Sayfa 364 / 483 İlkİlk ... 264314354362363364365366374414464 ... SonSon
10,891 ile 10,920 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Ahaha Bu geçen TT Arena'daki kongre demi Diyorsunuz ki ultrAslan'ın amigoları geldi ve ordaki AKP'lileri çoşturdu Cidden böyle birşey olabileceğine inanıyormusunuz yahu ? Kanıt olarakta sadece bir "yazı" gösteriyorsunuz
    ya onu geçtim biz açılışta bu adamları yuhladık ya biraz realist olsunlar

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Ben burda imzalı belge koysam shop diyeceksin laftan anlamayan biriyle tartısmak istemiyorum.
    "İnsanları inandıklarından vazgeçirmek, onları bir şeye inandırmaktan daha zordur." Doğru yoldasın : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Ben burda imzalı belge koysam shop diyeceksin laftan anlamayan biriyle tartısmak istemiyorum.
    İnsanın kendisini başkasına yakıştırması da psikolojik bir durum sanırım. Aynaya bakmak da fayda var
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by ABOOO View Post

1000-2000 kişilik araştırmalar manasızdır diyorum, hala ısrarla DHA diyorsunuz. DHA'nın haberi küçük bir istatistik grubunun üzerinden saçma bir tümevarımdan öte değil. Üslubunuz da Ahmet Çakar'ı anımsattı. Bağırarak haklı olunmaz

Hâlâ manasız ve komik bir atışma çabası. Kime, neyi anlatıyorum ki?

Sizin üslubunuz da kibar , ciddi bir şekilde insanlara laf sokmaya çalışıp sadece kendinizi zeki sanıyorsunuz. O da sizin tarzınız tabi. İşinize gelmeyen şeye saçma deyip geçiyorsunuz.

Bir an Kaan' ın imzasını hatırladım ve sizinle tartışmaya gerek olmadığına karar verdim. İyi günler.
    Football is simple,but Football Manager is not

Flaş...Flaş...Flaş...UEFA'dan kötü haber: G.Saray'ın Şampiyonlar Ligi ve Trabzonspor'un Avrupa Ligi'ne katılmasına onay yazısı gönderilirken, F.Bahçe için onay yazısı göndermedi.

AMKSpor Facebook adresinde böyle birşey yazıyor. Doğru mudur degil midir bilgisi olan var mı?

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    İnsanın kendisini başkasına yakıştırması da psikolojik bir durum sanırım. Aynaya bakmak da fayda var
    Ben sana 3 tane kaynak koydum sen kaynak versene bana görelim Fener'liler nasıl veriyormus oyları ?

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Sizin üslubunuz da kibar , ciddi bir şekilde insanlara laf sokmaya çalışıp sadece kendinizi zeki sanıyorsunuz. O da sizin tarzınız tabi. İşinize gelmeyen şeye saçma deyip geçiyorsunuz.

Bir an Kaan' ın imzasını hatırladım ve sizinle tartışmaya gerek olmadığına karar verdim. İyi günler.
    Yolun sonu aydınlık olamayınca ilk sapaktan kaçmak da bir yöntem tabi. Sen de haklısın tabi.
    ..........

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Anlamadığım, Fenerbahçe sohbet alanında da yazdım, UEFA neden Fenerbahçe'yi almıyor? Fenerbahçe kafa tuttuğu için mi?

Yoksa eğer mahkemeye bakıyorlarsa, savcının mütaalasına göre Trabzonspor da alınmamalı.

Yok TFF'nin kararlarında çarpıklık görüyorlarsa tamamen ülkeyi yasaklamalı.

Şu anda sadece Fenerbahçe'nin alınmaması, geçen sene Fenerbahçe gitmesin diye çabalayanların olayıyla aynı bence.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

amk yeni fotogol yani bi beklemek lazım haber ne kadar gerçek
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by caglaruzun View Post
    Flaş...Flaş...Flaş...UEFA'dan kötü haber: G.Saray'ın Şampiyonlar Ligi ve Trabzonspor'un Avrupa Ligi'ne katılmasına onay yazısı gönderilirken, F.Bahçe için onay yazısı göndermedi.

AMKSpor Facebook adresinde böyle birşey yazıyor. Doğru mudur degil midir bilgisi olan var mı?
    Haber doğru.

Şimdilik Uefa ülkeye 12324 yıl ceza verecek, milli takım men edilecek vs. patladı. Bizim hakkımızda soruşturma devam ediyor 20 Haziran'da karar verilecek galiba. Büyük ihtimalle kurban edilen biz olacağız. Umudum tecilli ceza gelmesi.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Aylarca bos bos yazan adamlar ne oldu simdi niye twitterlarimi calismiyor yoksa

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Aylarca bos bos yazan adamlar ne oldu simdi niye twitterlarimi calismiyor yoksa
    Siyaset ona da karıştı, engel atıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Siyaset onada karıştı, engel atıyor.
    Siyasi bir engel soz konusu degil o yazilanlar, siyasilere zarar vermiyorlardi. Taraftara zarar verdiler.

Turkiye ceza alacak
    cok guvenilir biriyle konustum, kacari yok UEFA basacak cezalari
    kesin bilgi UEFA 4723857895 takima ceza verecek

ve daha neler neler

Hepsi bos cikti

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Hep önde görüneni değerlendirmekteyiz. Bir adım geriye çıkıp baktığımızda resmin bütününü görebiliriz.

Şuan hiçbir şey yokken Uefa tüm ülkeye ceza verir yorumu ne kadar boş duruyor değil mi?

Şimdi resmi büyütelim. Şikeyi aklasın diye Demirören'i başa getirdiler. Şikeyi aklayacağım diye onlarca iş çevirdi.

Artık Uefa tüm ülkeye ceza verecek lafına odaklanabiliriz. Sence o kadar anlamsız bir yorum mu?

Sen olmadık işleri Türk mantığıyla olur yaparsan Avrupa tokadını yersin. İnsanlar bunun için uyarıyordu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Siyasi bir engel soz konusu degil o yazilanlar, siyasilere zarar vermiyorlardi. Taraftara zarar verdiler.

Turkiye ceza alacak
    cok guvenilir biriyle konustum, kacari yok UEFA basacak cezalari
    kesin bilgi UEFA 4723857895 takima ceza verecek

ve daha neler neler

Hepsi bos cikti
    Hepsi boştu zaten, çok belliydi. Lig devam edip bize de ceza gelmeyeceği konuşulurken bu tehdit yapıldı tüm ülke men edilecek, milli takım ceza alacak falan. Lig bitti her şey iyi kötü yoluna girince diğer takımlar rahat olsun men yok kısmına geçildi Şimdi olacak bence Fenerbahçe'ye ceza gelecek. Ülke kurtulacak biz izleyeceğiz.

UEFA'dan, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ne, Trabzonspor'un da Avrupa Ligi'ne katılmasıyla ilgili onay yazısı TFF'ye gönderildi. Diğer ekiplerle ilgili yazı henüz gelmedi.

Kaynak:http://www.ligtv.com.tr/haber/uefada...-trabzona-onay

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Haber doğru.

Şimdilik Uefa ülkeye 12324 yıl ceza verecek, milli takım men edilecek vs. patladı. Bizim hakkımızda soruşturma devam ediyor 20 Haziran'da karar verilecek galiba. Büyük ihtimalle kurban edilen biz olacağız. Umudum tecilli ceza gelmesi.
    Sakin.

Normal bir prosedür.
    Herhangi bir soruşturma geçirmeyen kulüpler için anında yazı gönderilmiş.

Soruşturma geçiren kulüplerin tamamı için disiplin komitesinin toplanmasından sonra önümüzdeki hafta karar verilecek. Henüz verilmiş bir karar yok.

TFF'nin tedbirli PFDK'ya sevketmesi gibi, karar çıkabilir ya çıkmayabilir. Henüz verilen bir karar yok.

Fenerbahçe'nin ŞL'ne katılmasını engelleyecek bir ceza alacağını da düşünmüyorum.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Hep önde görüneni değerlendirmekteyiz. Bir adım geriye çıkıp baktığımızda resmin bütününü görebiliriz.

Şuan hiçbir şey yokken Uefa tüm ülkeye ceza verir yorumu ne kadar boş duruyor değil mi?

Şimdi resmi büyütelim. Şikeyi aklasın diye Demirören'i başa getirdiler. Şikeyi aklayacağım diye onlarca iş çevirdi.

Artık Uefa tüm ülkeye ceza verecek lafına odaklanabiliriz. Sence o kadar anlamsız bir yorum mu?

Sen olmadık işleri Türk mantığıyla olur yaparsan Avrupa tokadını yersin. İnsanlar bunun için uyarıyordu.
    Bu adam çok yetersiz, başarısız, vs. olabilir -hepsine katılıyorum- ama unuttuğumuz şey bu adam deli değil. Tüm ülkeyi kimse tehlikeye atmaz ceza falan gelmesin diye. Uefa'yla konuşulmadığını mı sanıyorsun ?

Fenerbahçe kurtuldu, ceza almadı, yöneticileri kim takar? 2 sene gitmesinler Avrupa'ya, ülkeye bir şey olmayacaksa. Ee her şey yoluna girmedi mi ? Soruyorum...

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Fenerbahçe'nin ŞL'ne katılmasını engelleyecek bir ceza alacağını da düşünmüyorum.
    banada sacma geliyor cezayi bu yil men edilerek cektik zaten daha neyin cezasini verecekler

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    banada sacma geliyor cezayi bu yil men edilerek cektik zaten daha neyin cezasini verecekler
    Bu tip durumlarda birkaç yıl men olması çok normal.Atıyorum şimdi Fenerbahçe için küme düşürülme kararı alınsa o yıl geçti gitti bu yıl bir şey yapmadık düşüremezsiniz de denilmez

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Bu tip durumlarda birkaç yıl men olması çok normal.Atıyorum şimdi Fenerbahçe için küme düşürülme kararı alınsa o yıl geçti gitti bu yıl bir şey yapmadık düşüremezsiniz de denilmez
    Öyle denilse zaten Fenerbahçe cezasını çekmemiş olur. Biz burada zaten Avrupa'ya gitmeme cezasını çekmiş bir takımdan bahsediyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Öyle denilse zaten Fenerbahçe cezasını çekmemiş olur. Biz burada zaten Avrupa'ya gitmeme cezasını çekmiş bir takımdan bahsediyoruz.
    Peki bu Avrupa'ya gitmeme cezasının 1 yıl olduğunu nerden biliyorsunuz ? 3 yıl falan konuşuluyordu.Avrupa için daha ağır olabilir cezalar.Görüldüğü gibi UEFA karar konusunda TFF kadar korkak değil.

Bu arada bana bir önceki yazdığın mesaja cevap yazmadım.Sana laf anlatamıycam diyip 20 satır yazı yazmışsın hiç uğraşmadım

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

UEFA, sadece ve sadece kendi organizasyonlarından men edebilecek bir karar verme yetkisine sahip. Küme düşme kararı diye bir şey yok. TFF'nin şike soruşturması süreci resmen sona erdi.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

UEFA, sadece ve sadece kendi organizasyonlarından men edebilecek bir karar verme yetkisine sahip. Küme düşme kararı diye bir şey yok. TFF'nin şike soruşturması süreci resmen sona erdi.
    Yok onu örnek olarak gösterdim abi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Peki bu Avrupa'ya gitmeme cezasının 1 yıl olduğunu nerden biliyorsunuz ? 3 yıl falan konuşuluyordu.Avrupa için daha ağır olabilir cezalar.Görüldüğü gibi UEFA karar konusunda TFF kadar korkak değil.

Bu arada bana bir önceki yazdığın mesaja cevap yazmadım.Sana laf anlatamıycam diyip 20 satır yazı yazmışsın hiç uğraşmadım
    1 yıl demiyorum geçen seneki olay ceza sayılır diyorum. Sana laf anlatamadığım konuda yazı yazmadım merak etme. Yazı yazmamı istediğin konuda yazı yazdım.

Fenerbahçeye hiç ceza gelmeyecek diye düşünenlerde var 5-8 yıl arası men gelicek Fenerbahçeye büyük ihtimalle beşiktaş ve diğer klüpler zaten 1 yıl men edildi beşiktaşa 1 yıl daha eklenicektir benim şaşırdığım Trabzon nasıl hemen onaylandı.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Gs formasıyla gidecek halleri yok oraya.Ayrıca Sabah gazetesinde mitingden sonraki günde çıktı.Bu amigoları ayarlayan da GS kulübü.
    Bana tribün resmi gösterebilirsin. Tribünün içinde olan birisiyim. Amigo diye tabir ettiğiniz kişilerin hepsini tanıyorum.

Hani şike konusunda diyorduk ya "Kanıtsız mesaj yazmak yasaktır" diye. Bu da o şekil. Varsa kanıtınız eyvallah ama asılsız iddalarla bunları söyleyemezsiniz.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GALATAS4R4Y View Post
    Fenerbahçeye hiç ceza gelmeyecek diye düşünenlerde var 5-8 yıl arası men gelicek Fenerbahçeye büyük ihtimalle beşiktaş ve diğer klüpler zaten 1 yıl men edildi beşiktaşa 1 yıl daha eklenicektir benim şaşırdığım Trabzon nasıl hemen onaylandı.
    5-8 yıl diye bir şey yok. En son ne zaman, hangi konuda vermiş bu cezayı? Abartmayalım.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

uçan adam sabri'yle aşık atmayın, ne olur.
    (/s)

Oyuncu parası ödemeyen takımı bile 1 yıl men ediyosa 7-8 maç ortada şike varsa 5-8 yıl verilmesi normal olabilir.

Mesaj Yetkileri