Ryad Boudebouz, joker transfer hakki ile transfer edilmistir. Kanatlarda bir tane daha gol atabilen adam bulunmasi lazimdi. Onuda takima kattik.
Ligin ilk yarisi bittiginde 30 puani gecmis olmak istiyoruz. Bi onceki sezon toplamda 61 puan topladik, dedigimiz gibi ligin ilk yarisini 30+ puanla bitirirsek ligin ikinci yarisinda cok daha iddiali konumda oluruz.
Kotu basladik ama iyi bitirecegiz, ligin ikinci yarisinda sampiyon takim gibi oyniyacagimizi dusunuyorum. Erken konusmak icin ama 70 puani gorecegiz.
Takım çok gol atıyor ama bir o kadar da yiyor. Sezon sonunda 70'i görmenin yolu hızlı-kesici bir stoper'den geçebilir.
...
Cabaye-Tiote-Sissoko bunlar pek fazla ileriye cikmayan mc'ler, belki care olur dedim ama olacak gibi degil.
Iyi bir kesici almak istedik, paramizda vardi ama gelecek oyuncular Munoz'dan kaliteli degildiler. Ocak ayi geldiginde DC ve ST alacagiz. Takimdanda 4-5 oyuncu gonderecegiz.
Varmi tavsiyede bulunacak![]()
Tottenham'dan Bassong'u önerebilirim Stoper olarak çok atletik iyi bir kesici, kornerlere ayarlarsan forvetlerinden fazla gol atar sezgisi çok kuvvetli bir futbolcu. 2. senenin ortalarında satılık listesine konuyor genelde ama normalde kaça alırsın bilemiyorum Ben 3.8m dolara almıştım attığı goller yüzünden 27.5m şu an
Gelişmesini bekleyeceğin stopeler Prestia ve Ilori'yi tavsiye ederim. Bir de Deportivo'dan Encoms var 16 yaşında inanılmaz gelişiyor ama Deportivo bırakmıyor bi türlü. 11m dolar serbest kalma maddesi var ama değmez.
DC olarak Cagliari de oynayan Davide Astori işini oldukça görür. ST olarak Danijel Aleksic veya Nelson Oliveira'yı almayı deneyebilirsin.![]()
Mac oncesi agiz dalasina girdi Lille teknik direktoru, tennezul edip cevap bile vermedim cunki futbolcularimin sahada onlara gereken cevabi verecegini biliyordum. 3 mac daha var onlardan 9 puan alirsak, ligin ikinci yarisinda iyice cosariz gibime geliyor. Bu senede avrupaya gidemesek finans olarak kotu duruma gelebiliriz.
Aboubakar'ı alıp kendin geliştirsen daha iyi olabilir.Çünkü pek azimli bir arkadaş değil.Tek tek özelliklerinin üstüne gidip geliştirince Bir Hulk bir Damiao gibi olabiliyor.Senelik 30+gol garanti gibi.
Ligin ilk yarisina cok kotu basladik, yanlis hatirlamiyorsam 7-8 mac boyunca galibiyet dahi alamadik. Sonradan isler lehimize dondu ve birseyler yapmaya basladik. Hedef olan 30 puana ulastik. Ligin ikinci yarisinda bu hedefi 40 olarak belirledik, 70 puan toplayip avrupada oynamak istiyoruz.
Simdi oyuncularima 1 hafta izin verip kafa ve beden olarak dinlenmelerini soyliyecegim. Ligin ikinci yarisinda bambaska bir Toulouse olacak.
Yazdigin forvetler poacher isi gorurmu ? [/QUOTE]
İkisi de kısa ve hızlı oyuncular. Aleksic poacher olabilir ama Nelson Oliveira şüpheli
![]()
Hiç "Umut" yok![]()
Sizin kariyerlerinizde her zaman Umut var abi.Başarılar dilerim.
Valla bi ara darlandim ama umudumuzu koruyoruzFizik cok onemli Fransa liginde onu oyuncularimi dove dove ogretiler bana Fransada
Sagol kardesim, istedigimiz gibi gitmiyor suanda ama hep oyle gidecekte degil![]()
Turkiye ligine politika karisiyor deniliyor ama Fransa ligi hep politika. Yabanci kurallari cok komik, butun Afrika yerli statusunde oyniyabilir Libya ve Misir haric. Belki ilerde Libyalilarda yerli statusunde oyniyabilir nede olmasa suanda orayida somurmeye basladilar![]()
Hocam bence gayet iyi gidiyoruz tek ihtiyacımız galibiyet serisi.