Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
Güzel olmuş olmuş da Fenerbahçelilerin ne kadarının oyu bu bahsedilen? Yani ortada ciddi bir rakam var ki bu şekilde tehdit edilebilsin değil mi? E o zaman bazı tezler çürümüş olmuyor mu? Valla ben anlamadım. Atatürkçü, Cumhuriyetçi Fenerbahçe deniyor, hükümet cemaat Fenerbahçe düşmanı deniyor ama bakıyorsun Başbakanın teröristler ifadesinden sonra olduğu gibi hep tersini ortaya koyan, "size oy vermiştik ama artık vermeyeceğiz" tarzı pankartlar. Özür dilerim gene siyasete kaydım ama bu tarz tezatlıkları görünce dayanamıyorum napayım.
kulüpler tüzel kişiliklerdir.Yani tüzel kişilerin de biz insanlar gibi bir duruşları olur. Cumhuriyetçi Fenerbahçe bir duruştur.

Bunun dışında cumhuriyetçi fenerbahçe denildiği için her fenerbahçe taraftarının aynı reaksiyonu vermesi beklenemez. Kişiler çok çok ayrıdır çünkü. Bir fenerbahçe'li mevcut iktidarı savunurken, baişka bir fenerbahçe'li muhalefet partilerinden birini savunabilir.

Sadece Aziz Yıldırım ve yöneticilerimize yapıldığını düşündüğümüz haksızlıktan ötürü önceki seçimlerde akp seçmeni iken şu an karar değiştirmiş bir kesim olabilir. Vardır böyle bir kesim bu normal.

AKP % 50 oy alıyor. Yani her takım taraflarlarının büyük bir bölümü onlara oy veriyor.Fenerbahçe'liler ya da Galatasaray'lılar, Beşiktaş'lılar artık vermez,eskiden vermiyordu gibi şeyler olamaz. Eskiden de veriyorlardı yine verecekler ama gelişmelerden ötürü oranlar değişebilir.