Aynen böyle güzel,ılımlı açıklamalar yapmayacaksın.Hemen kullanırlar çünkü.
Aynen böyle güzel,ılımlı açıklamalar yapmayacaksın.Hemen kullanırlar çünkü.
Kumda oynayalım :/
Hükümet bu işe karışmıyor, karışmasın da zaten dertleri başından aşmış durumda. Basın ortalığı galeyana getirmesin. Beşiktaş'a durumu izah ettik, sorununun çözümünde başarılıar. Çıkardığım ana fikir bu oldu.
Seksi bir açıklama![]()
Fenerbahçe cephesinden dün olumlu yorumlanabilecek söylemde bulunan Abdullah Kığılı dahil olmak üzere, aynı Galatasaraylılar gibi tepkiler var ve artmakta. İş ciddiye binmeye başlayınca, bizim için sorun olmaz tavırları yalan oldu.
Last edited by uAburak89 : 28.Haziran.2012 at 21:43 Reason: Eksik kelime.
Kasımpaşa Stadı en uygun yer. Türk Telekom Arena'da devletin büyük söz hakkı var ama Galatasaray'ı , kombine loca sahiplerini anlamak gerekiyor.
Gitsinler Kasımpaşa'nın stadına,orada bir yıl oynasınlar sonra ertesi yıl Olimpiyat'a geçip daha maketi bile olmayan stadlarının bitimini beklesinler.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Şimdi şunu yazdık diye cemaatçi Galatasaray ilk kim diyecek merakla bekliyorum. Bazıları muhalifliği saygısızlık sanıyor ve ayrıca spor kulüplerinin siyasi yorumlarda, yaklaşımlarda bulunması hoş değil. Bence o beyan da gereksiz gerçi.
hükümetimizin taraf olmadığı bir konu olup, bu güzide spor kulübümüzün sorunun çözümü için arayışlardan ibarettir.
Hükümetimizin son derece önemli ulusal konularla meşgul olduğu bir dönemde
Aysal birazda İşinize bakın Arena'dan daha önemli sorunlar var demeye getirmiş.Nazikçe belirtemeye çalışmış.
Bütün stadalr devletin değil mi? Neyi tartışıyorsunuz ki boşuna, sadece Galatasaray stad yetkisinde Fenerbahçe gibi yetkisi yok tek fark bu. Devlet ile anlaştıktan sonra Beşiktaş, gerisi tefahurattır.
Sırf şu Galatasaray taraftarının yaklaşımı yüzünden Arena'da oynamak şampiyonluğa bedel şampiyonluğa.. Beşiktaş stad üzerinde hakkı olanlardan yardım istiyor diye suç oldu. Ama sen stadını yaptırırken, devletten her türlü yardımı alırken bir şey yok ama Beşiktaş yardım isteyince suç değil mi yok öyle yağma. İnşallah bu stad izni çıkacak. Futbol dışında kafanızı kuma gömmüyorsanız başbakanın sözünden geri vites yapmadığını bilmeniz lazım. Stad konusunda yaptığı açıklamalar ortada.
Stad mevzusu yüzünden son yıllarda kedi köpek gibi didiştiğimiz Fenerbahçe taraftarı ve yönetiminin gösterdiği nezaket alkışlanmaya değer. Hoş gerçi onlarında taraftarı kendi statlarında oynanmasına sıcak bakmıyor ama haklı gerekçeleri var. Orada oynamak iki takıma zarar verir diye düşünüyorum. Bir önceki mesajlarda Fenerbahçe'li arkadaşın biri yazmış. Kadıköy'ün çoğunluğu Fenerbahçe'li olduğu için olayların önüne geçilmez. Son derece haklılar. İster şirin gözükmez için böyle yapıyorlar diyin şu yapılanlar karşılığında taraftarından yönetimine adamlıklarını gösterdiler.
Kazım Kanat'ın "Galatasaray gibi dostum olacağına Fenerbahçe gibi düşmanım olsun" sözü çok doğruymuş..
Gelsinler Saraçoğlu'nda oynasınlar yahu, milletin stadı -ki aslında onların da değil- ne kıymetliymiş..
Stad işini çözecek kişi başbakandır gerisi hikaye
gs vermiyorum der , bjk ben alırım der uzar gider
Hayır anlamadığım şey şu ? Galatasaraylılardaki bu inat niye? Stadlarında 1 sezon oynayacağız hadi bilemedin 2 sezon ne kaybedicekler ?
Ben Galatasaray'ın o kadar yetkili olduğunu zannetmiyorum o stadyumda; devletin de çok fazla söz söyleme yetkisi var, Fenerbahçe'nin Şükrü Saraçoğlunda ki hakları ile Galatasaray'ın Türk Telekomda ki hakları bana göre eşit değil. Devlet o stadı sahiplenmişcesine kullanabiliyor. Bu çok fazla gibi geldi bana.
Stadınızda bizi istememeniz gayet normal ama en başından beri takındığınız tavır itici diye düşünüyorum.Taraftarlar açısından işin inada binmesinin ana sebebinin bu olduğunu düşünüyorum.
So what?
Saike
Stadın konumu bu tarz kongreler için daha uygun, sanki Saraçoğlunu isteseler vermeyeceksiniz. Isıtıp ısıtıp aynı terane.
Galatasaray'lı arkadaşlar bırakın bunlara laf anlatamazsın.Salı günü kongre susturacak nasıl olsa.Arena hayal heveslenmeyin boşuna.