Sayfa 216 / 578 İlkİlk ... 116166206214215216217218226266316 ... SonSon
6,451 ile 6,480 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gerçi İbrahim Seten sözüne güvenilecek biri değil.Kuru sıkması muhtemel.Aşağıdaki mesajıda o yazmıştı.Bir örnek sadece...

Yabancıda kriz çıkarsa Beşiktaş'ın tek yerli adayı Mustafa Denizli.. SAybaba gelsin, lepiska saçlarımı kazıtırım misal.. O kadar iddialıyım!

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

İbrahim Seten'in çoğu kişiyle bağlantısı var. Ben her söylediğinin yalan olduğunu sanmıyorum. Çünkü bazı şeyleri basından önce o yazıyor ve ondan sonra basın yazıyor (Örnek : UEFA'dan Fenere yazı gelmemesi).
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Valla düşündüğünde toplantıda 4 kişi vardı.Heralde onları arayıp öğrendi böyle bir kararı.Ki buda düşük ihtimal.Bir açıklama yapsalarda neler dönüyor görsek.Bitmiştir heralde toplantı bu saate kadar.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Ciddi mi diyorsun şaka mı yapıyorsun ben anlamadım
    Ünal Aysal seksi derken mecaz anlamda kullandı.O kelime de Türkçe'de olduğu için mecaz bir ifade kullanması yanlış değil.Bana gelince ben şaka yaptım cins isim konusunda
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    Taraftarlarin hepsi kongre üyesi felanmi hayirdir? hicbir kulübün taraftari bu zamana kadar baskanini indiremedi koltuktan.. yildirim demirörene bjk taraftari yillarca "yd yeter" diye her mac tezahürat tuttu.. indirebildilermi? adam sonunda kendisi gitti
    Bal gibi de indirirler o başkanı ordan. O "Yıldırım Demirören yeter"i Q7, Almeida geldiğinde gitsin diye değil, çok memnun oldukları için de söylediler. Ayrıca adam 80 milyon lira kulübe borç verince kimse indiremedi yerinden, rakip yoktu çünkü. Ama Galatasaray'da böyle olmaz bu işler.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

1 sene Arena 1 sene Saraçoğlu muhabbeti ciddi galiba, Seten dışında da söyleyenler var. Fenerbahçe taraftarı da istemiyor, twitter de Ömer Temelli'ye mentionlar var bu yönde.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Benim aklım hala almıyor.Biz böyle açıklamar yaparken Beşiktaş'ın Arena'da oynamasını.İçime sinmiyor.Üst kullanım hakkı bizde.Arkadaş hala sesimizi kesiyorlarsa bırakalım Arena'yı.Yönetimde bıraksın.Eğer cidden gerçekleşirse bu olay taraftarımızın yapacağı tepkiyi merak ediyorum.Kombine iptalinde patlama yaşanabilir.Ve bu yönetiminde pimi çekilmiş olur.Sadece Beşiktaş'ın Arena'da oynaması bile aha buraya yazıyorum Aysal'ın sonunu getirebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Twitter'da gördüm madem Olimpiyat 1 sene tadilatta olacak,1sene saraçoğlunda 1 sene de olimpiyatta oynasınlar

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Arena'da oynamasınlarda nerede oynarlarsa oynasınlar o beni ilgilendirmez şahsen.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Twitter'da gördüm madem Olimpiyat 1 sene tadilatta olacak,1sene saraçoğlunda 1 sene de olimpiyatta oynasınlar
    Sırası ile 1 sene Ali Sami Yen'de, 1 sene Şükrü Saraçoğlu'nda, 1 sene Atatürk Olimpiyat'ta.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Büyük konuşmamak lazım gerçi, ne olacağı belli olmaz ama kulüplerimizin mazisine bakılırsa taraftarın başkan devirmesi falan biraz fantastik kalıyor. Yıldırım Demirören örneği bir yana... Özhan Canaydın'ı mesela, şimdi sevmeyen yoktur şüphesiz; peki kazandığı 3 seçimin 2'sinde bizzat kendi taraftarı tarafından aleyhine kampanya yürütüldüğünü kim hatırlar?
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Beşiktaş gibi bir takım kendini ne durumlara düşürüyor. İlişkiler nedeniyle her stadta oynamak için teklif yapabilirsin. Kabul edilmez ise ısrar edersin ama bu kadarı da olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by meddah View Post
    Büyük konuşmamak lazım gerçi, ne olacağı belli olmaz ama kulüplerimizin mazisine bakılırsa taraftarın başkan devirmesi falan biraz fantastik kalıyor. Yıldırım Demirören örneği bir yana... Özhan Canaydın'ı mesela, şimdi sevmeyen yoktur şüphesiz; peki kazandığı 3 seçimin 2'sinde bizzat kendi taraftarı tarafından aleyhine kampanya yürütüldüğünü kim hatırlar?
    Bu sefer sadece taraftar değil, genel kurulda bu işin peşinde. Hiç kimse istemiyor statta başka takım, biz daha yeni geçtik zaten benimseme sürecindeyiz.

Özhan Canaydın'a yapılan beste ve her ortamda söyleyişimiz hala aklımda, bizi yaktın yıktın...

Onun şansı karşısında sağlam aday çıkamayışı oldu bence.

Şu 1 sene orda 1 sene burada muhabbetini Ali Dürüst haberlerde yazılanlar gibi kabul ettiyse, ilk iş olarak ondan başlanılması lazım. Ne hakla böyle bir şeyi yapabiliyor, başkan hayır diyor, Adnan Öztürk bakanla toplantıdan sonra hayır diyor Ali Dürüst'ün yaptığına bak.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fenerbahçe camiası da istemiyor Beşiktaş'ı, üstelik dün Kığılı'nın açıklamalarında geçen stat bölümlerinin ne kadar samimi olduğu da belli oldu. Bu sene olmaz, seneye gelsinler demişler onlarda.

Zaten en başından biliyorum şahsen, gelsinler diyenlerin büyük çoğunluğu tamamen şirin gözükmek, Galatasaray'ı daha da kötü göstermek amaçlı. İş ciddiye bindiğinde Fenerbahçe gelecek sene demiş ki bence onda da oynatmazlar bir yolunu bulup. Beşiktaş başkanı çıkar taraftarımız çok alıştı TT Arena'ya diyerek süreci başa döndürür.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Olağanüstü Divan Kurulu Toplantısı

Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu, 3 Temmuz Salı günü saat 13.30'da Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda Olağanüstü bir toplantı gerçekleştirecek. Divan Başkanı İrfan Aktar'ın toplantı duyurusu:

Divan Kurulumuz, 3 Temmuz 2012 Salı günü, saat 13.30’da Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu’nda olağanüstü toplanacaktır.

Gündem maddesinin önemine binaen, üyelerimizin katılımını rica eder, saygılar sunarım.

İrfan Aktar
    Galatasaray Spor Kulübü
    Divan Kurulu Başkanı

Gündem: Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı’nın Dolmabahçe’de yapılacak stat inşaatı esnasında maçlarını, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da oynama talebinin görüşülmesi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Red karari cikacaktir.umarim Fikret Orman red karari cikarsa bizim hala umudumuz var diyip aciklama yapmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fikret Orman stat peşinde koşuyor, kendi statları hakkında bir tane bile net cümlesi yok. Kim yapacak, yerine nasıl bir stat yapılacak, plan, proje, izinler alındı mı ?

Dün bir Beşiktaşlı yönetici Demirören stat konusunda tek başvuru bile yapmamış diye açıklama yaptı.

İnsanları saf sanıyorlar, Arena diye ortalarda gezdiler, şimdi Saraçoğlu demeye başladılar, eminim İstanbulda başka güzel stat olsa ona da göz koyacaklar.

Fenerbahçe gerçekten davet ediyorsa, hazli hazırda 5 maç cezaları var zaten. 12 lig maçı yapacaklar içerde. Bize bulaşmasınlar artık.

Beşiktaşlı taraftarlarında bu konuda konuşması lazım, işi güç gösterisinden soyutlamak gerek. Esas olay kaçırılmaya başlandı. İnönü stadını parça parça yapabilme imkanları var, illa ebedi dostluktan dem vurulacaksa Gs ve Fb borç versin öyle yapsınlar ama statlardan uzak dursunlar. Kimse istemiyor çünkü.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Fikret Orman stat peşinde koşuyor, kendi statları hakkında bir tane bile net cümlesi yok. Kim yapacak, yerine nasıl bir stat yapılacak, plan, proje, izinler alındı mı ?

Dün bir Beşiktaşlı yönetici Demirören stat konusunda tek başvuru bile yapmamış diye açıklama yaptı.

İnsanları saf sanıyorlar, Arena diye ortalarda gezdiler, şimdi Saraçoğlu demeye başladılar, eminim İstanbulda başka güzel stat olsa ona da göz koyacaklar.

Fenerbahçe gerçekten davet ediyorsa, hazli hazırda 5 maç cezaları var zaten. 12 lig maçı yapacaklar içerde. Bize bulaşmasınlar artık.

Beşiktaşlı taraftarlarında bu konuda konuşması lazım, işi güç gösterisinden soyutlamak gerek. Esas olay kaçırılmaya başlandı. İnönü stadını parça parça yapabilme imkanları var, illa ebedi dostluktan dem vurulacaksa Gs ve Fb borç versin öyle yapsınlar ama statlardan uzak dursunlar. Kimse istemiyor çünkü.
    Abi Beşiktaş taraftarlari gayet memnun bu durumdan.inonu falan umurlarinda değil.kartaltepe falan bile diyenleri gormeye basladim.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Sadece Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarı gözünden değil birde Beşiktaşlı gözünden bakmanızı öneririm.Beşiktaş'ın stadı standartlar altında eskimiş bir stad.Yeni stadın yapılması şart.Beşiktaş stadı yaparken gidip başka şehirde oynama gibi bir şey söz konusu olamaz. İstanbul'da 3 tane düzgün stad var.Şükrü Saraçoğlu , TT Arena , Kasımpaşa stadı. Şükrü Saraçoğlu ve TT Arena 4 Büyük takıma yakışacak , büyük düzenli bir stad. Beşiktaş'ın bu 2 staddan birinde oynaması şart gibi gözüküyor. Olimpiyat stadı tadilatta onu saymayalım. Galatasaray ve Fenerbahçe yönetimi istemezse Beşiktaş mecburen Kasımpaşa stadında oynayacak.Gören varmıdır bilmem ama Stad Beşiktaş taraftarı için çok küçük.Beşiktaş'ın Ekonomik anlamdaki çöküşüne birde biletten gelen 5 kuruşu 2 kuruşa düşerse iyice küçülecek ve sadece bu sene değil belkide 2-3sene avrupaya gidemeyecek. Stadın yapımı 3 sene sürecekse 3 sene boyunca TT Arenada veya Saraçoğlunda oynaması şart değil 1 sene TT Arenada 1 sene Saraçoğlunda 1 sene Olimpiyatta oynar.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

@pele96

Rekabet diye bir gerçek var. Beşiktaş'ın zor durumda kalması diğer kulüplere bağlayan bir gerekçe değildir. Beşiktaş Jimnastik Kulübü büyük bir kulüptür ama kimseden üstün veya ayrıcalıklı değildir. Yeni stat parça parça yapılabilir pekala. Fenerbahçe stadını bu şekilde yaptı, yıllarca yarım tribünlere oynadı. Galatasaray bir takım haklarından feda etti ve bu stada sahip oldu. Ali Sami Yen'de eskiydi biz de oynadık. Kimsenin hakkını gasp etmeye kalkmadık.

Yani size yakışıp yakışmaması falan bunlar komik, gerçekten. Feda sloganıyla t-shirt satıyorsunuz, tek amacınız sefa sürmek. Beşiktaş Avrupa'ya gidemiyorsa yerine başka takım gidiyor sonuçta. Ekonomik anlamdaki çöküşten kurtulmak için rakip taraftarları sinirlendirmek yerine, daha rasyonel çözümler bulmanız lazım. İsterseniz nou camp'ta oynayın gelirleriniz zaten temlikli bunu söyleyen başkanınız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Divan kurulu umarım kesin bir dille red cevabı verir.Dünki toplantıda Ali Dürüst,yerine Adnan Öztürk olsaydı hiç böyle pazarlıklara girişilmezdi.Divan kuruldan onay çıkıcağını sanmıyorum.Aysal ve Adnan Öztürk hayır dediğine göre diğer üyelerede hayır demek düşer.Umarım salı günü toptan kapanır bu konu.Kabak tadı vermeye başladı.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

@pele96 sizin yeni stat için hiç bir girişiminiz yok sonra zaten beşiktaşın statta sattığı kombinede 5bin ve hem şehir dışında oynarsanız daha fazla para kazanacağınıza eminim

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Sadece Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarı gözünden değil birde Beşiktaşlı gözünden bakmanızı öneririm.Beşiktaş'ın stadı standartlar altında eskimiş bir stad.Yeni stadın yapılması şart.Beşiktaş stadı yaparken gidip başka şehirde oynama gibi bir şey söz konusu olamaz. İstanbul'da 3 tane düzgün stad var.Şükrü Saraçoğlu , TT Arena , Kasımpaşa stadı. Şükrü Saraçoğlu ve TT Arena 4 Büyük takıma yakışacak , büyük düzenli bir stad. Beşiktaş'ın bu 2 staddan birinde oynaması şart gibi gözüküyor. Olimpiyat stadı tadilatta onu saymayalım. Galatasaray ve Fenerbahçe yönetimi istemezse Beşiktaş mecburen Kasımpaşa stadında oynayacak.Gören varmıdır bilmem ama Stad Beşiktaş taraftarı için çok küçük.Beşiktaş'ın Ekonomik anlamdaki çöküşüne birde biletten gelen 5 kuruşu 2 kuruşa düşerse iyice küçülecek ve sadece bu sene değil belkide 2-3sene avrupaya gidemeyecek. Stadın yapımı 3 sene sürecekse 3 sene boyunca TT Arenada veya Saraçoğlunda oynaması şart değil 1 sene TT Arenada 1 sene Saraçoğlunda 1 sene Olimpiyatta oynar.
    Maçları ortalama kaç taraftarla oynuyorsunuz da Kasımpaşa stadı size küçük gelecek? İnönü'nün derbiler harici dolduğunu görmedim ben.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
    Maçları ortalama kaç taraftarla oynuyorsunuz da Kasımpaşa stadı size küçük gelecek? İnönü'nün derbiler harici dolduğunu görmedim ben.
    Sadece derbilerde tamamen doldurduğumuzu göz önünde bulundurduğumuzda bile TT Arena'yı istememiz çok normal.Basit bir hesap; Arena'da oynarsak 52bin den 104 bin kişilik gelir elde edilecekken, Kasımpaşa da 13 binden 26 bin eder.Yani Kasımpaşa da sadece bu 2 maçın açığını kapatmak için, stadı tam doldurmak şartı ile yaklaşık 8 maç daha fazla yapmamız lazım.Hadi 52 bin dolduramadık,40 bin doldurduk diyelim,yine çok fazla fark var.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Sadece derbilerde tamamen doldurduğumuzu göz önünde bulundurduğumuzda bile TT Arena'yı istememiz çok normal.Basit bir hesap; Arena'da oynarsak 52bin den 104 bin kişilik gelir elde edilecekken, Kasımpaşa da 13 binden 26 bin eder.Yani Kasımpaşa da sadece bu 2 maçın açığını kapatmak için, stadı tam doldurmak şartı ile yaklaşık 8 maç daha fazla yapmamız lazım.Hadi 52 bin dolduramadık,40 bin doldurduk diyelim,yine çok fazla fark var.
    Beğenmiyosanız oynamayın arkadaş çekilin ligten

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

3 Temmuz salı günü, Galatasaray Lisesinin önünde toplanılacak. İstanbulda yaşasaydım veya orada bulunsaydım kesinlikle katılırdım bu tepki hareketine. İmkanı olan varsa gitsin derim.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Galatasaray Spor Kulübü’nden Açıklama

Geride bıraktığımız 26 Haziran Salı günü Galatasaray ve Beşiktaş Spor Kulüpleri temsilcilerinin Spor Bakanımız Sayın Suat Kılıç’ı ziyaretleri sonrasında yapılan açıklamaların basınımızda yer aldığı şekliyle yanlış anlaşılmalara neden olduğunu üzülerek izlemekteyiz.

Açıkça belirtmek isteriz ki, Galatasaray Spor Kulübü olarak tarihimizin hiç bir döneminde Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne ve Hükümetlerine yönelik hiç bir saygısızlığımız olmamıştır ve olamaz.

Dostumuz Beşiktaş Kulübü’ne Türk Telekom Arena Ali Sami Yen Spor Kompleksinin bir süre için dahi olsa paylaşımının zorluklarını ifade ederken üzerinde hassasiyetle durduğumuz noktaların en başında, Galatasaray’ın uzun vadeli taahhütleri ve teknik imkansızlıklar gelmektedir.

Esasen Beşiktaş Kulübü’nün maçlarını Türk Telekom Arena’da oynaması talebi, hükümetimizin taraf olmadığı bir konu olup, bu güzide spor kulübümüzün sorunun çözümü için arayışlardan ibarettir.

Hükümetimizin son derece önemli ulusal konularla meşgul olduğu bir dönemde, basınımızda suni gündem ve gerilimler yaratmak suretiyle konunun içine çekilmesi çabalarını ve gerek Hükümetimizle Galatasaray’ı, gerekse Galatasaray camiası ile dostumuz Beşiktaş’ı karşı karşıya getirme amaçlarına alet edilmesini sorumsuz bir davranış tarzı olarak nitelendiriyor ve kınıyoruz.

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Adına
    Başkan Ünal AYSAL

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

hakkaten, tt arena adının ilk geçildiği dönemlerde çarşaf çarşaf proje yayımlanmıştı.

yeni bjk stadıyla ilgili tek birşey yok. ya da paylaşmıyor fikret orman.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

3 Temmuz'da Galatasaray Lisesi önündeyim.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Galatasaray'a yeni stad muhabbeti başladığından beri bi ton çizim yapıldı. İş ciddileşince projeler, maketler yapıldı falan. Resmen her şey apaçık ortadaydı. Şu stadın dış görünüşünü hepimiz adımız gibi biliyorduk daha ilk ihale başlamadan. Ben inanmıyorum oraya stad yapılacağına. Diyecekler ki aaa tarihi eser bulduk buraya hiçbir şey yapamazsınız, size başka yerde stad yapalım ya da Arena'da Saraçoğlun'da artık neresi olursa devam edin, ortak kullanım olsun. Farklı yerde yeni stad yapalım olayı kabul görürse de o birer yıllık gezim 3 kez falan uygulanır heralde.

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    3 Temmuz'da Galatasaray Lisesi önündeyim.

Bende gitmeyi düşünüyorum Kaan, haberleşelim.

Mesaj Yetkileri