1 ile 30 arası toplam 95 sonuç

Konu: Yabancı sınırına ayarlama

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Bende diyorumki zaten alt yapıyı geliştirsinler ondan sonra sınır konacaksa konsun.Ayrıca potansıyeli oyuncuyu alıp oynatmassan onlarda gelmek istemez Dia gelirken 30 yaşında değildi yada Stıch.Bu örnkler çğaltılır.Hangi büyük takım gençlere şans veriyorda sen geleceği olan adamın gelmeyişinden yakınıyorsun?
    Haklısın ama fedarasyonun yaptığıda iş değil. Bu ülkede hali hazırda yabancı sınırlaması var fakat takımların altyapıya verdiği önem ortada. İleride 6'yı 5 'e düşürmek birşey değiştirmez.Federasyon ya sınırı kaldıracak yada altyapılarda tarihi bir reform yapacak yoksa kusura bakmayın ama bizden hiçbir şey olmaz.. Ha fedarasyon böyle bir atılım yapar mı ? Bence imkansız. TFF'yi( kulüplerde de aynı şey geçerli ) Yıldırım Demirörenler gibi futbol cahili ama para babası adamlar yönettiği sürece benim bizim futbolumuzdan beklentim yok.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by bySperman View Post
    Haklısın ama fedarasyonun yaptığıda iş değil. Bu ülkede hali hazırda yabancı sınırlaması var fakat takımların altyapıya verdiği önem ortada. İleride 6'yı 5 'e düşürmek birşey değiştirmez.Federasyon ya sınırı kaldıracak yada altyapılarda tarihi bir reform yapacak yoksa kusura bakmayın ama bizden hiçbir şey olmaz.. Ha fedarasyon böyle bir atılım yapar mı ? Bence imkansız. TFF'yi( kulüplerde de aynı şey geçerli ) Yıldırım Demirörenler gibi futbol cahili ama para babası adamlar yönettiği sürece benim bizim futbolumuzdan beklentim yok.
    Sınırsız olsa değişen birşey olmayacak ki onu diyrum yani kalkıp üst düzey isimleri biz yine getiremeyeceğiz.İyi bir Quaresma buraya gelmezdi yada Simao o yaşta olmasa burada işi ne?Zamanında Anelka geldi.Buraya gelirken kötüydü geldi biraz kendini gösterdi sonra İngltere Chelsea'ye kadar yükseldi.Hagi bile geldiğinde yaşı baya ilelemişti.Sınırsız olsada 2,3 sınıf adamlar alınacak.

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Sınırsız olsa değişen birşey olmayacak ki onu diyrum yani kalkıp üst düzey isimleri biz yine getiremeyeceğiz.İyi bir Quaresma buraya gelmezdi yada Simao o yaşta olmasa burada işi ne?Zamanında Anelka geldi.Buraya gelirken kötüydü geldi biraz kendini gösterdi sonra İngltere Chelsea'ye kadar yükseldi.Hagi bile geldiğinde yaşı baya ilelemişti.Sınırsız olsada 2,3 sınıf adamlar alınacak.
    Evet,yine 2.,3. sınıf adamlar alınacak ama unuttuğumuz bir şey var bizim ülkemizdeki yerli futbolcuların %90'ı da 2. veya 3. sınıf futbolcu.Demek istediğim sırf yerli olduğu için anadolu takımlarındaki futbolculara uçuk fiyatlar ödemeyelim.Gerekirse gidip aynı kalibrede ki yabancı futbolcuları çok daha ucuza alaım

Mesaj Yetkileri