Ağustos Celbine Allahın İzniyle Yarın Diplomamızı Alıp Başvuracağız. Ağustosta Gidecek Olan Kardeşlerime Şimdiden Hayırlı Tezkereler
Ağustos Celbine Allahın İzniyle Yarın Diplomamızı Alıp Başvuracağız. Ağustosta Gidecek Olan Kardeşlerime Şimdiden Hayırlı Tezkereler
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Dede biter mi beOff Ağustos'ta tozlu eğitim alanlarında yat kalk felan off Allah kolaylık versin. Neyse poşet olmaya gayret ette şafak sıkıştırmasın
91-3 lerde yedi askerliği
Bu arada 3. Piyade Eğitim Tugayı (Antalya ve Burdur) düşen arkadaşlar rahat olsunlar. Bende Antalya'da yaptım. Rahattır acemilik. Dağıtım ise Kıbrıs-Ankara-İstanbul şeklinde olur genelde. Doğuyada gönderirler ama fazla değil. Doğuya gidenler Ağrı Malatya gibi yerlere düşüyorlar. O konularda rahat olablirsiniz. Yalnız ben Eminönüne düştüm İstanbul'un en merkezi yeri. Yanda Gülhane ve Topkapı Arkada Galata Kulesi Nizamiyede Boğaz manzaları var. Komutanlarda Tr'nin en güzel yerinde askerlik yapıyorsunuz diyor zaten. Ada No 1 parsel no 1 olan bir yer. Ancak şu varki herşey göründüğü gibi değil. Burda askerlik sıkıcı. Komutanlar sıkıyor. 20 küsür albay 10-15 yarbay bir düzüne bin-yüz başı ast teğmen var. O nedenle burada herşey gösteriş. Bazen insan diyor doğuya düşseydik diye. İş Batıya düşmekle bitmiyor bu yazdıklarımıda iyi düşünün![]()