Quote Originally Posted by MeMo View Post
Güvenmiyoruz.

Anladığım kadarıyla sen bizim yöneticilerin Türk adaletine güveniyoruz, federasyonumuza inancımız tam gibi lafladan ve başbakana yakın yöneticilerden bunu çıkarmışsın.

Onu dışında güveniyoruz lafını nereden çıkardın bilmiyorum.
Yöneticiler nedeniyle yazmadım ama konusunu açmışken merakımı da gidereyim.

CAS'tan dava geri çekildiğinde "Aziz Yıldırım'ın açıklamasını bekleyelim" diyoruz. Yani CAS davasının çekilmesi bana göre taraftarın beklemediği bir konuydu. Bu beklenmedik olay karşısında Aziz Yıldırım bir şey demeden yorum yapmayalım dedik. Demek ki Aziz Yıldırım'ın sözüne bu kadar güveniyoruz.

Aynı Aziz Yıldırım tutuklu olduğu bu süreçte Recep Tayyip Erdoğan Türkiye'nin şansıdır diyor ama bu lafına itibar etmiyoruz. Çünkü itibar edersek bu işi başımıza Başbakan açtı savunmasını yapamayacağız.

Nihat Özdemir, CAS davasını çektik çünkü ülkenin menfaatleriydi diye açıklama yapıyor. Ölümüne inanıyoruz. Galatasaray'ı Fatih Terim mi yönetiyor diyor ve stadta olanları anlatınca ona da inanıyoruz. Fenerbahçe'ye ceza gelirse sorumlusu Şenes Beydir diyor o hedefe de kitleniyoruz.

Aynı Nihat Özdemir bu iş siyasi değildir diyor ama bu lafına itibar etmiyoruz, 58. madde değişmelidir diyince hain yapıyoruz. Kabul edersek bu iş siyasidir savunmasını yapamayacağız.

Sürekli Fenerbahçe lehine olacak konularda yöneticilerin sözüne inanıp ters gelen şeylerde inanmamak bana anormal geliyor. Zaten bu bağlamda diğer söylediğimi yazmıştım.

Aziz Yıldırım suçludur dendiğinde daha mahkeme sonuçlanmadan konuşmayın diyoruz. Kardeşim, hani mahkemeye güvenmiyordun. Sonuçlansa siyasi olduğu için yine suçlu çıkacak. Ama o an bunu düşünmüyoruz çünkü savunmak için o an mahkemeye güvenmemiz lazım. Konu değişince de mahkeme siyasidir diyerek savunmaya geçiyoruz.

Aynı durumlar güvenmediğimiz Başbakan ve Demirören için geçerlidir. Yani Demirören'e güvenmiyorsam niye destekliyorum niye toz kondurmuyorum.