1 ile 30 arası toplam 809 sonuç

Konu: En Büyük Asker Bizim Asker

Hybrid View

Ağustos Celbine Allahın İzniyle Yarın Diplomamızı Alıp Başvuracağız. Ağustosta Gidecek Olan Kardeşlerime Şimdiden Hayırlı Tezkereler

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Ağustos Celbine Allahın İzniyle Yarın Diplomamızı Alıp Başvuracağız. Ağustosta Gidecek Olan Kardeşlerime Şimdiden Hayırlı Tezkereler
    Offf Ağustosta askere gidilir mi yahu? Hem de kısa dönem. Kışlık kamuflaj ve kışlık botların içinde biter mi sanıyorsun o Ağustos, Eylül.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Adam mı öldürdün reis ağustos'da askere mi gidilir... Hemde acemi eyvvaah

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Dede biter mi be Off Ağustos'ta tozlu eğitim alanlarında yat kalk felan off Allah kolaylık versin. Neyse poşet olmaya gayret ette şafak sıkıştırmasın

Quote Originally Posted by Uchiha Itachi View Post
    347 K.D ler ve 1992/3 ler (Biletlerim benim :z) Sizleri bekliyorum artık..
    91-3 lerde yedi askerliği

Bu arada 3. Piyade Eğitim Tugayı (Antalya ve Burdur) düşen arkadaşlar rahat olsunlar. Bende Antalya'da yaptım. Rahattır acemilik. Dağıtım ise Kıbrıs-Ankara-İstanbul şeklinde olur genelde. Doğuyada gönderirler ama fazla değil. Doğuya gidenler Ağrı Malatya gibi yerlere düşüyorlar. O konularda rahat olablirsiniz. Yalnız ben Eminönüne düştüm İstanbul'un en merkezi yeri. Yanda Gülhane ve Topkapı Arkada Galata Kulesi Nizamiyede Boğaz manzaları var. Komutanlarda Tr'nin en güzel yerinde askerlik yapıyorsunuz diyor zaten. Ada No 1 parsel no 1 olan bir yer. Ancak şu varki herşey göründüğü gibi değil. Burda askerlik sıkıcı. Komutanlar sıkıyor. 20 küsür albay 10-15 yarbay bir düzüne bin-yüz başı ast teğmen var. O nedenle burada herşey gösteriş. Bazen insan diyor doğuya düşseydik diye. İş Batıya düşmekle bitmiyor bu yazdıklarımıda iyi düşünün

Mesaj Yetkileri