Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
Eğer şampiyonluk son maça kaldıysa ve bu maçta şampiyonluğa oynayan takımların arasındaysa şampiyonluk kupası maçın oynandığı stadda verilir. Biz hakkımız olanı aldık. Kupayı Kayseri'de, Ankara'da kazanıp Saraçoğlunda kaldırmadık. Lütfen tartışmayı alakasız yerlere çekmeyin.
Quote Originally Posted by Revolution View Post
Maç öncesinde "Maçtan sonra stadda kupa töreni yapılacak" dendi. Maçtan sonra yapmamak için elinden geleni yaptı eski Beşiktaş, yeni TFF başkanı. Tören filan da yapılmadı zaten. TFF başkanı kupayı Ayhan'ın eline attı biz de takıldık sahada. Orada farkındaysan hiçbir işi kendimiz halledemiyoruz dedim. Beşiktaş'ı görünce anında klavyeye saldırmışsın anlaşılan.

Şöyle de bir olay var bize maçtan önce bir söz verildi, hakkımız olan birşey zaten. Arena'yı nerede kazandınız da hakkınız için bizimle görüşmeye değil devlete gidiyorsunuz sürekli?

Biz Arena için Ali Sami Yen'den ve bulunduğu araziden vazgeçmişiz, siz belki anlayamazsınız bunun maddi ve manevi değerini. Biz bu stat için çok önemli imtiyazlar vermişiz, siz ne yaptınız da hak iddia edecek cesaret buluyorsunuz?
Galatasaray şampiyon olduğunda Saraçoğlunda kupayı kaldırmak hakkıdır ama burası Türkiye olduğundan bu doğal olmaz , Galatasaray ertesi gün gidip kendi sahasında kaldırsaydı kupayı kim ne diyebilirdi ? Burası İspanya , İngiltere değil , Barcelona gidip Real Madrid'in sahasında kupayı kaldırsa hiç sorun çıkacağını sanmıyorum veya Chelsea gidip Man U'nun sahasında kaldırsa yine sorun çıkmaz ama Fenerbahçenin sahasında Galatasaray'ın kupa kaldırması olayı gerçekten Türkiye Sınırları içerisinde Cinayet olayı sayılır.

Galatsaray Yöneticiler biraz anlayışlı olsa Fikret Orman'ın gidip kendisi Ünal Aysal'la görüşeceğini düşünüyorum ama Ünal Aysal daha görüşülmeden terslerse Fikret Orman'ın yapacağı hiçbirşey kalmaz.Sonuçta TT Arenada gelip Almanya , Fransa takımları oynamayacak kendi ülkemizin takımlarından birisi oynayacak.Stadda Beşiktaş yüzünden çıkacak hertürlü zararı zaten Beşiktaş ödeyecektir diye düşünüyorum . Görüşülmeden konuşulmadan sorunun çözüme ulaşabileceği kanaatınde değilim.