1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Bir gerçek var, 3 Temmuzdan önce ;

Madalyonun aydınlık olan tarafı bir kulübün, karanlık tarafı bir kulübündü.
    Bir kulüp muhteşem bir sezonun ardından şahlanmış, bütün branşları şampiyon bitirmiş, Ekonomisi ile Avrupa'nın en iyi 20 kulübü arasına adını yazdırmış durumda yarınlara bakarken, Diğeri küme düşmemeyi son 3 haftasına girerken garantilemiş, karmaşanın hakim olduğu, yönetimin çöktüğü, ekonomisi ile Türkiye'nin en kötü durumda olan kulübüydü.

Sonra o meşhur 3 Temmuz geldi çattı, Yarınlara umutlarla bakan kulüp karardı, ekonomi battı, başarılara dem vuruldu. Madalyonun aydınlık yüzünden karanlık yüzüne hızlı bir geçiş süreci başladı. Diğer tarafta ise sükunet hakimdi herkes dertlerle uğraşırken bir toparlanma gözlendi, Batacak denilen kulüp çok kısa sürede borçları eritmeye başladı. Oyunculara maaş ödeyemeyen kulüp gitmiş, takır takır maaş ödeyen bir kulüp olmuştu, nitekim çok kısa sürede başarıya yelken açıldı, hem de kendilerinin bile ummadığı şekilde. Madalyonun o köhne karanlık kısmından, aydınlık kısmına ince bir dönüş gerçekleşti.

Mehmet Berk 2 gün önce, Lütfü Arıboğan'da dün ödüllendirildi. Biri bu romanın yazarıyken diğeri "Avrupa kapılarına kapatan prens" adlı bölümün senaristi. Onlar madalyonla oynayan Baba'nın oğulları olsa da bu emeklerinin karşılıklarını almadan bırakmak bir insanlık suçu olurdu, hayırlı olsun.
    Bir de şöyle düşün istersen.Daha Türkiye kupasında Yeni Malatyaspor'a elenen kulüp ne olduysa birden tüm lig maçlarını kazandı Ama bu çok normal canım (:

Sizi kim bitirmek istesin sizi bitirince ellerine ne geçicek gören de dünyanın en büyük kulübüsünüz sanar.

Sizin gibi dünyanın en büyük kulüplerinden birini durduk yere Avrupa'ya almadılar zaten delil yok bir şey yok.Sizin gibi dünyanın en büyük kulüplerinden biri maçtan önce gizlice rakibinin kadrosunu öğreniyor.Büyüklüğe bak

Sonuna kadar desteklediğiniz başkan adayınız Yıldırım Demirören durup dururken değiştirdi zaten maddeleri.Şimdi bu mesajda Yıldırım Demirören geçti diye cevap verilmemesinden korkuyorum.Daha önce kaç kere yazsam bir Fenerli çıkıp bir şey diyemedi bu konuda.

Bazı şeylerin olduğu çok açık.İstediğinize inanın istediğiniz hayal dünyasında yaşayın siz bilirsiniz.Sizin hayalleriniz gerçekleri değiştirmez.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@Rasengen

Kimleri yenmiş Fenerbahçe ?
    Başta Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor olmak üzere Bursaspor dışındaki tüm kulüpleri. Sağlam şike : ) Bu kadar kulübü bağlamak büyük diplomasi ister.

Demirören'i sadece Fenerbahçe mi destekledi ?
    Madem Galatasaray bu kadar karşıydı engel olsaydı, başka aday çıkarsaydı. Galatasaray'ın bu kadar güçsüz olduğuna inanmıyorum. Çıkarları o gün onu gerektiriyordu, kabullendiler. Fenerbahçe bu adamı sırf mahkeme sonuçlanmadan kararlar alınmayacak diye destekledi, Trabzonspor lig kupasının kendilerine verileceğini zannederek destekledi vs. Hiç kimsenin beklediği olmadı. Kafanıza gökten elma düşse Fenerbahçe'den bilirsiniz.

Son olarak gerçek ve hayale bir göz atalım. Gerçek mi görmek istiyorsun ?
    Çok değil bundan 1 sene önce stadında rahmetli başkanına hakaret edeni
    "Stad için kapımıza gelen Özhan Canaydın’ın karşımızda naif ve güçsüz duruşu dün gibi aklımda (TOKİ Bşk. Erdoğan Bayraktar)
    Stadınızda binlerce kişi yuhalarken bugün bu kitlenin başında "20 milyonumuz onları destekliyor" diyen biri var. Stadınızda(!) Partinin kongreleri oluyor, yönetiminiz tam kadro eli bağlı kapıda bekliyor. Attığınız her adımda talimat alıyorsunuz ve şükranlarınızı sunuyorsunuz. 1 sene önce antipatik gelen parti artık sempati kaynağı.

Bu kulüpler neden ele geçirilmek istensin ki ? Cevabını sen bul.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    @Rasengen

Kimleri yenmiş Fenerbahçe ?
    Başta Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor olmak üzere Bursaspor dışındaki tüm kulüpleri. Sağlam şike : ) Bu kadar kulübü bağlamak büyük diplomasi ister.

Demirören'i sadece Fenerbahçe mi destekledi ?
    Madem Galatasaray bu kadar karşıydı engel olsaydı, başka aday çıkarsaydı. Galatasaray'ın bu kadar güçsüz olduğuna inanmıyorum. Çıkarları o gün onu gerektiriyordu, kabullendiler. Fenerbahçe bu adamı sırf mahkeme sonuçlanmadan kararlar alınmayacak diye destekledi, Trabzonspor lig kupasının kendilerine verileceğini zannederek destekledi vs. Hiç kimsenin beklediği olmadı. Kafanıza gökten elma düşse Fenerbahçe'den bilirsiniz.

Son olarak gerçek ve hayale bir göz atalım. Gerçek mi görmek istiyorsun ?
    Çok değil bundan 1 sene önce stadında rahmetli başkanına hakaret edeni

Stadınızda binlerce kişi yuhalarken bugün bu kitlenin başında "20 milyonumuz onları destekliyor" diyen biri var. Stadınızda(!) Partinin kongreleri oluyor, yönetiminiz tam kadro eli bağlı kapıda bekliyor. Attığınız her adımda talimat alıyorsunuz ve şükranlarınızı sunuyorsunuz. 1 sene önce antipatik gelen parti artık sempati kaynağı.

Bu kulüpler neden ele geçirilmek istensin ki ? Cevabını sen bul.
    Rasengen değil Rasengan

Fenerbahçe'nin o maçtan sonra yükselişe geçtiği kesin.Derbilerde zaten daha iyi olan taraf Fenerbahçe.O maçları da kazanması pek şaşırtıcı değil.Ama 17'de 17 yapması pek ilginç

Galatasaray tek başına napabilirdi YD konusunda ? Şikeyle yargılanan tüm kulüpler ne hikmetse Yıldırım Demirören'i destekledi.Şikeyi ortadan kaldırmak istediğini cümle alem biliyordu.Senin de dediğin gibi Fenerbahçe çıkarları için destekledi YD'yi.Şikeden aklanmak için.

Anlattığın şey doğru olabilir.Maalesef biz de çıkarlarımız doğrultusunda o partiyle iyi ilişkilerde bulunmuş olabiliriz.Ama bir gerçek daha var.Onu görmek için Metris'e bakabilirsin.

Liginde başarılı olmuş Avrupa'da da bir şeyler yapabilecek ülkeyi iyi bir şekilde temsil edecek bir kulübün başarısının durduk yere engellenmek isteneceğini hiç ama hiç sanmıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Bir de şöyle düşün istersen.Daha Türkiye kupasında Yeni Malatyaspor'a elenen kulüp ne olduysa birden tüm lig maçlarını kazandı Ama bu çok normal canım (:

Sizi kim bitirmek istesin sizi bitirince ellerine ne geçicek gören de dünyanın en büyük kulübüsünüz sanar.

Sizin gibi dünyanın en büyük kulüplerinden birini durduk yere Avrupa'ya almadılar zaten delil yok bir şey yok.Sizin gibi dünyanın en büyük kulüplerinden biri maçtan önce gizlice rakibinin kadrosunu öğreniyor.Büyüklüğe bak

Sonuna kadar desteklediğiniz başkan adayınız Yıldırım Demirören durup dururken değiştirdi zaten maddeleri.Şimdi bu mesajda Yıldırım Demirören geçti diye cevap verilmemesinden korkuyorum.Daha önce kaç kere yazsam bir Fenerli çıkıp bir şey diyemedi bu konuda.

Bazı şeylerin olduğu çok açık.İstediğinize inanın istediğiniz hayal dünyasında yaşayın siz bilirsiniz.Sizin hayalleriniz gerçekleri değiştirmez.
    Yine yalan yazmışsın her satırı yalan hemen hemen.

Yeni Malatyaspor'a yenilen takım birden tüm lig maçlarını kazanırken kendisini şikeyle suçlayan her takımı da yendi. Yalnız bu rakipler kendilerinin de yenildiği takım diğerlerini yenerken şikeyle suçlarken utanmadı.

Bunun dünyanın en büyük kulübü olmak ya da olmamakla alakası olduğunu sen de biliyorsundur ama tam emin değilim. Daha 2 sene önce Fenerbahçe'ye karşı kardeş olmakla gurur duyduğun takımlar vardı. Sen neden Fenerbahçe'yi bitirmek isteyeceksen onlar da öyle istiyor. Bu kısma tam yalan diyemem yetersizlik derim hakkını vereyim.

3. paragrafın da tam yalan değil bilgisizlik. Cas davasının açılması sonucu Pierre Cornu'nun savunmasını az bilsen başta Galatasaray genel müdürünün bu olaydaki katkısını bilirdin. Durduk yere almama gibi bir olay olmadığı kesin.

4. paragraf ise tamamen yalan ve iftira. Fenerbahçe'nin "sonuna kadar" desteklediği -burayı nasıl anladın sormayacağım- Yıldırım Demirören'i aynı zaman da Galatasaray da destekledi. Mesajlarının çoğu zaten içi boş olduğu ve anlaşılması zor olduğu için kimse bir şey dememiştir doğru. Bu konudaki derdini söyle aydınlatırız seni sorun yok.

Biz gerçekleri sundukça sen "tapeler de mi yalan " veya yok canım "cemaatmiş ehehe" diye cevap verdikçe gerçeklerin değişeceği veya bir şeyi değiştireceği yok.

Diğer arkadaşlarınınla mesaj rekoru kırmaya çalıştığın bu başlıkta her yazdığın goygoy her yazdığın kelime oyunu. Sürekli "gerçek" kelimesi ağzındayken bu kadar az gerçekle bu kadar fikri nasıl kabul ettirmeye çalışıyorsun ?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Yine yalan yazmışsın her satırı yalan hemen hemen.

Yeni Malatyaspor'a yenilen takım birden tüm lig maçlarını kazanırken kendisini şikeyle suçlayan her takımı da yendi. Yalnız bu rakipler kendilerinin de yenildiği takım diğerlerini yenerken şikeyle suçlarken utanmadı.

Bunun dünyanın en büyük kulübü olmak ya da olmamakla alakası olduğunu sen de biliyorsundur ama tam emin değilim. Daha 2 sene önce Fenerbahçe'ye karşı kardeş olmakla gurur duyduğun takımlar vardı. Sen neden Fenerbahçe'yi bitirmek isteyeceksen onlar da öyle istiyor. Bu kısma tam yalan diyemem yetersizlik derim hakkını vereyim.

3. paragrafın da tam yalan değil bilgisizlik. Cas davasının açılması sonucu Pierre Cornu'nun savunmasını az bilsen başta Galatasaray genel müdürünün bu olaydaki katkısını bilirdin. Durduk yere almama gibi bir olay olmadığı kesin.

4. paragraf ise tamamen yalan ve iftira. Fenerbahçe'nin "sonuna kadar" desteklediği -burayı nasıl anladın sormayacağım- Yıldırım Demirören'i aynı zaman da Galatasaray da destekledi. Mesajlarının çoğu zaten içi boş olduğu ve anlaşılması zor olduğu için kimse bir şey dememiştir doğru. Bu konudaki derdini söyle aydınlatırız seni sorun yok.

Biz gerçekleri sundukça sen "tapeler de mi yalan " veya yok canım "cemaatmiş ehehe" diye cevap verdikçe gerçeklerin değişeceği veya bir şeyi değiştireceği yok.

Diğer arkadaşlarınınla mesaj rekoru kırmaya çalıştığın bu başlıkta her yazdığın goygoy her yazdığın kelime oyunu. Sürekli "gerçek" kelimesi ağzındayken bu kadar az gerçekle bu kadar fikri nasıl kabul ettirmeye çalışıyorsun ?
    Ne kadar yazarsam yazıyım senin kadar yalan ve boş şeyler yazamam

Biz utanacak bir şey yapmadık.Şike yapanlar,şikeyi savunanlar utansın.

O kadar korkuyoruz Fenerbahçe'den o kadar korkuyoruz ki anlatamam Bu işler o kadar basit değil.Kaldı ki Fenerbahçe gibi Türkiye'nin en büyük kulüplerinden birini durduk yere bitirmek kolay mı ? Ama sen dikkatli olmazsan yanlış yaparsan şikeye bulaşırsan yakaladıkları yerde bitirirler adamı.Gerçi onu da yapamıyorlar ya neyse.

O yüzden mi şimdi de Fenerbahçe'nin alınıp alınmayacağı konuşuluyor yine ceza bekleniyor ?

Bence burada bana laf sokmaya çalışacağını maddelerin neden değiştirildiğini açıklamaya çalış belki daha az batarsın

Hangi gerçeği sundunuz hiç göremedim de öyle bir şey.Tek dediğiniz şey siyasi siyasi.Onu da kanıtlayamıyorsunuz.Tek yaptığınız çıkan haberlere atıp tutmak,dava siyasi demek,savcıya laf atmak.Başka bir şey görmedim ben.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Ne kadar yazarsam yazıyım senin kadar yalan ve boş şeyler yazamam

Biz utanacak bir şey yapmadık.Şike yapanlar,şikeyi savunanlar utansın.

O kadar korkuyoruz Fenerbahçe'den o kadar korkuyoruz ki anlatamam Bu işler o kadar basit değil.Kaldı ki Fenerbahçe gibi Türkiye'nin en büyük kulüplerinden birini durduk yere bitirmek kolay mı ? Ama sen dikkatli olmazsan yanlış yaparsan şikeye bulaşırsan yakaladıkları yerde bitirirler adamı.Gerçi onu da yapamıyorlar ya neyse.

O yüzden mi şimdi de Fenerbahçe'nin alınıp alınmayacağı konuşuluyor yine ceza bekleniyor ?

Bence burada bana laf sokmaya çalışacağını maddelerin neden değiştirildiğini açıklamaya çalış belki daha az batarsın

Hangi gerçeği sundunuz hiç göremedim de öyle bir şey.Tek dediğiniz şey siyasi siyasi.Onu da kanıtlayamıyorsunuz.Tek yaptığınız çıkan haberlere atıp tutmak,dava siyasi demek,savcıya laf atmak.Başka bir şey görmedim ben.
    Bir şeyleri değiştiririm sandım yok yine aynı boş yine aynı kelime oyunları. Utanma lafını nereden çıkardın diye de baya düşündüm helal olsun. Yine kendimi yormayacağım çünkü çürütecek bir argüman sunmamışsın bu kadar çok lafla bu kadar az şeyi yazmayı iyi başarmışsın.

Madde olayına gelelim. İlk olarak, biliyorum ki buradan sonra da ne yazarsam yazayım ama Nihat Özdemir bilmem kaç ay önce ne dedi diyeceksin klavyeni yorma bari.

Aydınlar yönetimdeyken ilk o madde değişmesi konuşulduğunda önce Fenerbahçe başkanı sonra taraftarı, yönetimi bu maddenin değişmesine en çok karşı çıkanlardan oldu. Taraftar kongre binasına gitti vs. Bunları ben başka üyelere de 50 defa anlattım nasıl olduysa bunlar bir şey ifade etmedi. Hiç göremediğin hani nerede dediğin gerçeklerden biri de bu belki 100 defa yazdım.

Sonra Yıldırım Demirören geldi bizimkiler aynı Galatasaray gibi destek verdi. Biz büyük ihtimalle mahkeme sonucu beklenir diye Galatasaray da Avrupa konusunda sorun çıkmaz diye yaptı bunu. Belki de hata yaptı tüm takımlar.

Fenerbahçe yönetimini eleştiriyoruz vs. ama senin sorduğun her soruya da onlar cevap veriyor. Onların dilinden cevap vermeye çalışacağım sana :

"Sayın Başkanımız ve Yönetim Kurulumuzun defalarca anlatmaya, uyarmaya çalıştığının aksine, mevcut yasalarda günü kurtarmaya yönelik değişiklikler yapanlar; Fenerbahçe taraftarına şirin gözükme pahasına, Fenerbahçe'yi ve Türk futbolunu lekelemeye kalkanlar, bir gün mutlaka kamuoyu ve yargı önünde bunun hesabını vereceklerdir."

Burada açıkça ortaya konmuş maddeleri değiştirenler. Hiç bir Fenerbahçe'li şu anki durumdan memnun değil ve ceza alan yöneticilerine de sahip çıkıyor ortada tutarsızlık olduğu için.

Anlayacağın senin mesajına cevap gelmedi diye veya ne bileyim orada burada aynı anlayışta başka şeyler okudun diye Fenerbahçe'liler şu anki durumdan mutlu olmuyor, "kurtarıldıkları" için sevinmiyor.

Sen özel yetkili mahkemeleri ve icraatlarını bilmez, bu davanın en büyük destekçilerini görmez, sadece belli bir kesime ait siyasilerin bu konudaki duruşunu görmezden gelirsen tabi ki kanıt istersin burada seni suçlayamayacağım.

Mesaj Yetkileri