O zaman burası Türkiye diyorum, bundan da bir şey çıkmaz.
Mesela Yargıtay'ın sadece tapeler delil olamaz diye bir kararı da var ama bu davada nedense delil olarak sadece tapeler var.
Ne ispatlanmış bir para akışı görüntüsü ne hesaplarda usulsüzlük (ki bu denetlemeyi de yapanlar devletin kurumları) fiziksel bir delil yok. 6 aydır dinleyip, şurada şu cümleyi kullanmış acaba bunu mu demek istemişler şeklinde ve daha fazlası yok.
Ne olduysa geçenlerde Özel Yetkili Mahkemelerin kalkması gündeme geldi. O dönemde hakimin davayı yarın bitireceği durumu da ortada yoktu ama Özel Yetkili Mahkemeler kalkacak diye konuşulurken, önemli diğer davaların adı geçerken bu davaya hiç ama hiç kimse değinmiyordu. O dönemde anlaşılıyor ki davayı kısa sürede bitirecekler yorumunu yapmıştım.
Aziz Yıldırım'ın başkanlığı düşerse Ali Yıldırım'ı başkan olarak görmek istiyordum, o da olmayacaktır, Abdullah Kiğılı olabilir. Aziz Yıldırım dönemi artık kapandı, keşke olimpiyatlar esnasında kulübün başında olabilseydi, en yüksek katılımla yer aldığımız Olimpiyat olacaktı ve en çok sporcuyu yine Fenerbahçe verecekti, bu Aziz Yıldırım'ın eseri, şimdi onun bayrağını taşıyan ekip mi gelecek yoksa ona karşı gelenler mi, bu önem kazanan soru.