SECOND DIVISION - CENTRAL 14.MAÇ

Oyuncu Değişiklikleri:
Dede ( dk.45) -> Fary
Cadinha ( dk.83) -> Lula
Sergio Machado ( dk.83) -> Helio
Asist:
1-Fary
Bütün maç oynadık, oynadık, yine atamayacağız herhalde dedim ancak Fary, kısıtlı pas yeteneği ile akıl almaz bir pas attı Queiros'a.. Ortasahaya yakın bir bölgeden, 4-5 kişilik defansın arasından çok güzel bir pas attı Queiros'a ve Queiros bu net pozisyonu gole çevirdi. Ancak son dakikalarda tek isabetli vuruşları olan stoperlerinin kornerden attığı gol ile puanı verdik.
Bu arada geçen maç ile bu haftaki maçta Padroense üst üste 2 yenilgi aldı, biz ise 4 puan alınca bu virajdan, farkı 1'e indirdik. Bir de hakkımız olanı almış olsaydık lider olacaktık. Ah 
SECOND DIVISION - CENTRAL 15.MAÇ

Oyuncu Değişiklikleri:
Cadinha ( dk.45 ) -> Lula
Renato Queiros ( dk.81 ) -> Dede
Fary ( dk.84 ) -> Helio
Asistler:
1-Sergio Machado, Fary, Guerra, Renato Queiros
İlk yarı iyi oynamış olmamıza rağmen penaltıdan sürpriz bir gol yedik. İlk yarı yıkıldım açıkçası. Daha sonra ikinci yarı olabildiğince atağa yıktım takımı. İlk golümüz Fary'nin güzel ortasında Malafaia'nın vuruşundan geldi, daha sonra Leo Bonfim'i kornerde kullandık. Ancak Zamorano zaten normalde çok sarı kart gören bir oyuncu, bu sefer risk alıp oyunda tutunca ikinci sarıdan dk.83'de on kişi kaldık mı? Direk yattım, Fary'yi oyundan alıp Helio'yu oyuna koydum, Machado'yu sağ beke çekip Helio sol beke. Contain yaptım direk son dakikaları geçirmek için. Ancak yatabileceğim kadar yatmış olsam da, defanstan uzaklaştırılan topu ortasahada alan Dede, hücuma kimsenin katkı vermemesinden dolayı önce ortasahayı, sonra defansı çalıma dizdi, önünü açınca çok düzgün bir vuruş yaptı ve çok güzel bir gol attı. Son sözüde Malafaia ceza sahasının dışından yerden vuruşuyla söyledi ve Lig ikincisi olması tahmin edilen ancak kötü performanstan dolayı lig arasında menajer değişikliği bile yapmış olan Espinho'yu 4-1 ile geçerek ilk yarıyı güzel bir şekilde kapattık.
DEVRE ARASI PUAN TABLOSU VE OYUNCU İSTATİSTİKLERİ

Dediğim gibi, 13. ve 14.haftada Padroense'nin 0 çekmesi çok işimize yaradı. İkinci yarı için şunu söyleyebilirim. 15 maçta en az 12 galibiyet bekliyorum, geri kalan 3 maç içinde hani atamayız, çok kaçırırız maçları olur da berabere biter dediğim maçlar ihtimaline alıyorum. Oyunumuz çünkü iyi, bu oyunla çok iyi yerlere gelebiliriz. 15'te 15 bile yapabiliriz! Bu sefer ilk 2 haftaki hatalarımız olmayacak, ilk 2 hafta kazanıp Padroense'yi de mağlup etmiş olacağız ve bir daha kalkmamak üzere liderliğe oturacağız.

Sergio Machado son maçların yıldızı vallahi. Neredeyse her maç asist yaptı son 5-6 maçta ve kendini de en iyiler arasına aldı zaten. Ki asist yapmasa bile ortalamanın çok üstünde bir oyun oynuyor Machado. Yıldızımız Machado'dur, profili paylaşılmayı hak etmiştir 

__________________________________________________ __________________________________________________ ________________________________________________
Şu sıralar köyden küçük kuzenlerim ile yengemler geldi, onlara bakıcılık yapmakta olduğum için kariyerle pek ilgilenemiyorum, Cumartesi çünkü başka bir kuzenim evleniyor. Şu sıralar pek paylaşım yapamazsam eğer üzülmeyin, Pazartesi ile devam edeceğim
Ancak yine haftaya 7 temmuz'da Urla'da bir düğün daha yapacak kuzenim, çift düğün olacak. Ona da gideceğim için o sıralarda tekrar bir devamsızlık olacak 3-4 gün, sonra tekrar devam edeceğim ve bu sefer kesintisiz olacak