1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Yok abi kimsenin adalet bekledigi yok zaten.Bizim baskan hala kupa diye yaniyor ama bu adamlar bu kurumlarin icinde oldugu surece Fener mahkemede suclu bulunsada,uefa men etsede ceza almaz.Zaten ceza alinmasin diye agir tesebbus,agir sike diye bir kavram yarattilar.Ben en basinda da demistim ithamda bulunulan 19 macindadanda suclu bulunsa bu takim hicbir ceza almaz diye ve oylede olacqk.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Yok abi kimsenin adalet bekledigi yok zaten.Bizim baskan hala kupa diye yaniyor ama bu adamlar bu kurumlarin icinde oldugu surece Fener mahkemede suclu bulunsada,uefa men etsede ceza almaz.Zaten ceza alinmasin diye agir tesebbus,agir sike diye bir kavram yarattilar.Ben en basinda da demistim ithamda bulunulan 19 macindadanda suclu bulunsa bu takim hicbir ceza almaz diye ve oylede olacqk.
    fenerliler sike süreci basladigindan beri küme düsürülsün takim diyor, üstelik daha mahkeme bile baslamamisken... feneri küme düsürmek kimin isine yaramaz? yayinci kurulusun... ozaman sucu fenerlilerde yada demirören ve ekibinde aramayin tek suclu feneri düsürmeyen maa ve ekibidir.. ayrica ayni iddianamede trabzonunda adi gecerken nasil olurda trabzon bu kupayi isteyebilir? gecen sezon bi fenerin maclarini izle bide trabzonun maclarini hani ithamda bulunmak istemiyorumda sen bu kadar net konusuyorsun sike yapildi diye elinde hicbir delil yokken mahkeme hala sonuclanmamisken bende diyorumki ac iki takimin maclarinada bak trabzon icin belkide en kolay sezonlardan biri oldu zorlayan 1 tane bile rakip yoktu..

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    fenerliler sike süreci basladigindan beri küme düsürülsün takim diyor, üstelik daha mahkeme bile baslamamisken... feneri küme düsürmek kimin isine yaramaz? yayinci kurulusun... ozaman sucu fenerlilerde yada demirören ve ekibinde aramayin tek suclu feneri düsürmeyen maa ve ekibidir.. ayrica ayni iddianamede trabzonunda adi gecerken nasil olurda trabzon bu kupayi isteyebilir? gecen sezon bi fenerin maclarini izle bide trabzonun maclarini hani ithamda bulunmak istemiyorumda sen bu kadar net konusuyorsun sike yapildi diye elinde hicbir delil yokken mahkeme hala sonuclanmamisken bende diyorumki ac iki takimin maclarinada bak trabzon icin belkide en kolay sezonlardan biri oldu zorlayan 1 tane bile rakip yoktu..
    Yahu zaten bende bütün bu sistemden bahsettim sadece Demirören değil.Ayrıca gelip buraya biz küme düşmeyi istedik falan nutukları çekmeyin yönetiminizde dahil herkes göz boyama adına bizi düşürün olmadı biz çekiliriz falan dedi.Ben Fener kesin suçlu demedim suçlu bulunsa DAHİ bir ceza almayacaktır.

Aydı davada yargılandık ama etik kurul raporu,mahkemeden gelen herhangi olumsuz sonuç olmaması,içerde bir kişi bile dahi bizden olmaması vs vs sebeplerle Sadri Şener kupayı istiyor işte.

Doğrudur n rahat sezonlarımızdan birisi oldu ama bu rakiplerin bize karşı direnmemesinden değil.Bizim çok iyi olmamaızdan kaynaklanıyor.Tek tek isimleri saymıyım ama kadromuzda iyi isimler olduğu İstanbul takımlarının balıklama atlamalarından belli, Egemen,Selcuk,Ceyhun,Engin,Umut,Jaja,Golcü Burak bu adamlar bu takımın 11'indeydi.Şimdi hepsi başka takımlarda as Burak harıç oda olacak diye yazdım.

Takımlar bize kolaylık sağlayacak lsa ilk yarı sürünürdük Fnerbahçe gibi ama bizim seson boyu düşmeyen bir çzigimiz,formumuz vardı.Ama ne hikmetse Fener'de ligin 2. yarısından itibaren önlenemez bir yükseliş vardı.Halbuki devre arasında öyle yıldız isimlerde alınmadı aynı adamlarla oynandı.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    Yapma Allahini seversen, zorlayan rakip yokmus. Eskisehir macinda bizimkiler rakibi gectiginde Eskisehirli futbolcular bizimkilerin ayaklarina tutunup yerde surukleniyordu.

Galatasaray gelene gidene puanlar veriyorken bizim macta aslan kesilmisti, Arda'nin vurdugu topu Tolga nasil cikarmisti halen gozlerimin onunde.

Besiktasi 10 kisi yendik, Burak'in burnu kirilmisti.

Sozde tesvik verdigimiz Ankaragucunle kendi evimizde bizim kiraladigimiz oyuncunun bize attigi gol ile berabere kaldik.

Manisa,Gencler maclarida kolay kazanilmadi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Yapma Allahini seversen, zorlayan rakip yokmus. Eskisehir macinda bizimkiler rakibi gectiginde Eskisehirli futbolcular bizimkilerin ayaklarina tutunup yerde surukleniyordu.

Galatasaray gelene gidene puanlar veriyorken bizim macta aslan kesilmisti, Arda'nin vurdugu topu Tolga nasil cikarmisti halen gozlerimin onunde.

Besiktasi 10 kisi yendik, Burak'in burnu kirilmisti.

Sozde tesvik verdigimiz Ankaragucunle kendi evimizde bizim kiraladigimiz oyuncunun bize attigi gol ile berabere kaldik.

Manisa,Gencler maclarida kolay kazanilmadi.
    Millet işte bu yüzden sahaya bakalım diyor. Trabzonspor maçları zor kazanmışken biz onlardan daha da fazla zorlanmıştık maçlarda. Eskişehirspor maçında Batuhan'ın direğe vurduğu top buna örnek.

Mesaj Yetkileri