1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
    Maçları ortalama kaç taraftarla oynuyorsunuz da Kasımpaşa stadı size küçük gelecek? İnönü'nün derbiler harici dolduğunu görmedim ben.
    Sadece derbilerde tamamen doldurduğumuzu göz önünde bulundurduğumuzda bile TT Arena'yı istememiz çok normal.Basit bir hesap; Arena'da oynarsak 52bin den 104 bin kişilik gelir elde edilecekken, Kasımpaşa da 13 binden 26 bin eder.Yani Kasımpaşa da sadece bu 2 maçın açığını kapatmak için, stadı tam doldurmak şartı ile yaklaşık 8 maç daha fazla yapmamız lazım.Hadi 52 bin dolduramadık,40 bin doldurduk diyelim,yine çok fazla fark var.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Sadece derbilerde tamamen doldurduğumuzu göz önünde bulundurduğumuzda bile TT Arena'yı istememiz çok normal.Basit bir hesap; Arena'da oynarsak 52bin den 104 bin kişilik gelir elde edilecekken, Kasımpaşa da 13 binden 26 bin eder.Yani Kasımpaşa da sadece bu 2 maçın açığını kapatmak için, stadı tam doldurmak şartı ile yaklaşık 8 maç daha fazla yapmamız lazım.Hadi 52 bin dolduramadık,40 bin doldurduk diyelim,yine çok fazla fark var.
    Beğenmiyosanız oynamayın arkadaş çekilin ligten

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Sadece derbilerde full oynayıp birazcık daha fazla para kazanmak için bu kadar yüzsüzlük yapmak(sözüm taraftar arkadaşlarıma, sizlere değil yönetimedir) Beşiktaş'ın büyüklüğüne yakışıyor mu peki?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Sadece derbilerde full oynayıp birazcık daha fazla para kazanmak için bu kadar yüzsüzlük yapmak(sözüm taraftar arkadaşlarıma, sizlere değil yönetimedir) Beşiktaş'ın büyüklüğüne yakışıyor mu peki?
    Sorun da orada işte,birazcık olmuyor.Yüzsüzlük olduğunu da düşünmüyorum.Eğer devletin söz hakkı varsa,bunu kullanmak istememiz gayet normal.Eğer yoksa da zaten oynamayacağız,gayet net.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Sorun da orada işte,birazcık olmuyor.Yüzsüzlük olduğunu da düşünmüyorum.Eğer devletin söz hakkı varsa,bunu kullanmak istememiz gayet normal.Eğer yoksa da zaten oynamayacağız,gayet net.
    Önce sizin söz hakkınız yok dedi yönetiminiz, ondan sonra bizle masaya oturmaya kalktılar, sonra biz yapıcı konuşacağız gibi açıklamalar geldi.

Sürekli bir topaç misali dönüşler var. Değer miydi biraz fazladan gelire?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Önce sizin söz hakkınız yok dedi yönetiminiz, ondan sonra bizle masaya oturmaya kalktılar, sonra biz yapıcı konuşacağız gibi açıklamalar geldi.

Sürekli bir topaç misali dönüşler var. Değer miydi biraz fazladan gelire?
    Sizin söz hakkınız yok dediğini nereden çıkarttın? Ben öyle bir açıklamaya rast gelmedim.Hatta yönetim yeni göreve geldiği zaman maç öncesi Gs yönetimine yemek organizasyonu düzenlemişti.Bilmiyorum haberin var mı 3-4 senelik gelirlerimiz temlikli durumda.Acil paraya ihtiyacımız var.Sana göre biraz fazla (çok fazla bence orası ayrı konu) olan paraya bile ihtiyacımız var.Ayrıca bu durum ortaya çıktığından beri her seferinde Beşiktaş kulübünü ve başkanını aşağılama (yer yer haddi aşıp hakaretler falan) çabanız da sizin ne kadar muhteşem bir karaktere sahip bireyler olduğunuzu hatırlatıyor bana.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

devletin söz hakkı olsa neden bu kadar uğraşılır sence? devlet der ki arkadaş burada beşiktaş da oynayacak, biter olay. söz hakkı da zaten yüzdelik dilimli bir şey değil. ya devletin insiyatifinde olur, ya da galatasarayın. sözleşmeye göre galatasaray kendisinden başka bir klübün oynayıp oynamayacağına kendisi karar verir. bu yüzden de fikret orman'ın yaptığı büyük yüzsüzlük.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    devletin söz hakkı olsa neden bu kadar uğraşılır sence? devlet der ki arkadaş burada beşiktaş da oynayacak, biter olay. söz hakkı da zaten yüzdelik dilimli bir şey değil. ya devletin insiyatifinde olur, ya da galatasarayın. sözleşmeye göre galatasaray kendisinden başka bir klübün oynayıp oynamayacağına kendisi karar verir. bu yüzden de fikret orman'ın yaptığı büyük yüzsüzlük.
    Devletin söz hakkı olup olmadığını süreç sonunda göreceğiz.Eğer biz orada oynarsak,vardır demektir.Oynayamazsak da yoktur demektir.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Devletin söz hakkı olup olmadığını süreç sonunda göreceğiz.Eğer biz orada oynarsak,vardır demektir.Oynayamazsak da yoktur demektir.
    Devletin söz hakkı olsa daha ilk görüşmede oynama kararı çıkardı.Benim bildiğim devlet oynayacaklar dediğinde oynanır karar o an verilmiş olur.

Mesaj Yetkileri