1 ile 30 arası toplam 809 sonuç

Konu: En Büyük Asker Bizim Asker

Hybrid View

Emre; Sağolasın Barto İnsan Biraz Moral Verir Korkutmak Zorundamısın Yahu

Tolga; Acele Etme Diplomanı Aldıktan Sonra Tecilin Bitince Yine Şubeye Gidip Tecil Ettirebilirsin Farketmez Öyle 1-2 Sene Sen Tecil Ettir. Sonra Üniversiteye 2 Yıllık, 4 Yıllık Hangisi Gelirse Gelsin Yine Tecil Ettiriirsin Rahat Ol O Konuda

Bu Arada Dün Muayenemi Yaptırdım İşlemlerimi Başlattım Allahın İzniyle 31 Temmuzda Askeriyenin Malıyız. 1-2-3 Agustosta Yedek Subaylık Sınavlarına Ankara Etlikte Gireceğim Bakalım Nolacak Umarım Kısa Dönem Çıkar

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Emre; Sağolasın Barto İnsan Biraz Moral Verir Korkutmak Zorundamısın Yahu

Tolga; Acele Etme Diplomanı Aldıktan Sonra Tecilin Bitince Yine Şubeye Gidip Tecil Ettirebilirsin Farketmez Öyle 1-2 Sene Sen Tecil Ettir. Sonra Üniversiteye 2 Yıllık, 4 Yıllık Hangisi Gelirse Gelsin Yine Tecil Ettiriirsin Rahat Ol O Konuda

Bu Arada Dün Muayenemi Yaptırdım İşlemlerimi Başlattım Allahın İzniyle 31 Temmuzda Askeriyenin Malıyız. 1-2-3 Agustosta Yedek Subaylık Sınavlarına Ankara Etlikte Gireceğim Bakalım Nolacak Umarım Kısa Dönem Çıkar
    Dedem sen daha askere gitmedin dimi? Hımmm... Seni direkt gazinoya verirler.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Dedem sen daha askere gitmedin dimi? Hımmm... Seni direkt gazinoya verirler.
    Not : Dedem dediği adamdan 1 yaş küçük

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Not : Dedem dediği adamdan 1 yaş küçük
    Olsun o hepimizin dedesi.

Mesaj Yetkileri