1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Haber doğru.

Şimdilik Uefa ülkeye 12324 yıl ceza verecek, milli takım men edilecek vs. patladı. Bizim hakkımızda soruşturma devam ediyor 20 Haziran'da karar verilecek galiba. Büyük ihtimalle kurban edilen biz olacağız. Umudum tecilli ceza gelmesi.
    Sakin.

Normal bir prosedür.
    Herhangi bir soruşturma geçirmeyen kulüpler için anında yazı gönderilmiş.

Soruşturma geçiren kulüplerin tamamı için disiplin komitesinin toplanmasından sonra önümüzdeki hafta karar verilecek. Henüz verilmiş bir karar yok.

TFF'nin tedbirli PFDK'ya sevketmesi gibi, karar çıkabilir ya çıkmayabilir. Henüz verilen bir karar yok.

Fenerbahçe'nin ŞL'ne katılmasını engelleyecek bir ceza alacağını da düşünmüyorum.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Fenerbahçe'nin ŞL'ne katılmasını engelleyecek bir ceza alacağını da düşünmüyorum.
    banada sacma geliyor cezayi bu yil men edilerek cektik zaten daha neyin cezasini verecekler

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    banada sacma geliyor cezayi bu yil men edilerek cektik zaten daha neyin cezasini verecekler
    Bu tip durumlarda birkaç yıl men olması çok normal.Atıyorum şimdi Fenerbahçe için küme düşürülme kararı alınsa o yıl geçti gitti bu yıl bir şey yapmadık düşüremezsiniz de denilmez

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Bu tip durumlarda birkaç yıl men olması çok normal.Atıyorum şimdi Fenerbahçe için küme düşürülme kararı alınsa o yıl geçti gitti bu yıl bir şey yapmadık düşüremezsiniz de denilmez
    Öyle denilse zaten Fenerbahçe cezasını çekmemiş olur. Biz burada zaten Avrupa'ya gitmeme cezasını çekmiş bir takımdan bahsediyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Öyle denilse zaten Fenerbahçe cezasını çekmemiş olur. Biz burada zaten Avrupa'ya gitmeme cezasını çekmiş bir takımdan bahsediyoruz.
    Peki bu Avrupa'ya gitmeme cezasının 1 yıl olduğunu nerden biliyorsunuz ? 3 yıl falan konuşuluyordu.Avrupa için daha ağır olabilir cezalar.Görüldüğü gibi UEFA karar konusunda TFF kadar korkak değil.

Bu arada bana bir önceki yazdığın mesaja cevap yazmadım.Sana laf anlatamıycam diyip 20 satır yazı yazmışsın hiç uğraşmadım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Peki bu Avrupa'ya gitmeme cezasının 1 yıl olduğunu nerden biliyorsunuz ? 3 yıl falan konuşuluyordu.Avrupa için daha ağır olabilir cezalar.Görüldüğü gibi UEFA karar konusunda TFF kadar korkak değil.

Bu arada bana bir önceki yazdığın mesaja cevap yazmadım.Sana laf anlatamıycam diyip 20 satır yazı yazmışsın hiç uğraşmadım
    1 yıl demiyorum geçen seneki olay ceza sayılır diyorum. Sana laf anlatamadığım konuda yazı yazmadım merak etme. Yazı yazmamı istediğin konuda yazı yazdım.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

UEFA, sadece ve sadece kendi organizasyonlarından men edebilecek bir karar verme yetkisine sahip. Küme düşme kararı diye bir şey yok. TFF'nin şike soruşturması süreci resmen sona erdi.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    UEFA, sadece ve sadece kendi organizasyonlarından men edebilecek bir karar verme yetkisine sahip. Küme düşme kararı diye bir şey yok. TFF'nin şike soruşturması süreci resmen sona erdi.
    Yok onu örnek olarak gösterdim abi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Eğer TFF lig düşürmez eksi puan verirse UEFA kuralları gereği eksi puan alan takımda Avrupa kupalarına katılamıyorum.

Çok yüksek bir ihtimalle FB bu senede Avrupa kupalarında oynuyamıcak.
    Bu söylediklerin neden Milan ve Porto için uygulanmadı?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Bu söylediklerin neden Milan ve Porto için uygulanmadı?
    Çünkü onlarda Totti Lütfü veya Ricardo Helvacı yok. Ayrıca Juve'si İnter'i, Lisbon'u Benfica'sı da toplu mail kampanyaları düzenleyip Uefa basın bürosunu mail bombardımanına tutmuyor. Nasıl olacak o iş ?
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Eğer TFF lig düşürmez eksi puan verirse UEFA kuralları gereği eksi puan alan takımda Avrupa kupalarına katılamıyorum.

Çok yüksek bir ihtimalle FB bu senede Avrupa kupalarında oynuyamıcak.
    Puan silme verileceğine takımı ligten çekeriz falan diyorlardı.Gerçi onu da yapamazlar.Bunu diyen kişiler CAS bizim namusumuz diyen kişilerdi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Puan silme verileceğine takımı ligten çekeriz falan diyorlardı.Gerçi onu da yapamazlar.Bunu diyen kişiler CAS bizim namusumuz diyen kişilerdi
    Dinime küfreden müslüman olsa demiş atalarımız : )

...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Dinime küfreden müslüman olsa demiş atalarımız : )

İkisi arasında dağlar kadar fark var.Birisinde rakibi küçümsüyorsun kendine güveniyorsun birisinde o davayı namus davan kabul ediyorsun ve bundan vazgeçiyorsun.Adım gibi eminim puan silme olsa onu da kabul ederler.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Aygüncüm, cas aşağı namus yukarı, farkettim de 3 mesajından birinde bu var. Artık insanları bu şekilde tahrik etmekten vazgeç.

Garip bir şekilde seni durduran da yok.
    Last edited by goosfraba : 17.Haziran.2012 at 11:09
    (/s)

Mesaj Yetkileri