Quote Originally Posted by benbenim View Post
öncelikle tafe değil o tape..

sonrasına gelince bu yazdıklarını burada milyon kere tartıştık. Aziz Yıldırım , Fenerbahçe efsanesidir. Fenerbahçe'yi diğer kulüplerden farklı kılarak tam anlamıyla bir 'SPOR' kulübü yapmıştır. zaten davanın amacı Aziz Yıldırım'dı. eğer biz ona destek vermeseydik şimdi bu dava kapanır biz de geçen sene CL ye gitmiş olurduk. tek giden Aziz Başkan olurdu. ki Aziz Başkanı verseydik Fenerbahçe taraftarının o direnişini de göremezdiniz. çünkü; bunların hiçbiri olmayacaktı ve taraftarın da direniş göstereceği bir durum oluşmayacaktı. bunu nerden çıkardın dersen MAA zamanında demişti: Fenerbahçe Aziz Yıldırım'ı bıraksaydı olaylar bu hale gelmezdi diye. ben Türkiye'de şike yoktur demiyorum ama savcının önümüze sunduklarıyla şikenin olduğu ispatlanamaz. belki daha mantıklı şeylerle gelseydi bu sefer biz de kabul ederdik ama iddianamede ve yargılamada bu karar usulsuzluk varken başkanın ve yöneticilerimizin sonuna kadar arkasındayız. hele ki; bu dava ÖYM de görülüyorken bu davaya siyasi değil demek çok komik oluyor. ÖYM deki diğer davalar gibi bu da usulsuz işliyor ve insan hakları çiğneniyor. bunları RTE de kabul etti bakalım ne yapacak ÖYM lere...
öncelikle kelime hatamdan dolayı özür dilerim tafe kelimesiyle yani güneşin batışı anlamına gelen kelimeyi kullanmışım özür dilerim.Aziz Yıldırım Fenerbahçe efsanesi değildir yüz karasıdır bence o kadar katkı sağladı diyorsunuz fakat bunların alnının akıyla yaptığını ispat edemezsiniz.Siz hala kişilere bakın sonra bu ülke niye ileriye gitmiyor adamın ağzına bakıyorsunuz kurumsallaşma diye bir şey yok türkiyede adam fenerbahçe cumhuriyeti kurup o cumhuriyete saltanat kurmaya çalıştı 13 veya 14 yıldır takımın başında.Ve savcının sihirli bir değneği ya da şikeyi ölçecek bir aleti yoktur büyük ihtimalle.Ve siz bu davanın iddianamesindeki görüntüleri gördüyseniz oraya yöneticiler büyük ihtimalle çiçek götürmeye gitmemiştir.Benim önem verdiğim konu cas davası cas davasını niye çektiniz niye aziz yıldırım haberim yok diyor her şeyden haberi olmasına rağmen ben cevabını da vereyim çünkü taraftara iyi gözükmek içindi cas davasını çekmeniz bu davadan vazgeçmeniz ve kabul etmeniz anlamına geliyor inşallah uefa kararı herkesi memnun edecek şekilde olur.ve hala başbakanı filan karıştırıyorsunuz sadece komik oluyorsunuz çünkü başbakanın işi futbolda şikeden ne kadar ceza verileceğine karar vermek değil

Ve hemen önceki yorumunuzda Yıldırım Demiröreni Galatasaray da destekledi demişsiniz lütfen at gözlüklerini çıkartınız o oylamada galatasaray tek aday Yıldırım Demirören olduğu anda yanlış hatırlamıyorsam ya oy kullanmadı ya da dışarıya çıktılar