Sayfa 379 / 483 İlkİlk ... 279329369377378379380381389429479 ... SonSon
11,341 ile 11,370 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Ceza gelmeme ihtimali yok. Ceza gelmezse bu adamlar ne davalar acarlar. 1 yıldır tutuklular.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006

Aziz Yıldırım ve İlhan Ekşioğlu için oyun bitmiştir, tahliye filan çıkmaz artık.

Fenerbahçe'yi ve diğer takımları aklayıp bu iki ismi bitirerek Fenerbahçe'nin elinden Yıldırım gücünü çekecekler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Güzel olmuş olmuş da Fenerbahçelilerin ne kadarının oyu bu bahsedilen? Yani ortada ciddi bir rakam var ki bu şekilde tehdit edilebilsin değil mi? E o zaman bazı tezler çürümüş olmuyor mu? Valla ben anlamadım. Atatürkçü, Cumhuriyetçi Fenerbahçe deniyor, hükümet cemaat Fenerbahçe düşmanı deniyor ama bakıyorsun Başbakanın teröristler ifadesinden sonra olduğu gibi hep tersini ortaya koyan, "size oy vermiştik ama artık vermeyeceğiz" tarzı pankartlar. Özür dilerim gene siyasete kaydım ama bu tarz tezatlıkları görünce dayanamıyorum napayım.
    kulüpler tüzel kişiliklerdir.Yani tüzel kişilerin de biz insanlar gibi bir duruşları olur. Cumhuriyetçi Fenerbahçe bir duruştur.

Bunun dışında cumhuriyetçi fenerbahçe denildiği için her fenerbahçe taraftarının aynı reaksiyonu vermesi beklenemez. Kişiler çok çok ayrıdır çünkü. Bir fenerbahçe'li mevcut iktidarı savunurken, baişka bir fenerbahçe'li muhalefet partilerinden birini savunabilir.

Sadece Aziz Yıldırım ve yöneticilerimize yapıldığını düşündüğümüz haksızlıktan ötürü önceki seçimlerde akp seçmeni iken şu an karar değiştirmiş bir kesim olabilir. Vardır böyle bir kesim bu normal.

AKP % 50 oy alıyor. Yani her takım taraflarlarının büyük bir bölümü onlara oy veriyor.Fenerbahçe'liler ya da Galatasaray'lılar, Beşiktaş'lılar artık vermez,eskiden vermiyordu gibi şeyler olamaz. Eskiden de veriyorlardı yine verecekler ama gelişmelerden ötürü oranlar değişebilir.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Discoya tamamen katılıyorum o sözleri veriyorsunuz da sandıkta nereye kayboluyor bu kadar insan ve artık futbolumuzun içine başbakan girmemeli her sebebi başbakana bağlamamalıyız yok stat için başbakana gidelim yok şike davası için başbakana gidelim uefa ceza vermesin başbakana gidelim burda hata yapıyoruz başbakanı futbolla uğraşması için seçmedik şu anda daha önemli meseleler var futboldan ve ben en başından beri şike soruşturmasıyla başbakanın ilgisi yok gibime geliyor eğer olduğunu söyleyen biri varsa kanıtla veya herhangi bir şekilde düşüncelerini açıklayabilir mi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Zaten burda başbakana felan "oy yok" diyenler zaten vermeyen kişiler. Normalde veripte sırf bu dava yüzünden vermeyecek olan var mı ? Varsa da nadirdir.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Aziz Yıldırım'a 13 yıl ceza bekleniyomuş

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Zaten burda başbakana felan "oy yok" diyenler zaten vermeyen kişiler. Normalde veripte sırf bu dava yüzünden vermeyecek olan var mı ? Varsa da nadirdir.
    LigTV'lerini iptal ettirenler kadar vardır varsa da...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by GALATAS4R4Y View Post
    kim bekliyormuş tam olarak koordinat verin please
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ülke de boğaz kesip adam öldürene 18 yıl veriyorlar buna mı 13 yıl veriyorlar ? Ayıp be.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by sananes View Post
    kulüpler tüzel kişiliklerdir.Yani tüzel kişilerin de biz insanlar gibi bir duruşları olur. Cumhuriyetçi Fenerbahçe bir duruştur.

Bunun dışında cumhuriyetçi fenerbahçe denildiği için her fenerbahçe taraftarının aynı reaksiyonu vermesi beklenemez. Kişiler çok çok ayrıdır çünkü. Bir fenerbahçe'li mevcut iktidarı savunurken, baişka bir fenerbahçe'li muhalefet partilerinden birini savunabilir.

Sadece Aziz Yıldırım ve yöneticilerimize yapıldığını düşündüğümüz haksızlıktan ötürü önceki seçimlerde akp seçmeni iken şu an karar değiştirmiş bir kesim olabilir. Vardır böyle bir kesim bu normal.

AKP % 50 oy alıyor. Yani her takım taraflarlarının büyük bir bölümü onlara oy veriyor.Fenerbahçe'liler ya da Galatasaray'lılar, Beşiktaş'lılar artık vermez,eskiden vermiyordu gibi şeyler olamaz. Eskiden de veriyorlardı yine verecekler ama gelişmelerden ötürü oranlar değişebilir.
    Yazdıkların doğru, genel olarak katılıyorum. Tabi ki bütün Fenerbahçelileri bir tutmuyorum, içinde her türlü görüşten insan var muhakkak. Ama bu tür bir kavramı ortaya koyabilmek için ezici bir çoğunluğun bu düşüncede olması lazım. Benim anlatmak istediğim ortaya çıkan tabloda bu tür bir ezici çoğunluktan bahsetmek pek mümkün değil maalesef. Ortada 25 milyon Fenerbahçeli varken, %50 oy varken karşı tarafla Fenerbahçe sanki birbirlerinden tamamen zıtmış gibi bir tablo yansıtmaya çalışmak pek gerçekçi olmuyor. Ha bu şartlar var diye Fenerbahçe o kesime yakınmış gibi bir tablo yansıtmakta yanlış olur tabi ki. Sadece bazı şeylerin çarpıtılması beni rahatsız eden. Hani ülkece din, bayrak, milliyetçilik, Atatürkçülük gibi kavramlar ön plana çıkartıldığında gaza geliriz ya, bu olayda da Fenerbahçe taraftarlarının bu şekilde gaza getirilmesi yanlış. Sanki Galatasaray, Beşiktaş, Trabzon veya diğer kulüpler Cumhuriyetçi değil mi? Atatürkçü değil mi? Sadece Fenerbahçe mi öyle? Veya o %50'nin içinde seninde dediğin gibi Galatasaraylısı Beşiktaşlısı yok mu? Çarpıtmadan kastım bu...

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by GALATAS4R4Y View Post
    Nerde duyduysan uydurma.Max 3 yıl.Onun da 1 yılı içerde yattıgından kesilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yargıtay'ın sadece telefon dinlemeleri delil olarak kabul edilemez şeklinde bir kararı olduğu söyleniyor. Kararın hangi davada ne gerekçe ile verildiğini bilmiyorum ama eğer böyle bir kararı varsa zaten Yargıtay olası ceza alma durumunda bu kararı bozar.

Çünkü incelenen kişisel ve kurumsal hesaplardan, herhangi bir usulsüzlük yok. Tarafsız kurumların yaptıkları incelemelerde herhangi bir usulsüzlük yok. Ortada para alış veriş görüntüsü, paraların görüntüsü, para sayma görüntüsü yok.

Bu sebeple Yargıtay'ın gerçekten böyle bir kararı var mı yok mu araştırmak gerekir.

Bir de Tahkim Kurul'unun yapısı var, artık Tahkim Kurulu'nun verdiği kararlar da mahkemenin verdiği kararlar niteliğinde. Anayasada bu böyle, yani Tahkim Kurul'u kararına göre Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım suç işlemediyse ve mahkeme bunları suçlu çıkarırsa ortada 2 farklı uygulama olacak. Bu da karmaşa doğuracak, bakalım öyle olursa süreç nasıl işleyecek?

Tabi bir de sportif yönden değil, çıkar amaçlı suç örgütü kurmak ve yönetmek suçundan ceza alma durumu var. Böyle olursa ceza, Tahkim ile tezatlık yaşanmaz. Başkanının başkanlık yapmasını, başkanlık yaptığı için çalışma arkadaşlarına talimat vermesini örgüt olarak görenler, bu yönde ceza vermekten de kaçınmayacaktır.

Geçenlerde sormuştum, cevabını öğrendim. Eğer mahkeme Aziz Yıldırım'a ceza verse dahi, Aziz Yıldırım'ın başkanlığı düşmüyor. Eğer olur da, örgüt kurmak suçundan ceza alır sonra da yattığı günler bu ceza yerine değerlendirilip serbest bırakılırsa, Yargıtay cezayı onayana kadar başkanlığa devam ediyor. Ne zaman ki Yargıtay aynı şekilde cezaları onaylarsa, o gün başkanlığı düşüyor. Muhtemelen Yargıtay'ın bu kararı sonuca bağlaması da 6 ay civarı sürecektir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006

Mahkeme telefon dinlemelerini kaçak değil, yetkili olarak yapıldığı taktirde geçerli olabileceğini karara varmıştı daha önce, dinleyen makamda savcılık olduğundan geçerliliği vardır; ama tek başına bir kişiyi tutuklamak veya suçlamak için yeterli olamaz. Sonuçta hepimiz telefonda saatlerce muhabbet ne edip ne kişilere ne küfürler etmişisizdir, hepimiz dinlendiğimiz takdirde cezalar almamız gerekir.

Yargıtay süreci tam bir kaos, yargıtayda bekleyen çok dosya var ne zaman işleme alınır ne zaman konur bilmiyorum; kaldı ki çıkan her türlü cezayıda yargıtayın bozma hakkı mevcut. Bu gün yapılan bütün mahkemeleri geçersiz sayıp hiç kimseye tek bir ceza bile vermeyebilir.

Ek olarak; tahliye verilmemesinin tek sebebi; tutuklu dört kişinin yurt dışına kaçma ihtimallerinin yüksek olduğu için verilmiş. Başka hiçbir sebep gösterilmemiş ve 2 günlük bir zaman dilimi için mahkeme böyle bir karara varmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bugün rutin olarak yaptığım gündem haberlerini okudum gözlemledigim kadarıyla Özel Yetkili Mahkemeler kaldırılıyor diye cemaat kanadindan Iktidar partisine karşı açık bir linç kampanyası başlamış durumda. Yayin organları kararı her haliyle eleştirirken kalemşörler her zaman ki gibi tehditkar sözlerle devrede. Beyfendiler iyi alışti kafasına göre suç unsuru yaratıp insanları mahkum etmeye. Biz nasıl bu insanlara böyle bir hak verdik ? Aklım almıyor.

Bu manzarayi görünce su davanın ılk gününden bu güne kadar yaşanan süreçte yaratılan her türlü hukuksuzluga şaşırmak biraz saflık yaratıyor. Gun gelir devran döner, bu ınsanlık dışı oluşumu yaratanlar bu kumpas içinde hesap verir elbet.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

uğur mumcu , zamanında bu adamlar ilerde hakim savcı olucak demişti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Bugün rutin olarak yaptığım gündem haberlerini okudum gözlemledigim kadarıyla Özel Yetkili Mahkemeler kaldırılıyor diye cemaat kanadindan Iktidar partisine karşı açık bir linç kampanyası başlamış durumda. Yayin organları kararı her haliyle eleştirirken kalemşörler her zaman ki gibi tehditkar sözlerle devrede. Beyfendiler iyi alışti kafasına göre suç unsuru yaratıp insanları mahkum etmeye. Biz nasıl bu insanlara böyle bir hak verdik ? Aklım almıyor.

Bu manzarayi görünce su davanın ılk gününden bu güne kadar yaşanan süreçte yaratılan her türlü hukuksuzluga şaşırmak biraz saflık yaratıyor. Gun gelir devran döner, bu ınsanlık dışı oluşumu yaratanlar bu kumpas içinde hesap verir elbet.
    siyasete girer ama mevcut iktidarın 10 yıldır aklı neredeydi o zaman? cemaat iktidarı bitirmek isterse bitirir,bu ülkenin gerçeği budur. Zaten iktidar cemaatin her istediğini yaptığı için iktidar olmadı mı?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Özel Yetkili Mahkemeleri kuranlar kendileri, bu savcılara çok özel yetkiler verenler kendiler, en önemli senelerdir süren davalarda, bu davanın gerekirse savcısı olurum diyenler kendileri ama şimdi de Özel Yetkili Mahkemeleri kaldırıyorlar.

Üstelik de açıklamaları okuyorum, değişikliklerle yargılanan sanıkların lehine pek çok savunma hakkı doğacak, savunmanın değeri artacak diyor önemli derecede yetkili birisi.

Yani bu düzenin kabul edilemez olduğunu kendileri de kabul ediyorlar ama ne oldu da şimdi bir dönüş oldu? Gerçi siyasete fazlasıyla girecek ama asla yapmam deyip yapılanları görüne, şaşırmamak gerekir.

Konumuza dönersek, yani yapılacak değişikliklerle savunmalar daha değerli olacaksa bu, bu dava için de geçerli değil mi? Neden hakim acele etti?

Daha bu davanın temmuzda bitebileceği gündemde yokken ÖYM'lerin kaldırılacağı gündeme geldi. Devam eden önemli davalar hakkında yorumlar yapılırken, neden diğer önemli davalardan biri olan bu dava ile ilgili kimse yorum yapmıyor demiştim, sebebi zamanla çıktı ortaya, hakim sanıkların tüm isteklerini reddedip davayı bitirme derdine girmişti çünkü.

Sonuç olumlu ya da olumsuz, ne olursa olsun, bu ülkemizde yer alan ÖYM'lerin adil yargılama yapmadığı gerçeğini değiştirmez, hal böyleyken bu mahkemeden çıkacak karara Aziz Yıldırım'ın isteğiyle saygı duymak gerekse de toplumda kolay kabul edilebilir olmayacağı kesin.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Çağlayan Adliyesi'nde abartısız 10 otobüs çevik kuvvet vardı sabah. Sanırsın ki terör örgütü üyelerinin davası görülüyor. Yazık.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Terör örgütünün davasıda var ama onun için orda değiller, daha çok yazık...
    Az snra karar açıklanacak.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Terör örgütünün davasıda var ama onun için orda değiller, daha çok yazık...
    Az snra karar açıklanacak.
    ne kararı ?

karar zaten belli değilmi ?

Nesil
    2011
    Yer
    adana

bence o kadar polisin oraya gelmesi aziz yıldırım için iyi değil karar fenerbahçe adına kötü çıkacak inşallah çatışma olmaz bu sefer yoksa durum kötü

Nesil
    2006

Karar çıkana kadar sessizliğimi koruyorum. Ama beklemekte yordu beni...

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

3 yil gibi bir ceza verilecegini düsünüyorum.1 yilini zaten yatti temyiz falan derken cikacaktir bence.Hic ceza verilmezse diyecek bir sey yok zaten.Hayirlisi diyelim.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ogle arasina girerler simdi dahada fazla bekletirler

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

öcalan ev hapsi alır, bizimkisi...

derken kelimelerim tükendi.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    ne kararı ?

karar zaten belli değilmi ?
    Belli mi? Neymiş merak ettim.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Sonuçta hakim adil bırı ve karar ne olursa olsun kimse burda çıkıpta hakime atıp tutmamalı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

az önce ÖYM kalktı ama birazdan karar verecek.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Şikeden mahkum edilenler varmış galiba.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Allahım tahliye, sana şükürler olsun...

Mesaj Yetkileri