1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    neyi bırakalım canım?

ben demirören'i değil, düşüncelere saygıyı savunuyorum.
    Biz şike olduğunu düşünürken neden gelip savunmadın bizleri ? Düşünce özgürlüğü falan demedin.Saygı demedin.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Abi bırakalım şunları.Bu adamın sayesinde ceza almadınız adamı savunmanız normal ona bi şey demiyoruz.Ama kulüp başkanlığında kulübünü batıran,federasyonluğunda da bi tane olumlu hareketi olmayıp saçma sapan kararlar alan bir başkana iyi demek için taraflılığın dibine vurmak lazım.
    Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Biz şike olduğunu düşünürken neden gelip savunmadın bizleri ? Düşünce özgürlüğü falan demedin.Saygı demedin.
    İki mesaj arasında tezatlık var gibime geldi. Yanlış düşünüyorda olabilirim tabi. Ama asıl önemli nokta neyi savunduğun. .

İlk mesajdan anladığım senin yüzde yüz Fenerbahçenin şike yaptığı görüşün. Eğer o adam sayesinde ceza almadıysak yani görüşüne göre ceza almamız lazımdı. Çok enteresan cidden. Neyse saygı duyuyorum kardeşim.

Bunları derken Aygün sırf sen üzerine alınma uzun süredir foruma pek uğramıyorum sadece bu mesajı gördüm. Ama şunu söylemek istiyorum yakışmıyor cidden yakışmıyor. Niyedir bu Fenerbahçe düşmanlığınız. Kimse sevmenizi beklemiyor tabi hani bu FB-GS rekabetinden sadece düşmanlığı almış olabilirsiniz. Ama şunuda biliyorum cidden burdan kardeşliğide alan vardır. Şu konuda ne mesajlar vardı bilmiyorum duruyormuda şimdi bi çoğunuz baksa güler kendi yazdığına yada başkalarının yazdığına. Destek olun demiyoruzda köstekte olmayın. Fenerbahçenin ceza alması CL'de giderken bi miktar para kazandırır klübünüze başka bişey değil emin olun...

Mesaj Yetkileri