaten böyle şeyler ancak Fm'de insanın başına gelir... Takımım son maçta şampiyonluğu kaybetmiş, takım adeta bir enkaz; bir de tarafsız sahada oynamamız gereken maçı Avni Aker'de 25.000 Trabzonsporlunun önünde oynuyoruz! Yine de yılmıyoruz ve...
Nefesleri kesen bir 90 dakikanın ardından tarihimizin ilk Türkiye Kupası'nı müzemize götürüyoruz!!! 69. dakikada 2-1 geriye düştüğümüzde bu iş bitti demiştim. Ancak oyuncularım, 20 dakikada 3 gol atarak bu kupayı ne kadar çok istediklerini gösterdiler! HELAL OLSUN SİZE BE, HELAL OLSUN!!
Ödüller:
Gol Kralı: Yunus Demircioğlu(Kartalspor - 5 gol)
Kupanın Oyuncusu: Murat Akın(Eskişehirspor/Necati 2., İzzet 3.)
Sezonun ardından uzun süredir benimle ilgilenen Tom Tomsk'tan ilk resmi teklifimizi aldık... Kadroları da, bütçeleri de fena değil, hatta iyi aslında ama Adanaspor'daki hedeflerim nedeniyle kendilerini nazikçe reddettim
Çok yorucu bir sezon oldu benim için. İnişler, çıkışlar, çöküşler, zaferler; her şeyi tattık... Artık biraz tatil yapmanın vakti geldi. Yarın öğlen saatlerinde geride bıraktığımız sezon için kapsamlı bir özet gelir, yine bu gece saatlerinde ise yeni sezon planlamasına başlarım. Ama artık güzel bir tatili hak ettim, yönetimle vedalaştım ve Ibiza'ya doğru yol aldım; denizin berrak sularının keyfine varırken bir yandan da mojitomu yudumluyorum. ÇÜÜÜÜZZZ
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."