TAÇA DE PORTUGAL TOP 64

Oyuncu Değişiklikleri:
Cadinha (dk.45) -> Lula
Sergio Machado ( dk.52) -> Helio
Asistler:
1-Cadinha, Sergio Machado
Top 64'te alt ligde olan zayıf rakibimize boyun eğdik. Hatta skor 5-2 bile sayılır, çünkü boş kaleye aşırtmışlardı topa, ve kesin girecekti gol olacaktı, 5 metreyle ofsaytta olan oyuncuları çizgide topa dokundu, yakında benim adamım bile yoktu ve golü yedi
Yönetim benden Top 16 bekliyormuş ancak başaramadık. O konuda bayağı kötü oldu
Şimdi bir de ligde birinci olamazsak, yandık
Taşlarlar beni, kurufasulyeciyi de kulübe verdik
Fary yine golünü attı bu maç
Güzel attı bayağı hoşuma gitti. Tekrar söylüyorum bu adam 36 yaşında bir senegalli, ve amatör kontratla oynuyor ki bunun bizim kulüpte karşılığı maaşsız oynamaktır. Şu an maaşsız bir oyuncudan müthiş bir katklı alıyorum, herif bedava ya 
SECOND DIVISION - CENTRAL 7.MAÇ

Oyuncu Değişiklikleri
Dede ( dk. 82 ) -> Nelson Cunha
Cadinha ( dk. 82 ) -> Lula
Ricardo Malafaia (dk.82)-> Paulo Campos
Asistler:
2-Sergio Machado
Sergio Machado'nun bir kornerden Leo'ya, bir de full back oynadığı için çok nadir açtığı ortalardan birinde Dede'ye müthiş isabetiyle yaptığı 2 asistle yıldızlaştığı maçta, rakibimizi üstün oyunumuzla 2-0 geçiyoruz. Yenilmemezlik serisi başlattık ilk 2 maçtan sonra. Ah o ilk 2 maç çok içime oturdu, liderliğe uzağız mübarek 
SECOND DIVISION - CENTRAL 8.MAÇ

Oyuncu Değişiklikleri:
Fary ( dk. 31 ) ( SAKATLIK ) -> Paulo Campos
Cadinha ( dk. 31 ) ( SAKATLIK ) -> Lula
Zamorano ( dk.84 ) -> Helio
Asist:
Asist yok bu sefer bireysel yeteneği adamın Alla Alla 
Cadinha golü attı, sakatladılar, maça devam ettirdim ama daha sonra Fary'yi sakatladılar çıkarmak zorunda kaldım, Cadinha'yı da riske etmek istemedim Fary'ye bir şey olursa o elde kalsın diye, dk.31'de iki oyuncu değişiklik hakkımızı kullanmış olduk. Neyse ki üstün oynadığımız maçta 1-0 olsun bizim olsun galibiyeti aldık. İyi oyun devam ediyor. Yalnız 2-0 yenilince daha fazla fark atmalıydınız diyorlar yorumcular, 1-0 olunca da basın toplantısında " Yalnızca 1-0'lık bir galibiyet aldınız, oyununuz sizce kötü müydü yoksa şanssız bir skor muydu? " gibi sorular geliyor. Basın gidin oynadık o kadar girmedi kaleye Allah Allah soracak soru kalmadı, ligde herkesi yeniyoz hala kötü oyun kötü oyun diye atarlandım. Ehuehuehe
SAKATLIK HABERİ

36 yaşında diye takmadınız, Queiros sakatlandı diye oynuyor dediniz, güldünüz geçtiniz, " Zenci la bu, HİŞŞT FARY BAK MUZ " deyip ırkçılık da yaptınız!! Daha sonra ligde oynadığı üst üste 3 maçta " Maçın Adamı " seçildi, yaşlılık değil tecrübe dedi ve takımı sırtladı, ligin de bu alandaki istatistik lideri oldu! Hemen çirkeflik yaptınız, eksilen fiziğinin üzerine gittiniz, sakatladınız. Kurt forvetlerimizden biri şu an itibariyle 4-6 hafta, diğeri 6-7 hafta yok! Ancak bizim sistemimiz her oyuncu yüreğiyle oynadığı sürece işleyecektir. Forvetlerimiz olmayabilir ama sistem işlediği sürece 4-3-1-2'ye devam ediyoruz! Brezilyalı forvet Leandro, fazla forma şansı bulamamıştı ama takımdaki hızlı isimlerden ve bitiricilik seviyesi de yüksek, Fary'nin yerini doldurabilecek bir yetenek olduğuna inanıyorum. Bundan sonra Leandro'nun gazabını göreceksiniz. Bu da sizlere tribim! ehuehe
LİG DURUMU VE OYUNCU İSTATİSTİKLERİ

Lider Padroense ilk 6 maçında 6 galibiyetle başlamıştı, beni bayağı korkutuyordu. Bizi yenen 2 ekipten de biri olma başarısını göstermişlerdi ancak son 2 haftada 4 puan kaybettiler, çok işime geldi. Bizim de üst üste galibiyetlerimiz sıramızı onların yanına kadar taşıdı, aradaki puan farkı 3'e indi. Daha ligin 8.haftasındayız, önümüzde 22 hafta daha var, o 3 puan fark rahatlıkla iner ancak bi' bakarsınız, 3 olur 13, ya da 23
Dengemiz bozulur falan, belli olmaz. Bu arada lig ikincisi olması beklenen Espinho son 2 maçta aldığı galibiyetlerle 7.liğe anca çıktı, yoksa çok da gerilerdeydi bunlar. Ehuehe

Az ama öz oynayan Fary'yi görebilirsiniz istatistiğin bazı alanlarında. Mesela Man of the Match alanında! Pas tamamlama yüzdesinde de Oyun kurucumuz Cadinha'nin nasıl bir pas yüzdesiyle oynadığını görebilirsiniz, bir oyun kurucu bu şekilde paslar atıyorsa, takıma çok iyi katkı veriyordur. Ki veriyor da zaten, çok memnunum Cadinha'dan.
Bir de Malafaia'ya değineyim. Herif uzaktan şutlar çekiyor ve her şutu direk.
Bakın 8.maçımız olan Madalena karşısında 3 tane direkten dönen top var, 2 tanesi Malafaia'nın uzaktan şutları. Böyle iki tane vurduğu bir maç daha var. Ama gol olmuyor işte hepsi mi üst direk arkadaş 
Takımın şu son dönemdeki yıldızlarının da profillerini paylaşıp bu mesajımı kapatayım bari.