1 ile 30 arası toplam 162 sonuç

Konu: Beşiktaş Gelecek Sezon Nerede Oynayacak?

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şimdi şunu yazdık diye cemaatçi Galatasaray ilk kim diyecek merakla bekliyorum. Bazıları muhalifliği saygısızlık sanıyor ve ayrıca spor kulüplerinin siyasi yorumlarda, yaklaşımlarda bulunması hoş değil. Bence o beyan da gereksiz gerçi.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ayrıca devlet Seyrantepe Spor Kompleksi için harcadığının 2 katı kazandı diye sallayanarkadaşlar, bundan emin misiniz acaba? Bu konuda biraz araştırma yaptım da,hiç de öyle şeyler olmadığını gördüm.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Ayrıca devlet Seyrantepe Spor Kompleksi için harcadığının 2 katı kazandı diye sallayanarkadaşlar, bundan emin misiniz acaba? Bu konuda biraz araştırma yaptım da,hiç de öyle şeyler olmadığını gördüm.
    araştırmalarından biz de faydalanmak isteriz,yazar mısın?
    Bizim burda bu konuyu bjk'lilere anlatmamız çok komiğime gidiyor.Yok 2 katı yok devleti kazıkladık biz falan. Devlet hayrına Galatasaray'a bağış yaptı zaten. Stad devletin.
    Eğer durum böyleyse bakanın yanında Başkan yardımcımız hayır olmaz diyebilir miydi? Düşünüyo musunuz siz? Hala bu staddan umudunuz varsa size acıyorum. Tamam beşiktaş kazandı diyelim, o stada takımınız desteklemek için giderseniz size daha çok acırım. Yazık yahu, gerçekten yazık... Bi arkadaş Kazım Kanat'ın sözünü kullanmış Gs dostluğu Fb düşmanlığı falan, inan sizin dostlunuza çok ihtiyacımız var yapma böyle lütfen, üzülüyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    araştırmalarından biz de faydalanmak isteriz,yazar mısın?
    Bizim burda bu konuyu bjk'lilere anlatmamız çok komiğime gidiyor.Yok 2 katı yok devleti kazıkladık biz falan. Devlet hayrına Galatasaray'a bağış yaptı zaten. Stad devletin.
    Eğer durum böyleyse bakanın yanında Başkan yardımcımız hayır olmaz diyebilir miydi? Düşünüyo musunuz siz? Hala bu staddan umudunuz varsa size acıyorum. Tamam beşiktaş kazandı diyelim, o stada takımınız desteklemek için giderseniz size daha çok acırım. Yazık yahu, gerçekten yazık... Bi arkadaş Kazım Kanat'ın sözünü kullanmış Gs dostluğu Fb düşmanlığı falan, inan sizin dostlunuza çok ihtiyacımız var yapma böyle lütfen, üzülüyorum.
    Adana'lı olduğum için Adana,Mersin ve Antep deplasmanları dışında Beşiktaş'ı İstanbul'a gidip izleme fırsatım olmadı. Ama TT Arena'da oynarsak maçlarımızı senede 2,3 kez gideceğim maçlara. Gitmeyen namerttir.

Mesaj Yetkileri