Quote Originally Posted by pele96 View Post
Galatasaray şampiyon olduğunda Saraçoğlunda kupayı kaldırmak hakkıdır ama burası Türkiye olduğundan bu doğal olmaz , Galatasaray ertesi gün gidip kendi sahasında kaldırsaydı kupayı kim ne diyebilirdi ? Burası İspanya , İngiltere değil , Barcelona gidip Real Madrid'in sahasında kupayı kaldırsa hiç sorun çıkacağını sanmıyorum veya Chelsea gidip Man U'nun sahasında kaldırsa yine sorun çıkmaz ama Fenerbahçenin sahasında Galatasaray'ın kupa kaldırması olayı gerçekten Türkiye Sınırları içerisinde Cinayet olayı sayılır.

Galatsaray Yöneticiler biraz anlayışlı olsa Fikret Orman'ın gidip kendisi Ünal Aysal'la görüşeceğini düşünüyorum ama Ünal Aysal daha görüşülmeden terslerse Fikret Orman'ın yapacağı hiçbirşey kalmaz.Sonuçta TT Arenada gelip Almanya , Fransa takımları oynamayacak kendi ülkemizin takımlarından birisi oynayacak.Stadda Beşiktaş yüzünden çıkacak hertürlü zararı zaten Beşiktaş ödeyecektir diye düşünüyorum . Görüşülmeden konuşulmadan sorunun çözüme ulaşabileceği kanaatınde değilim.
Ünal Aysal hiçbir zaman bir terslemede bulunmadı. Buranın Türkiye olduğunu biliyoruz da TFF başkanı bilmiyor mu? Demeyecek kardeşim o zaman böyle birşey. Derse de her türlü dayatmayla karşı karşıya kalır. Haketmişiz çünkü biz bunu başarmışız bilmem anlatabilir muyum? Cinayet filan da sayılmaz taraftarlar sahayı boşaltalı kaç saat geçmiş aradan.

Sen olasılıklar üzerine konuşuyorsun "olursa" "ederse" diye. Ben kesin ve net belirli şeylerler konuşuyorum. Olayı başka şeylere çekiştirmenin hiçbir anlamı yok.