Ben en çok -uzun uzun yazsa da- @Disco'yu okurken keyf alıyorum, bunda ciddiyim : ) Okurken gerçekten farklı alemlere gidebiliyorsunuzOlayları irdeler, örnek verir veya bir savı ortaya koyarken pek somuta kaçmasa da (özellikle genç kardeşlerimiz baya zorlanıyordur diye tahmin ediyorum) farklı farklı örnekleri, ta bilmem nerelerden getirip sunduğu karşılaştırmalarıyla muazzam bir döngü oluşturuyor. Açık söylemek gerekirse aynı konuda tartışırken 3. mesajdan sonra yazdıklarının hepsine cevap vermeye üşeniyorum, çünkü o kadar çok farklı noktalara değiniyor ki hepsine adım atsam destan yazarım yemin ederim
![]()

Olayları irdeler, örnek verir veya bir savı ortaya koyarken pek somuta kaçmasa da (özellikle genç kardeşlerimiz baya zorlanıyordur diye tahmin ediyorum) farklı farklı örnekleri, ta bilmem nerelerden getirip sunduğu karşılaştırmalarıyla muazzam bir döngü oluşturuyor. Açık söylemek gerekirse aynı konuda tartışırken 3. mesajdan sonra yazdıklarının hepsine cevap vermeye üşeniyorum, çünkü o kadar çok farklı noktalara değiniyor ki hepsine adım atsam destan yazarım yemin ederim
Alıntılı Yanıtla