SECOND DIVISION - CENTRAL 16.MAÇ

Oyuncu Değişiklikleri:
Fary ( dk.45 ) -> Lula
Ricardo Malafaia ( dk.83 ) -> Dede
Julio Cesar ( dk.83 ) -> Nelson Cunha

Bela oldu bu Tondela bana. İlk yarıda da hiçbir şey yapamamıştım, ikinci yarıda da yapamadım. Beni her türlü ezdiler, kırmızı kart gördüklerinde de oyunu soğutmayı başardılar, sadece 1-2 kontra göründü o da Tondela tarafındandı. Yenildik, hak ettik. Diyecek bir şey yok.

KALECİDE SAKATLIK !

Kalecimiz Marco Sousa'nın sakatlığında yedek kalecimiz Hugo Magalhaes veya 40 yaşındaki To Ferraira görev alacak.

MADDİ DESTEK YOLDA

Başkan nereden buluyor parayı bilmiyorum ama ( ) kulübün giderleri için iyi bir para daha geldi kasaya. Aslında keşke daha sugar daddy modda bir başkanımız olsa da, borcu direk silse süpürse ne güzel olacak

SECOND DIVISION - CENTRAL 17.MAÇ

Oyuncu Değişikliği:
Cadinha ( dk.45 ) -> Lula
Renato Queiros ( dk.80 ) -> Nelson Cunha

Asistler:
1- Guerra, Ricardo Malafaia

Lig lideri ile berabere kaldık İkinci devredeki maçımızda ilk devrede yaptığımız hataları yapmadık ve bu sefer doğru taktiksel hamleleri yaptık, üstün de oynadık. Hatta gayet düzgün organizasyonlarla 2-0 öne de geçtik, önce Malafaia'nın ortasında Cadinha golü attı, daha sonra Guerra'nın ara pasında Fary çok şık bir vuruşla 2-0'a getirdi. Ancak 10 dakikalık bir sendroma girdik ve maç boyunca verdiğimiz toplam 3-4 pozisyonun ikisi ard arda geldi, biri kornerden kafa vuruşu biri de bizim hatamız ile gelen 2 gol. Daha sonra pozisyon bulmamıza rağmen lig lideri buradan puanı almayı başardı. Şu anki durumla liderle aramdaki fark 4, ikinci ile 3 puan. Biz ise üçüncülüğe geriledik geçen haftaki maç ile. Bundan sonra çok az hata şansımız var artık.

Ayrıca Renato Queiros çok delirtti beni bu maç. Rating olarak da 4.8 ile oynadı zaten. Kesilebilir.

-FARY ARTIK AMATÖR DEĞİL-

Hani hak ettiğinden yapmadım bunu Sadece kontrat önerdi başka bir takım, haftalık 100 pound'a anlaştık Fary ile sezon sonuna kadar. Başka takımlar devreye girmese o parayı verecek göz var mı bende he? Beni böyle batırmaya çalışıyorlar 6 aylık ömrü var kontratın. Başarılı oyuncumuzu kimselere vermeyiz bu sezon için

SECOND DIVISION - CENTRAL 18.MAÇ

Oyuncu Değişikliği:
YOK

Asistler:
2- Fary
1- Cadinha

Valla ne diyeyim. Campos daha önce başarılı bir performans gösteriyordu, AMC oynamasına rağmen ve az maçta oynamasına rağmen, ( gerçi bir iki maç forvet de oynamıştı ) takımda çok gol attı, forvette kötü oynayan Queiros yerine şans verdim, doğru yerde durarak geleni attı. İkinci gol biraz yetenekti gerçi. Sonuç olarak ikisi de iyi bir şey ve bu goller ona formayı hak ettirdi. Oyununa devam ederse Campos forvetimizde yer alacak Fary ile.