Quote Originally Posted by Universal View Post
Bu gün AKPnin hedefi tek adamlıktır, kısaca bu gün kürtaj meselesine bile başbakan karar veriyor kaldı ki Fenerbahçe'yi yönetmek mi istemeyecek. Aziz Yıldırım Çalık grubu ile bir rekabete girdi, işte al buda yanıtı diyorlar.
Bugün Ali Koç, Ferit Şahenk gibi isimler geçiyor Aziz Yıldırım'ın başkanlığı zoraki bırakması durumunda. Bunlar AKP'nin adamları mı? (Değilse AKP neden bu isimleri de davanın içine çekip aynı Ekşioğlu gibi ceza almalarını sağlamadı? Aziz Yıldırım'cı birinin başkan olmasını isterler mi?) Kaldı ki hepimiz biliyoruz ki Aziz Yıldırım başkanlığı bıraksa bile perde arkasından gene o yönetecek aynı Rusya'nın Medvedev döneminde olduğu gibi. Bu iddia ettiğiniz operasyon sonrası Aziz Yıldırım ne kadar zarar görmüş olacak? Başkanlığı gidecek ama çok daha güçlü bir şekilde çıkacak. Taraftarlar eskiden 100 seviyorsa şimdi 500 seviyor kendisini.

AKP o riske girdi ve burada eline yüzüne bulaştırdı tabii ki de çubukluya gönül verenlerden oy alacak; ama bu işten çok büyük oy kaybetti.
İşte ben de bunu diyorum. AKP'nin yaptığı bu kadar şey var farklı ortamlarda tartıştığımız, onların hiçbirini eline yüzüne bulaştırmadı da bir tek bu işi mi beceremedi? Yani buna inanıyorsanız gerçekten şaşırıyorum. Asker, yargı bunlar ne demek bunlar çok büyük şeyler yani biz nelerden bahsediyoruz daha Fenerbahçe taraftarları oyunlarını bozmuşmuş falan ilkokul çocuklarının inanacağı bir şey bu kimse kusura bakmasın.

Fenerbahçe yıllardır stadın tabusunu istiyor vermiyorlar; ama rakiplere çatır çutur stad yapıyorlar. Bu iş siyasi olduğunu açıkcsa gösteren tablodur.
Neden vermiyorlar? Ne geçiyor ellerine? Kime vermişler daha geçen Beşiktaş'ın maçlarını TT Arena'da oynamasıyla ilgili tartışmalar geliyor da gözümün önüne, Fenerbahçeli arkadaşların orada yazdıkları.

Bizim stadımızda Başbakan yuhalandı GS taraftarları tarafından, e o zaman ayvayı yedik biz?

Bir diğeride Fenerbahçe eper bu süreç yaşanmasaydı geçen yıl kurulacak kadro Şampiyonlar Ligi zaferine giden kadronun ilk temeli olacaktı. Şuan en basit örnek Lass bizde oyuncu idi, gelmişti bizat öğrendim. Olmadı nice transferler iptal oldu, nice isimler takımdan ayrıldı.
Lass Diarra 2005-07 arası Chelsea, 2007-08 Arsenal ve 2009'dan beri Real'de. Bu kulüplerin hiçbiride şampiyonlar ligini kazanamadı, bir tek Chelsea bu oda bu sezon. Lass'ı bırak Real ne kadrolarla kazanamadı 2002'den bu yana Ronaldo'lu kadroyla bile. Los Galacticos adamlar yahu.

Bu Şampiyonlar liginde başarı ne kolaymış meğer ben anlamadım ki sezon başından beri söyleniyor. İlk temel diyorsun farkındayım da dediğin başarı 20 yıl sonrası falan içinse tamam haklısın. Çünkü Chelsea 2003'ten beri uğraşıyor, Abramoviç ne paralar harcadı bu uğurda. Man City 2008'den beri aynı şekilde.

Biz de Rijkaard geldiğinde o ilk temeli atmıştık Keita, Kewell, Baros, Elano, Arda, Nonda... Ama sonuç ne oldu? Varsayımlar üzerinde konuşmak pek mantıklı değil, başarının hiçbir şekilde garantisi yok çünkü. Gerçi bunların da bu davayla ilgisi yok...