Arkadaşın bahsettiği seçim anketleri, kamuoyu yoklamaları olsa gerek. Ayrıca bu konu çok gereksiz, kimin en çok oy verdiği ya da Galatasaray tribün amigolarının mitinglerde olmasıyla şike konusunun ne alakası var.
Arkadaşın bahsettiği seçim anketleri, kamuoyu yoklamaları olsa gerek. Ayrıca bu konu çok gereksiz, kimin en çok oy verdiği ya da Galatasaray tribün amigolarının mitinglerde olmasıyla şike konusunun ne alakası var.
O kamuoyu yoklamaları bir bölgedeki insanların küçük bir kesiminden yola çıkarak siyasi partilerin hangi kesimde nasıl bir görüş ortaya çıkardığını ölçmek için kullanılır. Buradan tümevarım yapılamaz. Hangi bölgede yaparsanız o bölgedeki taraftar kesiminden küçük bir bölümün görüşünü alabilirsiniz ancak. 20 Milyon Fenerbahçe taraftarı hakkında 1000 kişi üzerinden yorum yapmak saçma olur. Örneğin Fatih'te yaparsanız bu araştırmayı Galatasaraylısı da, Beşiktaşlısı da, Fenerbahçelisi de AKP'ye ağırlıkta oy vermiş gibi gözükür.
Resmi bir açıklama diye bir şey olamaz.
Konuyu iyice dağıttınız, anlamıyorum bu saçma muhabbeti.
1000-2000 kişilik araştırmalar manasızdır diyorum, hala ısrarla DHA diyorsunuz. DHA'nın haberi küçük bir istatistik grubunun üzerinden saçma bir tümevarımdan öte değil. Üslubunuz da Ahmet Çakar'ı anımsattı. Bağırarak haklı olunmaz
Hâlâ manasız ve komik bir atışma çabası. Kime, neyi anlatıyorum ki?
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Sizin üslubunuz da kibar , ciddi bir şekilde insanlara laf sokmaya çalışıp sadece kendinizi zeki sanıyorsunuz. O da sizin tarzınız tabi. İşinize gelmeyen şeye saçma deyip geçiyorsunuz.
Bir an Kaan' ın imzasını hatırladım ve sizinle tartışmaya gerek olmadığına karar verdim. İyi günler.
Football is simple,but Football Manager is not