İyide burda çoğunluk renge bakmıyoruz diyor sen hala Fenerbahçe taraftarlarının geneline yıkılmaya çalışıldı diyosun. Evet binlerce kişi bunu yaptı ama yüzbinlerce kişide rengi olmaz bu işin dedi ki sende bunlardan birisin ama uzattıkça da uzatıyorsun Fenerbahçe'nin üzerine yıkılmaya çalışılıyor diye. Öyle bişey yok, azınlığın dediğini kalanlara yıkamazsın. Ayrıca Gabi abinin paylaştığı konu linkini verdiği o lanet olayda da tüm Galatasaray taraftarının üstüne yıkılmaya çalışıldı suç ama yine çoğunluk ağır bastı olayın o kısmı kapandı. 3-5 kişinin lafına bakıp alınganlık ediyorsun, genel kanıyı görmezden geliyorsun.
Screw you guys, I'm goin' home
geçen seneki olayda "GALATASARAY" Yonetimi uzuntusunu belli etmis yazi yayimlamistir karsi taraftada o yok nese buyutmeye gerek yok 3-5 capulcu saldirmis
Neyse uzatmayalım konuyu daha fazla çünkü konuşulması gereken yer hiç konuşulmadı zaten bu olayla ilgili.
ben de onu diyorum , öyle polisler de var , benim tanıdığım çok sevdiklerim de var ama maalesef çoğunluğu öyle değil polis teşkilatının , yeni eğitimli gelenler var mesela pırlanta gibi insanlar , 1-2 değil daha fazla polisin olayları tetiklemesi var ve anlatmaya çalıştığım o senin eğitimsizliğin , mesleğini yapamaman , ekmek paranı getiren işi bile becerememen , oradaki namusuyla şerefiyle görev yapan meslektaşlarını da riske atıyor , böyle bir tepkiye yol açacağını bilmemek mesleklerini iyi yapamadıklarını gösteriyor.
dikkat ederseniz ben görevini namusuyla , şerefiyle yapan polis ve güvenlik görevlilerini koruyorum aslında ...
Bu arada resimler yine yayınlanmaya basladı en başa dönüyoruz.Güvenlikçinin suçu ne ? yakında sinemalarda.Sen o kadar insanı çıldırttıktan sonra ayrım yapmasını mı bekliyorsun ? Dur bu güvenlik heh bu bize saldırdı yok bu degil diye.Olaylar patlamıs bir kere.Polis ayrım yaptı mı bu suçlu bu suçsuz diye herkese biber gazı sıktı.Koltuk degnegi olan adama da sıktı yaşlıya da sıktı.
Melih Sabanoglu : arena - 2006'daki protokolü biliyorduk. bütün bürokratların ve siyasilerin referans gösterdiği sözleşmeyi bugün elde ettim ve okudum.
hemen şunu söyleyeyim ki galatasaray'ın izni olmadan kimse, buna siyasiler de dahil hukuken hiçbir takıma veremez arena'yı.
arena konusunda galatasaray'ın yaşadığı iki temel sıkıntı var. ilki yollar. burada maalesef siyasi iradeye muhtaç durumuna sokuluyor
ikinci temel sıkıntı ise galatasaray'ın stadın üstünü kapatmak yükümlülüğünü henüz yerine getirmemiş olması. bunun ağır bir tazminatı var
tüm bürokratlar ve siyasiler galatasaray'ın bu iki sıkıntısından yararlanmak istiyorlar. kanımca bunu aşmanın yolu var.
yolların yapılması konusunda galatasaray'ın taraftar baskısını bir siyasi baskıya dönüştürmesi lazım. (sözüm elbette uA'ya.)
stadın üstünün kapatılması ise kulübe bağlı. bu süreçte yaşanacak sıkıntıları göğüslemek mümkün.
son söz. statta başka bir kulübün oynamasının yolu genel kurul'dan geçiyor. yönetimin siyasi baskıya direnmesinin yolu buradan geçiyor
yönetimin yarınki toplantıda "söz genel kurulundur" demesi yeterli. genel kurul asla ve asla "evet" kararı vermez beşiktaş için..
Yalnız şampiyonluk maçının olduğu günkü olayları kastediyorsanız zaten o olayların belli kişiler tarafından yaşanmasını isteniyordu. Maksat ortalık karışsın. Yoksa orada olay çıkacağını sende, bende, 3 yaşındaki çocukta biliyordu. O maç orada kupayı vermenin tek manası bu başka bir izahı yok. He derseniz başka birşey belirtin görüşünüzü değerlendirelim.
Ama bence o akşam kupayı orada vermek başka bir şekilde açıklanamaz. Verilmeyedebilirdi. Önceki hafta garantileyip bu hafta kaldırsaydı işler değişirdi. Taraftar hazmederdi. Ama dediğim gibi bence başka birşeyler var.
Kupanın verilmesinin amacı Fenerbahçe'nin her şartta Galatasaray'ı yeneceğiydi. Burada yıllardır Fenerbahçe - Galatasaray maçları açılır. Galatasaray tarafı favoriyiz der ve Fenerbahçe tarafı 5 senedir, 10 senedir, 12 senedir yenemiyorsunuz neyin favorisi diye karşılık verir. Yani Kadıköy'de belki her şartta Fenerbahçe yener kuralı var.
Galatasaray taraftarı kendi takımına güvenmekte haklıdır, Fenerbahçe taraftarı da kendi evindeki üstünlüğüne, takımına güvenmekte haklıdır. Ee, Demirören sana ne oluyorda Fenerbahçe'nin galibiyetine bu kadar güveniyorsun.
Sonra hakem maç düdüğünü çalar suratın, neyse tv'de izlediniz zaten.
Galatasaray'ın kupayı orada kaldırmasının tek sebebi Fenerbahçe'nin üstüne vazife olan 1 golü atamamasıdır.Onlar atamayınca doğal olarak şampiyon olacağımız ve kupayı TFF'nin dediği gibi orada kaldıracağımız belliydi.Olaylar da taraftarın elindeydi,polislerin saçma sapan davranışı zaten psiklojisi an olarak çökmüş taraftarı çileden çıkardı ve bildiğimiz olaylar yaşandı.Başka sebepler aramamak lazım.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Alen Markaryan, biz taraftar olarak Kasımpaşa stadını uygun buluyoruz, ama yönetim sıcak bakmıyor demiş. Acaba neden, para para para..
Ayrıca eklemiş, istenmediğiniz yere gitmeyiz, istenmediğimiz yerde oynamayız diye. Duruşu gösterebilmesinden ötürü kendisini tebrik ediyorum.
Çarşı lideri konuştu! "İstemiyoruz!"
Çarşı'nın tribün lideri Alen Markaryan, Beşiktaş yönetiminin aksine Türk Telekom Arena'ya gitmek istemediklerini dile getirdi.
26 Haziran 2012 Salı - 11:56
Radyospor
Beşiktaş'ın etkili taraftar grubu Çarşı'nın tribün lideri Alen Markaryan, Radyospor'a canlı olarak bağlanarak açıklamalarda bulundu.
Siyah beyazlı taraftarın Türk Telekom Arena'da oynamak istemediğini ifade eden Markaryan, istenmedikleri yere gitmeyeceklerini söyledi.
İşte Alen Markaryan'ın açıklamaları:
"Beşiktaş taraftarı olarak biz Kasımpaşa Stadı'nda oynamayı daha uygun görüyoruz; ama Beşiktaş yönetimi buna sıcak bakmıyor. İstenmediğimiz yerde oynamayı kabul etmiyoruz. Anket yaptırdık, taraftar Kasımpaşa Stadı'nda oynamayı daha uygun görüyor. Türk Telekom Arena'da Galatasaray amblemleri var. Biz de bu yüzden orada Beşiktaş'ı desteklemek istemiyoruz. Yönetim ise kombine ve locadan dolayı Türk Telekom Arena'ya sıcak bakıyor" ifadelerini kullandı.
Adnan Öztürk'ün daha yumuşak bir üslupla konuşabileceğini söyleyen Alen, "O böyle yaptıkça taraftar geriliyor. Sonra taraftarlar birbirine düşüyor. Gazeteler manşet yapıyor, durumdan vaziyet çıkartıyor. Bu insanlar da sonuçta pırıl pırıl gençler. Olaylardan sonra gazeteci ve yazarlar Türk polisini göreve davet ediyor. Bu baskı altında taraftar ezilecek. Stat konusundaki kaostan nemalanma artık son bulsun" şeklinde konuştu.
Alen, "Teknik direktör seçimi konusunda medyada 'Çarşı'ya mı sorulacak?' denildi. Sorulmaz, neden sorulsun? Yönetim bu konuda risk alır. Elde edilecek başarı onlarındır. Başarısızlıkta ise statlarda olaylar çıkar. Yeni teknik direktörümüz Samet Aybaba coğrafi olarak Beşiktaş'ın çocuğudur. Semtte büyümüştür. Beşiktaş'ın çocuğu diye bağrılan isimlerden daha Beşiktaşlıdır" dedi.
Başka takımın futbolcularını ayartmakla adı çıkmış takımın taraftarı Beşiktaş duruşuna laf ediyor. Dün öğleden beri yazılan mesajları okuyorum. Forum kuralları izin verse küfürleri sıralayacaksınız. Beşiktaş'ın maddi sıkıntısı olduğu için yeni stat yaptıramaz diye yazan arkadaş Arena'nın temeli atılmaya başlamışken Özhan Canaydın döneminde oyuncularınıza paralarını ödemekte sıkıntı çekiyordunuz . Beşiktaş'ın şu anki durumundan farksızdı durumunuz ne çabuk unuttunuz. Toki ihaleyi almasaydı şu an stat hala yapım aşamasındaydı kim bilir ki .Beşiktaş'ta yeni stat yaptırmaya kalkacaksa bu devletin yardımı sayesinde olacak elbette bu bütün kulüpler için geçerli. Galatasaray taraftarının tepkisini haklı buluyorum ama tutum yanlış. Hiç bir takımın taraftarı Beşiktaş'ı küçük düşürecek yorumlarda bulunamaz buna hakkı yok. Ya İnönü'de oynamaya devam edeceğiz yada Arena'da oynamamıza izin verecekler. Yönetimin stat konusunda ısrarcı olması son derece doğru. Kasımpaşa'nın stadında oynayacakmışız peh. İnsanlara çok kolay geliyor tabi. Borçtan dibine kadar batmış takım maçlarını Kasımpaşa'nın stadında oynasa gelirleri düşünemiyorum. Çıtayı iyice düşürmüş oluruz. Yani çıkıp önceki yönetimden nemlenen taraftar grubunun başkanı çıkıp Kasımpaşa stadında oynayacağız diye açıklama yapması pek bir şey anlam ifade etmez. Yönetim bu konuda ısrarcı olduğuna göre ya İnönü'ye devam yada Arena'da oynayacağız gibi gözüküyor gidişat. Aksi taktirde yönetime tepki çığ gibi olur.
Q7'ler, Simao'lar, Fernandes'lere paraları verirken hatta Julio Alves miydi ? O zaman sıkıntı yok. Dibe vurunca stat beğenme, pardon da kimsiniz siz ? Stadımızda ne gibi bir hakkınız var, bunları nerden çıkarabiliyorsunuz ?
Beşiktaş'ın Galatasaray üzerinden kendini toparlamasına izin verilmeyecek. Verin stadınızı devlete, size de dağ başında 55 bin kişilik stat yapsınlar. O bizi bağlamaz. Fikret Orman baktı durum kötü, şark kurnazlığı ile herkesi kandıracağını, uyutacağını sanıyor. Yemezler.
Çildirt bizi baskan derken kimsenin sesi cikmiyordu nese konuyu farkli yerlere cekmiyelimde kasimpasa stadinda oynuyabilirler 14-15 bin kapasitesi var zaten besiktas taraftarida zaten bu yil fazla onem verceklerini dusunmuyorum maçlara orasi bence en ideali yada saracoglunda oynuyabilirler iste daha yakin trafik sorunu vs yok.
Beşiktaş geçen sezon kaç bin kombine sattı ?
Bizim stattaki locaları alanlar 3 yıl için aldı ve 7/24 kullanım hakkı var. Loca da satamazsınız yani. Kasımpaşa beğenilmiyorsa kapasiteden dolayı, Gebze'ye gitsinler.
Ayrıca dediğim gibi Beşiktaş'ın sorunları bizi zerre ilgilendirmez. Yeter Yıldırım Demirören tezahüratının nasıl evrim geçirdiğini biliyoruz biz. Kendi düşen ağlamaz.
Eren Talu işi becerebilse, şu anda çok daha fazla hakkımız olacaktı bu doğru. Olmadı, süreç uzadı. Devlet işin içine girdi ve Galatasaray çok bedel ödedi, çok hakkından feragat etti bu stat için. O dönemde stadımızda Kartal resmi var diyip, 1.5 milyon dolar kira isteyen Serdar Bilgili'dir. Şimdi hangi yüzle, hangi duruşla arsızca isteyebiliyorsunuz ? Evet bence duruşunuzda sıkıntı var.
Bizim en azından bi projemiz vardı, sizde ne olduğu belli değil. Kısa yoldan köşeyi dönme mantığı ile hareket ediyor Beşiktaş cephesi. Sıfır maliyet, yüksek getiri. Yok öyle dünya.
Biz ayartırız,biz küçük düşürürüz,biz küfrederiz,biz devletten yararlanırız ama biz başka bir kulübün bedavadan bizim stadımıza konmasını kabullenmeyiz ayrıca bizim o en zor anımızda Riva denen bir arazimiz vardı.Hiç bir zaman Beşiktaş'ın durumuna düşmedik.Stad kounusunda istediğin kadar iğneleme yapmak istiyorsan yap ama şunu unutma ki devlet Galatasaray'a kazandırdığından daha çok para kazanmıştır.Ayrıca sizin de Seyrantepe gibi araziniz olsaydı İnönü'den vazgeçer,yeni stad yapılana kadar İnönü'de oynardınız.2003 yılında Galatasaray stadmızıda oynayamaz deyip bizi başından atan Beşiktaş'a şimdi yardım mı edeceğiz ?
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
ROTA ARENA'YI GÖSTERİYOR
Beşiktaş'ın maçlarını oynayacağı muhtemel statlar arasında ilk etapta Olimpiyat, Saracoğlu ve Arena olmak üzere 3 stadın ismi ön plana çıkıyordu.
Ancak Atatürk Olimpiyat Stadı'nın 1 yıl süreyle bakıma girecek olması ihtimallerden birini sildi. Kadıköy Şükrü Saracoğlu'nda da yaşanması muhtemel ulaşım zorluğu gözlerin TT Arena'ya dönmesine neden oldu.
Siz ulaşımı yakın dıyorsunuzda haber sitelerinde Saracoglu için ulasım zorlugu diyor hep.Bu paragraf LigTv sitesinden.
Birincisi bizim adımızı öyle çıkartan Süleyman Hurma'nın yaptığı transferleri incele önce. 2. si Bossmann kuralları diye bişey var sözleşme süresinin bitimine 6 ay veya daha az bi süre kaldıysa kulübüyle görüşmeden oyuncuyla görüşebilirsin, FM de bile var bu. Şimdi hala oyuncu ayartan kulüp diyosan amenna. Ayrıca Arena yapılırken kulüp bütçesinden ödenemedi diye mi durdu sanıyorsun sen. İnşaatı Eren Talu yapıyordu, şirketinin giderleri gelirlerini aştı, mali olarak yönetemedi şirketi. Adamın şirketi battı, inşaat yarıda kaldı. TOKİ 2 kez ihale yaptı stad için yeterli teklifi bulamayınca kendi üstlendi. Son olarak demişsin ki borçtan dibe vurmuş takım Kasımpaşa stadında oynarsa nolur gelirleri düşük olur falan. Acaba geçen sezon Q7'li Fernandes'li Almeida'lı Simao'lu takıma rağmen kaç kombine satmıştınız. Kaç kez 20-25'in üzerinde seyirciyle maç oynadınız. Aaa pardon büyük taraftarsınız ya ille de Arena diyorsunuz. Üstelik hiçbir şekilde bilgi sahibi olmadan. Afedersin ama büyüklük Alen'in yaptığıdır. Sen ezeli rakibinin armaları bulunan, kulüp merkezini ve merkez store'unu barındıran stadda ev sahibi olarak maça çıkmak mı istiyorsun ? Orada ne kadar ev sahibiyim diyecebileceksin. İstenmediğiniz yere gidecek kadar yüzsüz müsünüz ? Arena'nın locaları satılırken 7/24 kullanım hakkıyla satıldı. Beşiktaş o locaları bir daha satamaz bi kere gitti mi ordan milyonlar. 500TL'ye kombine almayanların 5 binlik viplerden kombine alacağını mı zannediyorsun ? Ordanda gitti gelirler. Ulaşımı o kadar kolay olan müthiş manzaralı övündüğünüz stadınız 30 bin kişi kapasiteli. Orayı dolduramazken Galatasaray taraftarı olarak o kadar işkence çektiğimiz 52652 kişilik arenayı kaç maç dolduracaksın. Lütfen biraz gerçekçi olun.
gs her maç kapalı gişemi oynadı arenada![]()
![]()
![]()
uAburak89
Kendini kandırıyorsun. Yeni stat yapılmaya başlanırsa bu iş er geç olacak. Bu konuda söz hakkı olanlar açıklamasını yaparak şahsen noktayı koymuştur diye düşünüyorum. İşin siyasi yönü ağır basacaktır. Ha Beşiktaş 1 sezon daha İnönü'de oynar ama stat yapılmaya başlanırsa sonraki sezonlarda Arena ve Kadıköy'de (uzak bir ihtimal) oynayacaktır. Fikret Orman'ın yaptığı açıklamalar işinize gelmiyorsa o sizin sorununuz. Fikret Orman gerçekleri söyledi diye tepki gösteriyorsunuz. Fikret Orman ve yönetimi TT Arena üzerinde hakkı olanlardan yardım istiyor.
Son olarak Beşiktaş'ın x,y oyuncuya verdiği para sizi ne alakadar eder ? Beşiktaş'ın parasından size ne Beşiktaş'ın sorunlarından size ne.