1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Beşiktaş'lı arkadaşların ezeli rakipleriyle aynı stadı paylaşma durumu nasıl içlerine siniyor anlamıyorum.Hiç kavga çıkmayacak mı? Olaylar olmayacak mı sanıyorsunuz? Aynı şey Fenerbahçe stadında oynarsa da olacak. O yüzden ezeli rakiplerin aynı sahada oynamaması lazım özellikle Türkiye'de.Hele de son seneler de bu kadar herkes birbirine girmiş durumdayken.Biz Olimpiyat'ta oynarken,işkence çekerken neredeydi bu kadar duyarlı insanlar?

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Galatasaray'ın en genç yeteneği

Manchester City O'nu bekliyor

Ataberk Özden.. Henüz 10 yaşında ama yaptıkları yaşından çok daha büyük..

4 yıldır sırasıyla Gençlerbirliği, Antalyaspor ve Galatasaray Futbol Okullarında futbol eğitimi alan Ataberk, İngiltere Premier Lig Şampiyonu Manchester City'i peşinden koşturuyor.

Ataberk için hazırlanan görüntüleri izleyen Manchester City Alt Yapı sorumlusu Traver Todd, Özden Ailesi'yle irtibata geçerek minik Ataberk'i İngiltereye beklediğini bildirdi.

Ataberk'in babası Selçuk Özden, "Ataberk için hazırladığım videoyu Traver Todd'a gönderdim ve çok kısa sürede bana dönüş yaptılar ve Ataberk'i İngiltere'ye beklediklerini söylüyorlar. Bu klibi Türkiye'deki bırakın büyük kulüpleri alelade bir kulübe bile gönderseydim 10 yaşındaki bir çocuk için beni kaale bile almazlardı." dedi.
    VİDEO: http://www.sporaktif.com/videogaleri.asp?vid=186965

Bu yaşta her iki ayağını da kullanabilmek önemli bir meziyet. Topa vuruş gücü ve hareketli toplara düzgün vurması da 10 yaşındaki bir çocuk için çok iyi bence.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    VİDEO: http://www.sporaktif.com/videogaleri.asp?vid=186965

Bu yaşta her iki ayağını da kullanabilmek önemli bir meziyet. Topa vuruş gücü ve hareketli toplara düzgün vurması da 10 yaşındaki bir çocuk için çok iyi bence.
    Sercan Yıldırım & Muhammet Demirci .vol 24585

Mesaj Yetkileri