...
Sizin üslubunuz da kibar , ciddi bir şekilde insanlara laf sokmaya çalışıp sadece kendinizi zeki sanıyorsunuz. O da sizin tarzınız tabi. İşinize gelmeyen şeye saçma deyip geçiyorsunuz.
Bir an Kaan' ın imzasını hatırladım ve sizinle tartışmaya gerek olmadığına karar verdim. İyi günler.
Football is simple,but Football Manager is not
Flaş...Flaş...Flaş...UEFA'dan kötü haber: G.Saray'ın Şampiyonlar Ligi ve Trabzonspor'un Avrupa Ligi'ne katılmasına onay yazısı gönderilirken, F.Bahçe için onay yazısı göndermedi.
AMKSpor Facebook adresinde böyle birşey yazıyor. Doğru mudur degil midir bilgisi olan var mı?
Anlamadığım, Fenerbahçe sohbet alanında da yazdım, UEFA neden Fenerbahçe'yi almıyor? Fenerbahçe kafa tuttuğu için mi?
Yoksa eğer mahkemeye bakıyorlarsa, savcının mütaalasına göre Trabzonspor da alınmamalı.
Yok TFF'nin kararlarında çarpıklık görüyorlarsa tamamen ülkeyi yasaklamalı.
Şu anda sadece Fenerbahçe'nin alınmaması, geçen sene Fenerbahçe gitmesin diye çabalayanların olayıyla aynı bence.
"YÜCE ATATÜRK"
amk yeni fotogol yani bi beklemek lazım haber ne kadar gerçek
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Aylarca bos bos yazan adamlar ne oldu simdiniye twitterlarimi calismiyor yoksa
![]()
Siyasi bir engel soz konusu degil o yazilanlar, siyasilere zarar vermiyorlardi. Taraftara zarar verdiler.
Turkiye ceza alacak
cok guvenilir biriyle konustum, kacari yok UEFA basacak cezalari
kesin bilgi UEFA 4723857895 takima ceza verecek
ve daha neler neler
Hepsi bos cikti
Hep önde görüneni değerlendirmekteyiz. Bir adım geriye çıkıp baktığımızda resmin bütününü görebiliriz.
Şuan hiçbir şey yokken Uefa tüm ülkeye ceza verir yorumu ne kadar boş duruyor değil mi?
Şimdi resmi büyütelim. Şikeyi aklasın diye Demirören'i başa getirdiler. Şikeyi aklayacağım diye onlarca iş çevirdi.
Artık Uefa tüm ülkeye ceza verecek lafına odaklanabiliriz. Sence o kadar anlamsız bir yorum mu?
Sen olmadık işleri Türk mantığıyla olur yaparsan Avrupa tokadını yersin. İnsanlar bunun için uyarıyordu.
Hepsi boştu zaten, çok belliydi. Lig devam edip bize de ceza gelmeyeceği konuşulurken bu tehdit yapıldı tüm ülke men edilecek, milli takım ceza alacak falan. Lig bitti her şey iyi kötü yoluna girince diğer takımlar rahat olsun men yok kısmına geçildiŞimdi olacak bence Fenerbahçe'ye ceza gelecek. Ülke kurtulacak biz izleyeceğiz.
UEFA'dan, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ne, Trabzonspor'un da Avrupa Ligi'ne katılmasıyla ilgili onay yazısı TFF'ye gönderildi. Diğer ekiplerle ilgili yazı henüz gelmedi.
Kaynak:http://www.ligtv.com.tr/haber/uefada...-trabzona-onay
Sakin.
Normal bir prosedür.
Herhangi bir soruşturma geçirmeyen kulüpler için anında yazı gönderilmiş.
Soruşturma geçiren kulüplerin tamamı için disiplin komitesinin toplanmasından sonra önümüzdeki hafta karar verilecek. Henüz verilmiş bir karar yok.
TFF'nin tedbirli PFDK'ya sevketmesi gibi, karar çıkabilir ya çıkmayabilir. Henüz verilen bir karar yok.
Fenerbahçe'nin ŞL'ne katılmasını engelleyecek bir ceza alacağını da düşünmüyorum.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Bu adam çok yetersiz, başarısız, vs. olabilir -hepsine katılıyorum- ama unuttuğumuz şey bu adam deli değil. Tüm ülkeyi kimse tehlikeye atmaz ceza falan gelmesin diye. Uefa'yla konuşulmadığını mı sanıyorsun ?
Fenerbahçe kurtuldu, ceza almadı, yöneticileri kim takar? 2 sene gitmesinler Avrupa'ya, ülkeye bir şey olmayacaksa. Ee her şey yoluna girmedi mi ? Soruyorum...
Peki bu Avrupa'ya gitmeme cezasının 1 yıl olduğunu nerden biliyorsunuz ? 3 yıl falan konuşuluyordu.Avrupa için daha ağır olabilir cezalar.Görüldüğü gibi UEFA karar konusunda TFF kadar korkak değil.
Bu arada bana bir önceki yazdığın mesaja cevap yazmadım.Sana laf anlatamıycam diyip 20 satır yazı yazmışsın hiç uğraşmadım![]()
Fenerbahçeye hiç ceza gelmeyecek diye düşünenlerde var 5-8 yıl arası men gelicek Fenerbahçeye büyük ihtimalle beşiktaş ve diğer klüpler zaten 1 yıl men edildi beşiktaşa 1 yıl daha eklenicektir benim şaşırdığım Trabzon nasıl hemen onaylandı.
Bana tribün resmi gösterebilirsin. Tribünün içinde olan birisiyim. Amigo diye tabir ettiğiniz kişilerin hepsini tanıyorum.
Hani şike konusunda diyorduk ya "Kanıtsız mesaj yazmak yasaktır" diye. Bu da o şekil. Varsa kanıtınız eyvallah ama asılsız iddalarla bunları söyleyemezsiniz.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
uçan adam sabri'yle aşık atmayın, ne olur.
(/s)
Oyuncu parası ödemeyen takımı bile 1 yıl men ediyosa 7-8 maç ortada şike varsa 5-8 yıl verilmesi normal olabilir.