1 ile 30 arası toplam 364 sonuç

Konu: Türkiye Turuncu, Avrupa Kırmızı-Beyaz! | Türkiye&Adanaspor | 6. Sezon

Hybrid View

OHA ! Hocam bu kadar abartmasaydın be.İkinci sezonda iki kupa birden alıyordun az kalsın.Yavaş ilerleseydin biraz adım adım.İlk sezon 7-14 arasında olsaydın bari.Mükemmel bir sezon geçirmişsin.De Laet bende takımın efsaneleri arasına girecekti nerdeyse bu da geçmişi ;

Birde Artun Akçakın bizim beden hocasının akrabasıymışBende öğrendiğimde çok şaşırmıştım.
    Başarılar.
    Last edited by Marquinh0s : 10.Haziran.2012 at 16:17

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Marquinh0s View Post
    OHA ! Hocam bu kadar abartmasaydın be.İkinci sezonda iki kupa birden alıyordun az kalsın.Yavaş ilerleseydin biraz adım adım.İlk sezon 7-14 arasında olsaydın bari.Mükemmel bir sezon geçirmişsin.De Laet bende takımın efsaneleri arasına girecekti nerdeyse bu da geçmişi ;

Birde Artun Akçakın bizim beden hocasının akrabasıymışBende öğrendiğimde çok şaşırmıştım.
    Başarılar.
    Hhahahahah çok teşekkür ederim Valla ben zaten hedefi Avrupa Play-Off'ları olarak vermiştim ancak oyuncular cıvıttılar De Laet dediğin gibi mükemmel bir oyuncu. Koyduğun caps çıkmamış yalnız

Artun'u sen benim Fenerbahçe kariyerimde görecektin. Yani nasıl anlatsam, aynı Quintero gibi bir poacher olmuştu. Bu kariyerimde bazı özellkileri random verldiği ve sakatlık geçirdiği için o kadar gelişmedi herhalde. Boş bir zamanın olursa Barça'yı al, ilk sezondan Artun'u alıp 11'de oynat ama hiç sakatlanmasın(tatile git tabi, çekilmez Artun'u izlemek falan) sonra 4 sezon sonraki haline bir bak. Bende wonderkid olacaktı neredeyse

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    Şampiyonlar ligine kalabilirsek harika olur
    Offf, offff... O 7 milyonu alabilirsek takım çağ atlar çağ...
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

ORTASAHALAR

Aynı zamanda kaptanımız olan Onur Demirtaş, bu sezon istediğim performansı pek sergileyemedi... Agresifliği ile takımını zor durumlara düşüren, 10 sarı 2 kırmızı kart görerek takımın en disiplinsiz oyuncusu olan Onur biraz daha profesyonel davranmalıydı... Aynı gerçekteki Barbaros gibi

Cascio tam bir joker oyuncu... Ortasahanın her yerinde oynuyor. Ön liberoya koyarsın defensive midfielder oynar, Mc'ye koyarsın advanced playmaker oynar, hepsini yapar. Oynadığı futbol da benim gözüme çok hoş geliyor. Pasları ve mücadelesini beğeniyorum. Arjantinli oyuncu takımda tutmak istediğim oyunculardan.

Filkor sahada gözükmeyi ve boyuna oynamayı çok seven bir oyuncu değil. Ancak devamlılığı ve pas alışverişiyle, basit oyunuyla tam bir ortasaha. Milan gibi kulüplerde oynamış, milli takımıyla da 7 maça çıkmış Filkor'un tecrübesinden seneye Avrupa arenasında faydalanmak istiyorum.

Uğur Parlak'ı geçen sene Dardanelspor'dan 90k pound'a almıştık. Kendisine acayip bir sempati besliyorum Al-ver yapıyor, riske girmiyor, tam istediğim box to box Mc görevlerini yerine getiriyor. Kalacak

Bu Barbaric'i tam çözemedim. Zaten çok oynatmıyorum, bi de sahada kendini göstermeyi pek sevmediğinden nasıl bir oyuncu olduğunu ben bile hala anlayamadım Ama kalmasından yanayım tabii... Seneye ayrıntılı olarak izleyeceğim.

Sene başında oyun kurucu görevinde Okay'ı düşünüyorduk ancak Rahman da gözüme girerek Okay'dan daha fazla oynadı. Güzel futbolunu ortalama puanına da yansıtan oyuncu, seneye de kesinlikle kadroda görmek istediğim isimlerden biri.

Okay çok kaliteli bir futbolcu. Gencecik bir cevher adeta. Kayserispor kulübü onu geliştirebilirse hem kendilerine hem de Türk futboluna çok şey kazandırmış olur... Güzel futbolu ve kritik golleriyle Okay Adanaspor'da geçirdği 1,5 sezonda çok iyi izler bıraktı. Özellikle Play-Off'ta Trabzonspor'a 88. dakikada attığı galibiyeti getiren gol ve yine kupa finalinde Trabzonspor'a attığı altın değerinde 2 golle kritik anlarda sorumluluk almayı bilen bir oyuncu olduğunu da gösterdi. Şu sıralarda bonservis bedelini karşılamamız imkansız ama ilerde Okay'ı tamamen Adanaspor'un futbolcusu olarak görmek isteriz. Her şey için teşekkürler Yokuslu #14...
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Mesaj Yetkileri