1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2007

Olayın siyasi olduğuymuş, UEFA-TFF Fenerbahçe'nin büyümesini istememişmiş falan filan fişmekan. Bunların hepsi iddaa. Kesin olan PFDK sonucuna göre ise tam bilmiyorum ama 2 yöneticiniz ceza aldı. Sizle şike yaptığı düşünülen birkaç futbolcu ceza aldı. Buna rağmen klübünüz ceza almadı. Daha ne yorum yapılabilir ki.

Cezanın haksız yere verildiğini savunanlar çıkar şimdi olay bu değil, kesin olan birşeyi söylüyorum. Bana ve birçok kişiye göre de az bile bu cezalar.

Dava ve UEFA kaldı artık. Onlar da sonuçlansın da bitsin bu süreç. Bıkkınlık geldi 1 yıldır. Futboldan çok bunlar konuşuluyor heryerde.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    Olayın siyasi olduğuymuş, UEFA-TFF Fenerbahçe'nin büyümesini istememişmiş falan filan fişmekan. Bunların hepsi iddaa. Kesin olan PFDK sonucuna göre ise tam bilmiyorum ama 2 yöneticiniz ceza aldı. Sizle şike yaptığı düşünülen birkaç futbolcu ceza aldı. Buna rağmen klübünüz ceza almadı. Daha ne yorum yapılabilir ki.

Cezanın haksız yere verildiğini savunanlar çıkar şimdi olay bu değil, kesin olan birşeyi söylüyorum. Bana ve birçok kişiye göre de az bile bu cezalar.

Dava ve UEFA kaldı artık. Onlar da sonuçlansın da bitsin bu süreç. Bıkkınlık geldi 1 yıldır. Futboldan çok bunlar konuşuluyor heryerde.
    Fenerbahçe'nin şike yaptığına dair şuan geçerli bir kanıt var mı?

Yasalar açık mahkemeke bitene kadar herkes suçsuzdur...

PFDK böyle bir süreçte sadece iddialar üstünden ceza verebiilir. Kaldı ki biz şike yaptıysak bizi düşürün diyoruz, cezaların tamamı komedi. Ya hiç vermeeyeceksin ya da kulüpleri düşüreceksin. Fenerbahçe ve biz taraftarlar ilk günden beri bunu diyoruz.

Ama biz hiçbir şekilde ne teşvik ne de şike yaptığımıza inanmıyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Kendi adıma bu dava olmasa bile Türk futbolunda şike olduğunu geçen sezonda normal şeyler dönmediğini düşünüyorum. Bunu düşünme nedenim insanların tavırları, yaşanan ilişkiler, sahadaki maçlar, devletin kendi eliyle şikeye bulaşması gibi birçok konu var.

Yani davanın olmaması birşeyi ifade etmiyor.

Dava açıldı ve gerçekleşen olaylar sonucunda iddianameye çöp dendi, hakimin hakimliği, savcının savcılığı, adaletin adaleti yerin dibine sokulmadan bırakılmadı. Bu şekilde olmasının nedeni süreç boyunca oluşan anormalliklerin varlığıydı.

Yani davanın olması ya da devam etmesi birşeyi ifade etmiyor.

Dava sonuçlandığında sonucuna göre tavırlar şimdiden belirlenmedi mi? Yapanın yanına kar kalıyor, siyasi oyunla bizi bitirdiler. Bunların düşünülmesi de doğal çünkü gerçekten bu ülkede yapanın yanına kar kalıyor ve siyasi, sosyal, ekonomik nedenlerle birileri birilerini bitiriyor.

Yani davanın sonuçlanması da birşeyi ifade etmiyor.

Mesaj Yetkileri