1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Arkadaşın bahsettiği seçim anketleri, kamuoyu yoklamaları olsa gerek. Ayrıca bu konu çok gereksiz, kimin en çok oy verdiği ya da Galatasaray tribün amigolarının mitinglerde olmasıyla şike konusunun ne alakası var.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Arkadaşın bahsettiği seçim anketleri, kamuoyu yoklamaları olsa gerek. Ayrıca bu konu çok gereksiz, kimin en çok oy verdiği ya da Galatasaray tribün amigolarının mitinglerde olmasıyla şike konusu ile ne alakası var.
    O kamuoyu yoklamaları bir bölgedeki insanların küçük bir kesiminden yola çıkarak siyasi partilerin hangi kesimde nasıl bir görüş ortaya çıkardığını ölçmek için kullanılır. Buradan tümevarım yapılamaz. Hangi bölgede yaparsanız o bölgedeki taraftar kesiminden küçük bir bölümün görüşünü alabilirsiniz ancak. 20 Milyon Fenerbahçe taraftarı hakkında 1000 kişi üzerinden yorum yapmak saçma olur. Örneğin Fatih'te yaparsanız bu araştırmayı Galatasaraylısı da, Beşiktaşlısı da, Fenerbahçelisi de AKP'ye ağırlıkta oy vermiş gibi gözükür.

Resmi bir açıklama diye bir şey olamaz.

Konuyu iyice dağıttınız, anlamıyorum bu saçma muhabbeti.

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    İşinize gelmeyince saçma konu , uzatmayın. Normaldir. Bilinemez mi ? Burası Türkiye beyfendi burası Türkiye. Doğu Anadolu' da yaşanan gerçekler var bunları bilmeden nasıl konuşabiliyorsunuz ? Kimin ne oy attığı biliniyor bu ülkede.

http://www.dha.com.tr/ak-partiye-en-...en_264289.html

DHA benim bildiğim gayet güvenilir bir haber kaynadığıdır ama siz yine yok efendim bu masa başı haberidir diye başlayabilirsiniz. Sıkıntı yok.
    1000-2000 kişilik araştırmalar manasızdır diyorum, hala ısrarla DHA diyorsunuz. DHA'nın haberi küçük bir istatistik grubunun üzerinden saçma bir tümevarımdan öte değil. Üslubunuz da Ahmet Çakar'ı anımsattı. Bağırarak haklı olunmaz

Hâlâ manasız ve komik bir atışma çabası. Kime, neyi anlatıyorum ki?
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by ABOOO View Post

1000-2000 kişilik araştırmalar manasızdır diyorum, hala ısrarla DHA diyorsunuz. DHA'nın haberi küçük bir istatistik grubunun üzerinden saçma bir tümevarımdan öte değil. Üslubunuz da Ahmet Çakar'ı anımsattı. Bağırarak haklı olunmaz

Hâlâ manasız ve komik bir atışma çabası. Kime, neyi anlatıyorum ki?

Sizin üslubunuz da kibar , ciddi bir şekilde insanlara laf sokmaya çalışıp sadece kendinizi zeki sanıyorsunuz. O da sizin tarzınız tabi. İşinize gelmeyen şeye saçma deyip geçiyorsunuz.

Bir an Kaan' ın imzasını hatırladım ve sizinle tartışmaya gerek olmadığına karar verdim. İyi günler.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Sizin üslubunuz da kibar , ciddi bir şekilde insanlara laf sokmaya çalışıp sadece kendinizi zeki sanıyorsunuz. O da sizin tarzınız tabi. İşinize gelmeyen şeye saçma deyip geçiyorsunuz.

Bir an Kaan' ın imzasını hatırladım ve sizinle tartışmaya gerek olmadığına karar verdim. İyi günler.
    Yolun sonu aydınlık olamayınca ilk sapaktan kaçmak da bir yöntem tabi. Sen de haklısın tabi.
    ..........

Mesaj Yetkileri