Sayfa 363 / 483 İlkİlk ... 263313353361362363364365373413463 ... SonSon
10,861 ile 10,890 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Yine yalan yazmışsın her satırı yalan hemen hemen.

Yeni Malatyaspor'a yenilen takım birden tüm lig maçlarını kazanırken kendisini şikeyle suçlayan her takımı da yendi. Yalnız bu rakipler kendilerinin de yenildiği takım diğerlerini yenerken şikeyle suçlarken utanmadı.

Bunun dünyanın en büyük kulübü olmak ya da olmamakla alakası olduğunu sen de biliyorsundur ama tam emin değilim. Daha 2 sene önce Fenerbahçe'ye karşı kardeş olmakla gurur duyduğun takımlar vardı. Sen neden Fenerbahçe'yi bitirmek isteyeceksen onlar da öyle istiyor. Bu kısma tam yalan diyemem yetersizlik derim hakkını vereyim.

3. paragrafın da tam yalan değil bilgisizlik. Cas davasının açılması sonucu Pierre Cornu'nun savunmasını az bilsen başta Galatasaray genel müdürünün bu olaydaki katkısını bilirdin. Durduk yere almama gibi bir olay olmadığı kesin.

4. paragraf ise tamamen yalan ve iftira. Fenerbahçe'nin "sonuna kadar" desteklediği -burayı nasıl anladın sormayacağım- Yıldırım Demirören'i aynı zaman da Galatasaray da destekledi. Mesajlarının çoğu zaten içi boş olduğu ve anlaşılması zor olduğu için kimse bir şey dememiştir doğru. Bu konudaki derdini söyle aydınlatırız seni sorun yok.

Biz gerçekleri sundukça sen "tapeler de mi yalan " veya yok canım "cemaatmiş ehehe" diye cevap verdikçe gerçeklerin değişeceği veya bir şeyi değiştireceği yok.

Diğer arkadaşlarınınla mesaj rekoru kırmaya çalıştığın bu başlıkta her yazdığın goygoy her yazdığın kelime oyunu. Sürekli "gerçek" kelimesi ağzındayken bu kadar az gerçekle bu kadar fikri nasıl kabul ettirmeye çalışıyorsun ?
    Ne kadar yazarsam yazıyım senin kadar yalan ve boş şeyler yazamam

Biz utanacak bir şey yapmadık.Şike yapanlar,şikeyi savunanlar utansın.

O kadar korkuyoruz Fenerbahçe'den o kadar korkuyoruz ki anlatamam Bu işler o kadar basit değil.Kaldı ki Fenerbahçe gibi Türkiye'nin en büyük kulüplerinden birini durduk yere bitirmek kolay mı ? Ama sen dikkatli olmazsan yanlış yaparsan şikeye bulaşırsan yakaladıkları yerde bitirirler adamı.Gerçi onu da yapamıyorlar ya neyse.

O yüzden mi şimdi de Fenerbahçe'nin alınıp alınmayacağı konuşuluyor yine ceza bekleniyor ?

Bence burada bana laf sokmaya çalışacağını maddelerin neden değiştirildiğini açıklamaya çalış belki daha az batarsın

Hangi gerçeği sundunuz hiç göremedim de öyle bir şey.Tek dediğiniz şey siyasi siyasi.Onu da kanıtlayamıyorsunuz.Tek yaptığınız çıkan haberlere atıp tutmak,dava siyasi demek,savcıya laf atmak.Başka bir şey görmedim ben.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Aygün derdin şike yapanın ceza alması olsa anlayacağım da o kadar bariz ki derdinin Fenerbahçe olduğu.Şike bahane , ezeli rakibe darbe şahane mantığı var her yorumunda.Sonuna gülücük koyman da seni komikleştiriyor anlamadığım bi şekilde , böyle masum ' hanimiş de hanimiş ' bi halin oluyor gözümün önünde.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Ne kadar yazarsam yazıyım senin kadar yalan ve boş şeyler yazamam

Biz utanacak bir şey yapmadık.Şike yapanlar,şikeyi savunanlar utansın.

O kadar korkuyoruz Fenerbahçe'den o kadar korkuyoruz ki anlatamam Bu işler o kadar basit değil.Kaldı ki Fenerbahçe gibi Türkiye'nin en büyük kulüplerinden birini durduk yere bitirmek kolay mı ? Ama sen dikkatli olmazsan yanlış yaparsan şikeye bulaşırsan yakaladıkları yerde bitirirler adamı.Gerçi onu da yapamıyorlar ya neyse.

O yüzden mi şimdi de Fenerbahçe'nin alınıp alınmayacağı konuşuluyor yine ceza bekleniyor ?

Bence burada bana laf sokmaya çalışacağını maddelerin neden değiştirildiğini açıklamaya çalış belki daha az batarsın

Hangi gerçeği sundunuz hiç göremedim de öyle bir şey.Tek dediğiniz şey siyasi siyasi.Onu da kanıtlayamıyorsunuz.Tek yaptığınız çıkan haberlere atıp tutmak,dava siyasi demek,savcıya laf atmak.Başka bir şey görmedim ben.
    Bir şeyleri değiştiririm sandım yok yine aynı boş yine aynı kelime oyunları. Utanma lafını nereden çıkardın diye de baya düşündüm helal olsun. Yine kendimi yormayacağım çünkü çürütecek bir argüman sunmamışsın bu kadar çok lafla bu kadar az şeyi yazmayı iyi başarmışsın.

Madde olayına gelelim. İlk olarak, biliyorum ki buradan sonra da ne yazarsam yazayım ama Nihat Özdemir bilmem kaç ay önce ne dedi diyeceksin klavyeni yorma bari.

Aydınlar yönetimdeyken ilk o madde değişmesi konuşulduğunda önce Fenerbahçe başkanı sonra taraftarı, yönetimi bu maddenin değişmesine en çok karşı çıkanlardan oldu. Taraftar kongre binasına gitti vs. Bunları ben başka üyelere de 50 defa anlattım nasıl olduysa bunlar bir şey ifade etmedi. Hiç göremediğin hani nerede dediğin gerçeklerden biri de bu belki 100 defa yazdım.

Sonra Yıldırım Demirören geldi bizimkiler aynı Galatasaray gibi destek verdi. Biz büyük ihtimalle mahkeme sonucu beklenir diye Galatasaray da Avrupa konusunda sorun çıkmaz diye yaptı bunu. Belki de hata yaptı tüm takımlar.

Fenerbahçe yönetimini eleştiriyoruz vs. ama senin sorduğun her soruya da onlar cevap veriyor. Onların dilinden cevap vermeye çalışacağım sana :

"Sayın Başkanımız ve Yönetim Kurulumuzun defalarca anlatmaya, uyarmaya çalıştığının aksine, mevcut yasalarda günü kurtarmaya yönelik değişiklikler yapanlar; Fenerbahçe taraftarına şirin gözükme pahasına, Fenerbahçe'yi ve Türk futbolunu lekelemeye kalkanlar, bir gün mutlaka kamuoyu ve yargı önünde bunun hesabını vereceklerdir."

Burada açıkça ortaya konmuş maddeleri değiştirenler. Hiç bir Fenerbahçe'li şu anki durumdan memnun değil ve ceza alan yöneticilerine de sahip çıkıyor ortada tutarsızlık olduğu için.

Anlayacağın senin mesajına cevap gelmedi diye veya ne bileyim orada burada aynı anlayışta başka şeyler okudun diye Fenerbahçe'liler şu anki durumdan mutlu olmuyor, "kurtarıldıkları" için sevinmiyor.

Sen özel yetkili mahkemeleri ve icraatlarını bilmez, bu davanın en büyük destekçilerini görmez, sadece belli bir kesime ait siyasilerin bu konudaki duruşunu görmezden gelirsen tabi ki kanıt istersin burada seni suçlayamayacağım.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Klasik sanık savunmasının hepsini gördük:

Ben suçsuzum,
    Ortalığı sallayacağım,
    Memleket elden gidiyor,
    Atatürkçüyüz,
    Siyasidir,
    Kuvayi Milliyenin takipçisiyiz,
    Bizden daha beterleri dışarda,
    Elhamdülillah Müslümanız,
    Bu beni bitirmedir,
    ...
    ...
    ...

Peki, dar bir dönemde gerek Trabzonspor gerekse Fenerbahçe rakiplerinin sürekli şike, para muhabbeti yapmasını kimse sorgulamıyor. Bu adamlar dinlendiklerinden haberdar değildi. Hani siyasi baskı ile zorla konuşturulmadı bu insanlar.

Dapdar bir dönemde şikeyi resmileştiren Demirören'in desteklenmesinde Fenerbahçe'nin ve Trabzonspor'un birleşmesini kimse sorgulamıyor. Desteklenmesi için siyasi baskı yapılmadı.

Siyasetten yaka silkip vergi kaçıracağın zaman, şike yasasını değiştireceğin zaman siyasetin koluna girmeyi kimse sorgulamıyor. İşimize gelmeyince siyaset, işimize gelince siyaset... Ne ala dünya ohh.

Takıma leke getirmeden -Demirören taktiği- yöneticiyi, futbolcuyu şike ile suçlayınca sorun olmuyor. Takıma leke getirecek şekilde şikeyle suçlayınca Mehmet Ali Aydınlar gitsin oyu kullanıyoruz. Bunu kimse sorgulamıyor.

Savcı, Helvacı, Cornu, Uefa, hükümet, DisCo, Mehmet Ali Aydınlar, Pren Sabahattin hepsini dilimizden düşürmüyoruz da Demirören'in yaptıklarına niye sesimiz çıkmıyor? Bırak ses çıkarmayı sesini çıkaranlara karşı Demirörensever oluyoruz.

Şimdi soruyorum her şeyi yapan siyaset ve karanlık eller sizlerin yorum yapmasını da mı engelliyor? Sesiniz neden çıkmıyor?

Cevap veriyorum; işimize gelmiyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

@Balde_mir_07

Stad için kapımıza gelen Özhan Canaydın’ın karşımızda naif ve güçsüz duruşu dün gibi aklımda (TOKİ Bşk. Erdoğan Bayraktar)

Bize gerçekler diye bu adamın lafını gösteriyorsan diyecek laf bulamam. Ne idüğü belirsiz, yobaz bir insan evladının sözünden bahsediyoruz. Binlerce kaynağı masa başı kaynağı, istek üzerine yazılmış diye reddederken böyle bir densizin sözünü gerçek diye göstermek nasıl bir cürrettir. Ayıp günah. Rahmetli Özhan Bey' e büyük ayıptır.

Ayrıca stad konusunda, devlet senden birşey isterse sen ona karşı gelemezsin. Bu yaşına gelmişsin bunu biraz öğrenmiş olman gerekir. Hangi hükümet olursa olsun geçerlidir bu.

EK 2 : AKP' ye en çok oy Fenerbahçe taraftarından gelmiştir. Bunu da aklınızdan çıkarmayın. Fenerbahçe AKP karşıtıdır, asidir, Atatürk' ün en büyük izcisidir yalanlarını da boşuna atmayın. Kendin öyle olabilirsin ama Fenerbahçe taraftarının çoğu senin gibi değil.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ne idüğü belirsiz dediğin adam, Ak Parti Milletvekili ve Çevre ve Şehircilik Bakanı. Öyle bir söylemişsin ki sanki sokaktaki adamdan bahsediyoruz. O sözler çok ağır değil mi ? ama şuan senin yönetimin ona şakşakçılık yapıyor. İşte gerçek olan bu ve buna kabullenmek zordur.

Hiçbir hükümet bir kulüpten büyük değildir. Türkiye'nin en büyük sivil oluşum örgütleri Fenerbahçe ve Galatasaraydır. Siyasetin futbola müdahale ettiği kadar yeri geldiğinde Futbol Siyasete müdahale eder, daha önce olduğu gibi. 10 yıllık bir parti senin asrı aşan kulübünün tırnağı olamaz. Bunu aklından çıkarma.

Kim kime ne kadar oy verdi vs olaylarına girmeye gerek bile yok. Gerçekler gözümüzün önünde ve apaçık ortada. Her ne kadar da sen görmek istemesende : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

SON DAKİKA: UEFA, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi, Trabzonspor'un Avrupa Ligi'ne katılması için TFF'ye 'onay' verdi. Fenerbahçe için yazı gelmedi.

Diye bir haber çıktı internette.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ibrahim Seten ortaligi karistiracak galiba

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    @Balde_mir_07

Bize gerçekler diye bu adamın lafını gösteriyorsan diyecek laf bulamam. Ne idüğü belirsiz, yobaz bir insan evladının sözünden bahsediyoruz. Binlerce kaynağı masa başı kaynağı, istek üzerine yazılmış diye reddederken böyle bir densizin sözünü gerçek diye göstermek nasıl bir cürrettir. Ayıp günah. Rahmetli Özhan Bey' e büyük ayıptır.

Ayrıca stad konusunda, devlet senden birşey isterse sen ona karşı gelemezsin. Bu yaşına gelmişsin bunu biraz öğrenmiş olman gerekir. Hangi hükümet olursa olsun geçerlidir bu.

EK 2 : AKP' ye en çok oy Fenerbahçe taraftarından gelmiştir. Bunu da aklınızdan çıkarmayın. Fenerbahçe AKP karşıtıdır, asidir, Atatürk' ün en büyük izcisidir yalanlarını da boşuna atmayın. Kendin öyle olabilirsin ama Fenerbahçe taraftarının çoğu senin gibi değil.
    Siz 1 senedir ne idügü belirsiz herkese inanıyorsunuz ama yeterki Fenerbahçe'ye çamur atılsın.Bu arada AKP mitingini GS amigoları costurdu bunu aklından çıkarma.Sen ne idügü belirsiz adam diye bakana saydırıyorsun ama gidip dandirikten Vatan gazetesinin bir yazarı Fenerbahçe şike yaptı deyince gelip burda paylasmayı biliyorsunuz.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Kim kime ne kadar oy verdi vs olaylarına girmeye gerek bile yok.
    Neden ? Fenerbahçe' nin Akp' ye en fazla oy atan külüp olduğu bir gerçek olduğu ve bunu inkar edemediğiniz için mi ?

O adamın mevkisi ne olursa olsun. Kim olduğunu bir araştır. Zamanında Galatasaray kulübü için neler söylediğini bir oku. Ona şakşakçılık yapan da yok. Uydurmayalım.

@attirson , Genel konuştun sanırım. Çünkü ben onlara inanmıyorum zaten. Yani benim için öyle birşey söyleyemezsin. Bu yeterlidir sanırım. GS amigosu AKP' li ise mitingde görev alabilir. Galatasaray SK bunu engelleyemez. Kişinin kendi hakkıdır. Oyların %50 sini alan partiden kişiler tabiki Galatasaray' da da olacaktır. Bu amigo da olabilir normal taraftar da. Ama en çok oy veren Fenerbahçe taraftarı olunca sesiniz çıkmıyor. Diyecek birşey bulamıyorsunuz. Nerede Atatürkçülük nerede AKP karşıtlığı. YOK !!!

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Ibrahim Seten ortaligi karistiracak galiba
    Ortalığı karıştırmadan önce bir berbere gitse iyi olacak : ) "Beşiktaş'ta teknik direktör olabilecek tek yerli Mustafa Denizli.. Samet Aybaba gelirse lepiska saçlarımı keserim.."
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Bu arada Galatasaray ve Trabzonsporun avrupada oynayacağına dair onay kağıdı uefadan tffye gönderilmiş fakat Fenerbahçeninki onaylanmamış sanırım bi ceza gelicek.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Neden ? Fenerbahçe' nin Akp' ye en fazla oy atan külüp olduğu bir gerçek olduğu ve bunu inkar edemediğiniz için mi ?

O adamın mevkisi ne olursa olsun. Kim olduğunu bir araştır. Zamanında Galatasaray kulübü için neler söylediğini bir oku. Ona şakşakçılık yapan da yok. Uydurmayalım.
    Bu nasıl gerçek kim diyor bunu merak ettim ?

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Mantıksız şeyler yazıyorsunuz. Oturup saydınız mı kim kime oy vermiş? Neye göre en fazla kulüpmüş?

Bunun buraya yazılması abes. Tekrar okuyun ve farkına varın.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

@attirson , Genel konuştun sanırım. Çünkü ben onlara inanmıyorum zaten. Yani benim için öyle birşey söyleyemezsin. Bu yeterlidir sanırım. GS amigosu AKP' li ise mitingde görev alabilir. Galatasaray SK bunu engelleyemez. Kişinin kendi hakkıdır. Oyların %50 sini alan partiden kişiler tabiki Galatasaray' da da olacaktır. Bu amigo da olabilir normal taraftar da. Ama en çok oy veren Fenerbahçe taraftarı olunca sesiniz çıkmıyor. Diyecek birşey bulamıyorsunuz. Nerede Atatürkçülük nerede AKP karşıtlığı. YOK !!!
    Bunu nerden uyduruyorsun kanıtın delilin mi var ?

Ayrıca o amigo olayına gelince bir tek amigo degil amigolar.Miting sonrası gazetelere çıktı GS kulübünün görevlendirdigi amigolar.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bu aralar alismistik haber almamyaya. Tabi haber olmayinca insanlar yonlendirilmiyordu, 1 sene boyunca twitter unluleri cikti, bunlar sadece insan degil borsayi bile yonlendirecek guce geldiler.

Ne ibrahim, ne mehmet, ne talip, hic birine inanmiyorum UEFA'dan yazi gelene kadar.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bu soruşturma konusunda Galatasaray'ın işi ne ? Sürekli konunun Galatasaray'a gelmesini saçma buluyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Mantıksız şeyler yazıyorsunuz. Oturup saydınız mı kim kime oy vermiş? Neye göre en fazla kulüpmüş?

Bunun buraya yazılması abes. Tekrar okuyun ve farkına varın.
    Resmi araştırmalar var. Tabiki ben saymadım bu nasıl mantıksız yorumdur. Google diye birşey var. Oraya yazın karşınıza istatistik kurumları çıkacak. Linklerin herhangi birinde rahatça bulabilirsiniz.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Bunu nerden uyduruyorsun kanıtın delilin mi var ?

Ayrıca o amigo olayına gelince bir tek amigo degil amigolar.Miting sonrası gazetelere çıktı GS kulübünün görevlendirdigi amigolar.
    Hangi gazeteler link atar mısın ?

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Resmi araştırmalar var. Tabiki ben saymadım bu nasıl mantıksız yorumdur. Google diye birşey var. Oraya yazın karşınıza istatistik kurumları çıkacak. Linklerin herhangi birinde rahatça bulabilirsiniz.
    Bunun istatistiği asla olamaz. Asla bir resmi araştırması yok ve olamaz!

Tüm oylar gizli atılır. Hiç 298 sayılı YSK Kanunu'nu okumamışsınız anlaşılan.

Buyrun, okuyun: http://www.ysk.gov.tr/ysk/SecmenKaydi/298.htm

Kimi nereye oy attığı asla bilinemez! O yüzden daha fazla ısrar etmeyin ve ve saçma konuyu uzatmayın.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Arkadaşın bahsettiği seçim anketleri, kamuoyu yoklamaları olsa gerek. Ayrıca bu konu çok gereksiz, kimin en çok oy verdiği ya da Galatasaray tribün amigolarının mitinglerde olmasıyla şike konusunun ne alakası var.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Bunun istatistiği asla olamaz.

Tüm oylar gizli atılır. Hiç 298 sayılı YSK Kanunu'nu okumamışsınız anlaşılan.

Buyrun, okuyun: http://www.ysk.gov.tr/ysk/SecmenKaydi/298.htm

Kimi nereye oy attığı asla bilinemez! O yüzden daha fazla ısrar etmeyin ve ve saçma konuyu uzatmayın.
    İşinize gelmeyince saçma konu , uzatmayın. Normaldir. Bilinemez mi ? Burası Türkiye beyfendi burası Türkiye. Doğu Anadolu' da yaşanan gerçekler var bunları bilmeden nasıl konuşabiliyorsunuz ? Kimin ne oy attığı biliniyor bu ülkede.

http://www.dha.com.tr/ak-partiye-en-...en_264289.html

DHA benim bildiğim gayet güvenilir bir haber kaynadığıdır ama siz yine yok efendim bu masa başı haberidir diye başlayabilirsiniz. Sıkıntı yok.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Hangi gazeteler link atar mısın ?
    Tribünlerde Galatasaray ve Trabzonspor taraftarları Ak Parti’ye amigo desteği verirken, partili olmamasına rağmen arkadaşının ricasını kırmayarak Arena’ya koşan fanatikTrabzonspor taraftarı Atalay Aydın’da arkadaşlarıyla birlikte tribünleri coşturdu.

Güngören’den gelen bir grup taraftarlar, futbol müsabakalarında rakip takıma söyledikleri tezahüratları, Ak Parti ve CHP’ye uyarladı.
    Taraftarlar, ezeli rakipleri için maçlarda söyledikleri “Trabzon’la uğraşmak senin neyine, ula Fenerbahçe… Er mi yaman bey mi yaman, Kadıköy’de hodri meydan” sözlerini, iktidar ve muhalefete “Ak Parti’yle uğraşmak senin neyine, ula CHP… Er mi yaman bey mi yaman, sandıkta hodri meydan” sözleriyle uyarladılar.

http://www.61saat.com/haber/trabzons...nde-12351.html

Galatasaray'ın ve Trabzonspor'un amigoları tribünlerdeki şovu organize ettiler.

http://www.gazetemege.com/yazar/1885...rul_farki.html

http://haber.mynet.com/hayvan-sozune...2903-politika/

Mynet linkinde en altta yazıyor.Sanırım yeterli.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Tribünlerde Galatasaray ve Trabzonspor taraftarları Ak Parti’ye amigo desteği verirken, partili olmamasına rağmen arkadaşının ricasını kırmayarak Arena’ya koşan fanatikTrabzonspor taraftarı Atalay Aydın’da arkadaşlarıyla birlikte tribünleri coşturdu.

Güngören’den gelen bir grup taraftarlar, futbol müsabakalarında rakip takıma söyledikleri tezahüratları, Ak Parti ve CHP’ye uyarladı.
    Taraftarlar, ezeli rakipleri için maçlarda söyledikleri “Trabzon’la uğraşmak senin neyine, ula Fenerbahçe… Er mi yaman bey mi yaman, Kadıköy’de hodri meydan” sözlerini, iktidar ve muhalefete “Ak Parti’yle uğraşmak senin neyine, ula CHP… Er mi yaman bey mi yaman, sandıkta hodri meydan” sözleriyle uyarladılar.

http://www.61saat.com/haber/trabzons...nde-12351.html

Galatasaray'ın ve Trabzonspor'un amigoları tribünlerdeki şovu organize ettiler.

http://www.gazetemege.com/yazar/1885...rul_farki.html

http://haber.mynet.com/hayvan-sozune...2903-politika/

Mynet linkinde en altta yazıyor.Sanırım yeterli.

ABOOO sanırım bu tip kaynakları kaynak görmediğini belirtmişti. Bunları mı şike davasının başından beri kaynak saymazken, şimdi güvenip kaynak mı diyorsunuz ?

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Tamam ben yalan söylüyorum bunlar uydurmuslar.Ben açtım bu siteleri.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Arkadaşın bahsettiği seçim anketleri, kamuoyu yoklamaları olsa gerek. Ayrıca bu konu çok gereksiz, kimin en çok oy verdiği ya da Galatasaray tribün amigolarının mitinglerde olmasıyla şike konusu ile ne alakası var.
    O kamuoyu yoklamaları bir bölgedeki insanların küçük bir kesiminden yola çıkarak siyasi partilerin hangi kesimde nasıl bir görüş ortaya çıkardığını ölçmek için kullanılır. Buradan tümevarım yapılamaz. Hangi bölgede yaparsanız o bölgedeki taraftar kesiminden küçük bir bölümün görüşünü alabilirsiniz ancak. 20 Milyon Fenerbahçe taraftarı hakkında 1000 kişi üzerinden yorum yapmak saçma olur. Örneğin Fatih'te yaparsanız bu araştırmayı Galatasaraylısı da, Beşiktaşlısı da, Fenerbahçelisi de AKP'ye ağırlıkta oy vermiş gibi gözükür.

Resmi bir açıklama diye bir şey olamaz.

Konuyu iyice dağıttınız, anlamıyorum bu saçma muhabbeti.

İşinize gelmeyince saçma konu , uzatmayın. Normaldir. Bilinemez mi ? Burası Türkiye beyfendi burası Türkiye. Doğu Anadolu' da yaşanan gerçekler var bunları bilmeden nasıl konuşabiliyorsunuz ? Kimin ne oy attığı biliniyor bu ülkede.

http://www.dha.com.tr/ak-partiye-en-...en_264289.html

DHA benim bildiğim gayet güvenilir bir haber kaynadığıdır ama siz yine yok efendim bu masa başı haberidir diye başlayabilirsiniz. Sıkıntı yok.
    1000-2000 kişilik araştırmalar manasızdır diyorum, hala ısrarla DHA diyorsunuz. DHA'nın haberi küçük bir istatistik grubunun üzerinden saçma bir tümevarımdan öte değil. Üslubunuz da Ahmet Çakar'ı anımsattı. Bağırarak haklı olunmaz

Hâlâ manasız ve komik bir atışma çabası. Kime, neyi anlatıyorum ki?

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Tamam ben yalan söylüyorum bunlar uydurmuslar.Ben açtım bu siteleri.
    Yolun sonu aydınlık olamayınca ilk sapaktan kaçmak da bir yöntem tabi. Sen de haklısın tabi.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ahaha Bu geçen TT Arena'daki kongre demi Diyorsunuz ki ultrAslan'ın amigoları geldi ve ordaki AKP'lileri çoşturdu Cidden böyle birşey olabileceğine inanıyormusunuz yahu ? Kanıt olarakta sadece bir "yazı" gösteriyorsunuz
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Yolun sonu aydınlık olamayınca ilk sapaktan kaçmak da bir yöntem tabi. Sen de haklısın tabi.
    Ben burda imzalı belge koysam shop diyeceksin laftan anlamayan biriyle tartısmak istemiyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Ahaha Bu geçen TT Arena'daki kongre demi Diyorsunuz ki ultrAslan'ın amigoları geldi ve ordaki AKP'lileri çoşturdu Cidden böyle birşey olabileceğine inanıyormusunuz yahu ? Kanıt olarakta sadece bir "yazı" gösteriyorsunuz
    Gs formasıyla gidecek halleri yok oraya.Ayrıca Sabah gazetesinde mitingden sonraki günde çıktı.Bu amigoları ayarlayan da GS kulübü.

Mesaj Yetkileri