Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
"Belgeler" diyorum değil mi? Siz inanmıyorsunuz diye o belgeler yalan olmaz. Bir insan/kurum yargılanıyor, yargılaması bitmedi diye de bazı belgeler sızmışken suçsuz ilan edilemez. O zaman davanın başlangıç sebebi de "iftira"dan ibaret olur. Hayırdır benim Demirören'e söylediklerim seni neden bu kadar laf sokmaya itecek kadar gerdi ki? Neden üzerine alındın yani bir anlat da anlayayım. İbrahim Akın şikeden ceza alıyorken ve şikeyi Fenerbahçe maçında yapıyorken, başbakan kalkıp kişilerle kurumlarıa ayırmalıydık diyorsa insanların böyle düşünmesi normal. Kimse körü körüne "Fenerbahçe şike" yaptı demiyor. İşte o zaman bu iftira olurdu. Bir düşün bakalım aynılarının Galatasaray'ın başına geldiğini sen ne düşünürdün? Aa çok pardon bu seni ilgilendirmezdi büyük ihtimal bu cevabı vereceksin, ya da mahkeme sonucunu beklerdim diyeceksin kestirmeden.
belgeler diyormuşsun da o belgeleri yorumlama, karar verme yetkisi kim de olduğunu bilmiyorsun. sence belli belgelerin sadece suçlu ilan etmede yeterli mi ? daha önce anlattım; tapeler sadece konuşmadır ve Yargıtay'da o konuşmaların fiilen gerçekleştiğinin ispatını istiyor. ee ne oldu o dediğin belgelere ? sen , ben yorumlayıp karar veriyorsak ne anlamı kaldı mahkemelerin ? o belgelere bu kadar güveniyorsan içerisindeki milyonlarca hatayı niye görmüyorsun. davanın başlangıç sebebi de iftira demişsin yahu anlatamıyorum heralde. o savcının görevi , senin benin değil. o yapabilir ama sen , ben yapamayız.
Demirören kim yahu niye savunayım adamı. ben yaptığınız benzetmelerin alakasız olduğunu söyledim. tekrar oradaki benzetmenin yanlışlığını anlatmayacağım.
bir düşünün bakalım kişiler ve kurumlar ayrılmalı dendiği en büyük tepkiyi kim verdi ? Fenerbahçe taraftarı ve Aziz Yıldırım.
Aynısı GS başına gelseydi inan sizin gibi olmazdım. yanlışın var ben mahkeme sonucunu değil Yargıtay'ın kararını beklerdim. sen böyle kesin şöyle derdin yok kestirmeden böyle derdin diyorsun da sen benim neyim oluyorsun beni tanıyor musun da böyle konuşuyorsun. neyse seninle artık tartışmayacağım, yazdıklarımın aksini savunmak yerine başka taraflara çekiyorsun.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.