Sayfa 383 / 483 İlkİlk ... 283333373381382383384385393433 ... SonSon
11,461 ile 11,490 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

TFF Serdar Kulbilge'ye ceza verdi, mahkeme beraat dedi. Mahmekenin en ağır cezaları verdiği kişileri TFF suçsuz buldu. Bu nasıl iş ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

chemedya: Yargitay'da ceza kesinlesirse Aziz Yildirim indirimlerle birlikte yaklasik 2.5 yil daha ceza evine girebilir
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

ankragücü fenerbahçe macını herkese tarafsızca izlemeye davet ediyorum. Şike çok açıktı. Şuana kadr sustum ama artık konuşma vaktı. Yargıtay bozmaz bu kararı ayrıca yine umutlanmayın.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Kamu vicdanının rahatlaması için Aziz Yıldırım'ın ceza alması gerekiyordu ve oldu. Ama kamu vicdanı rahatlamadı emin olun.
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Herşey netleşti artık.5 maçtan şike artık ortada.Anlamadıığım olay Aziz Yıldırım niye serbest kaldı?Şike yapıyorlar ve serbest kalıyorlar.Ortalık çok karışacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yargıtay cezaları şeklen inceliyormuş, delil ve kanıtların içeriğine bakmıyormuş diyorlar.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    ankragücü fenerbahçe macını herkese tarafsızca izlemeye davet ediyorum. Şike çok açıktı. Şuana kadr sustum ama artık konuşma vaktı. Yargıtay bozmaz bu kararı ayrıca yine umutlanmayın.
    yahu birak bu isleri milleti galeyana getirmeye calisma yazdigin mesajlara dikkat ettimde habire kiskirtmaya calisiyorsun ortami germeye calisiyorsun kendi yorumunu kendine sakla.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Herşey netleşti artık.5 maçtan şike artık ortada.Anlamadıığım olay Aziz Yıldırım niye serbest kaldı?Şike yapıyorlar ve serbest kalıyorlar.Ortalık çok karışacak.
    Pardon diyemezlerdi. Yargıtay maddi delillere bakar, tapeleri kabul etmez diye okumuştum. Avukatların söylediklerine göre bizim istediğimiz tahliyeydi. Çünkü bu karar yargıtaydan döner.
    TariboWest

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    türkiyede ki hukuk anlayisini cözebilen varsa bir zahmet aciklasin bize bende anlayamadim 6 yil hapis cezasina carptirilan birisi nasil tahliye ediliyor? hayatimda ne gördüm ne duydum...
    İtiraz edebiliyorsun karara ve bu süreçte tutuksuz yargılanıyorsun.Sonuç açıklanana kadar...

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    TFF Serdar Kulbilge'ye ceza verdi, mahkeme beraat dedi. Mahmekenin en ağır cezaları verdiği kişileri TFF suçsuz buldu. Bu nasıl iş ?
    Sanıyorum ki hakkında bugün çıkan beraat kararı geçerlidir , lakin dediğiniz gibi bu nasıl iş anlamak mümkün değil. Dava tutarsızlığı tüm hızıyla sürüyor.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    Kasımpaşa

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    çok fazla bilgi kirliliği var. bu kadar süre ceza alan biri nasıl tahliye oldu ?
    İçeride kaldığı süre göz önüne alınmış. Hükümlü tahliye oluyor yani.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Pardon diyemezlerdi. Yargıtay maddi delillere bakar, tapeleri kabul etmez diye okumuştum. Avukatların söylediklerine göre bizim istediğimiz tahliyeydi. Çünkü bu karar yargıtaydan döner.
    Avukatlar, CAS ve bu dava içinde kesin konuşmuşlardı. Şunu belirtmek için diyorum; avukatlar, tahliye oldu ama ceza aldık tüh diyemezler. Haliyle can çıkmayana kadar umut dağıtmak zorundalar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Maşallah Hakim elini korkak alıştırmamış önüne gelene vermiş ceza..

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

TFF tarafindan kurban edilen kaleci S.Kubilge mahkemeden beraat etti

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

yahu birak bu isleri milleti galeyana getirmeye calisma yazdigin mesajlara dikkat ettimde habire kiskirtmaya calisiyorsun ortami germeye calisiyorsun kendi yorumunu kendine sakla.
    Adı üstùnde yorum benim yorumum. Kimseyi kışkrtmyorm içimdekilerı döküyorum çok biriktiler.
    Sercan serbest kalmiş Allah'a şükür. O kadar bnservis bedeli elimizde patlamadı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aziz Yıldırım özgür. Gerisi boş.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Hapis cezası alan tahliye oluyor Şikenin olduğu apaçık ortada olan bir şeydi ve tescillenmiş.Umarım TFF bir an önce istifa eder ve gerekenler yapılır.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

saatlerdir türkiye'deki mahkemeleri eleştiren bir adamın bunları demesi çok anormal sen bu ülkenin savcısına ısmarlamalık savcıda diyemezsin

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bülent Uygun, teşvikten 11 ay hapis
    Bülent İşçen şike ve teşvikten 2 yıl 4 ay hapis
    Ali Kıratlı şikeden 1 yıl 10 ay hapis
    Vederson teşvikten 5 ay hapis
    Ali Yıldırım 1 yıl 1 ay hapis
    İbrahim Akın, teşvikten 1 yıl 6 ay
    İlhan Ekşioğlu, şike ve teşvikten 3 yıl 1 ay hapis, 900 bin lira adli para
    Mecnun Otyakmaz örgüt üyeliğinden 10 ay hapis, Sivas-Fenerbahçe maçından dolayı da 1 yıl 6 ay hapis
    Şekip Mosturoğlu, örgüt üyeliğinden 1 yıl 3 ay ertelemeli hapis, şike ve teşvikten 1 yıl 10 ay hapis
    Mehmet Yıldız 1 yıl 3 ay hapis
    Sami Dinç 1 yıl 14 ay hapis
    Samet Güzel 2 yıl 2 ay hapis
    Serdal Adalı 1 yıl 3 ay hapis
    Tamer Yelkovan 1 yıl 3 ay
    Ümit Karan 7 ay
    Yavuz Ağırgöl şikeden 1 yıl 8 ay ertelemeli hapis
    Yusuf Turanlı örgütten ertelemeli 1 yıl 3 ay, şikeden 1 yıl 18 ay hapis
    Tayfur Havutçu 1 yıl 3 ay hapis cezalarına çarptırıldı.

Aziz Yıldırım'a sikeye teşvik suçundan 3 yıl 9 ay, örgüt kurmak suçundan ise 2 yıl 6 olmak üzere toplam 6 yıl 3 ay ceza verildi. Mahkeme ayrıca Yıldırım'a 1 milyon 312 bin TL para cezası verdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

BERAAT EDEN İSİMLER
    SADİR ŞENER VE NEVZAT ŞAKAR'A BERAAT
    Şike soruşturmasında adı geçen Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ile birlikte Asbaşkan Nevzat Şakar beraat etti. Mahkeme ayrıca davada adı geçen isimlerden Zeki Mazlum, Zafer Önder İpek, Göksel Gümüşdağ'la birlikte Hikmet Karaman'ın da beraatına karar verdi.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Mahkeme kararlarında ceza ve beraat arasında tutarsızlıklar var bence. Herkes kamu vicdanından bahsediyordu. Akşam izleyin spor programlarını herkes kamu vicdanı rahatladı, şike tescillendi, herşey ortaya çıktı diyecek. Neyse sonuçta ben taraf tutuyorum o yüzden böyle konuşuyorum. Bi 20-30 yıl sonra gerçekleri öğreniriz artık...
    TariboWest

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Aziz Yıldırım özgür. Gerisi boş.
    Aziz Yıldırım kulüpten önemli mi?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Aziz Yıldırım kulüpten önemli mi?
    Azizbahçelik oluyor bu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

02.07.2012 şikenin tescili.
    Boşuna dememişler Türkiyede Adalet sadece Kadın ismi diye.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Tercüman Samet de neler karıştırdıysa artık en yüksek cezalardan birini almış.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

TFF ve Uefa'da olay kapandı. Özel Yetkili sempatizanlarına kötü haberi vereyim.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aksi bir sonuç beklemiyorduk ki.

Anayasaya göre Tahkim Kurul'unun verdiği kararlar da mahkemelerin verdiği kararlar gibidir. Bu nedenle bu kararlar Yargıtay'dan döner. Tahkim Kurul'u ve mahkeme aynı olaya ayrı karar veriyorsa burada usulen de sıkıntı vardır.

Yargıtay kararı onayana kadar Aziz Yıldırım başkanımız ve artık dışarıda. Beraat elbette beklemiyordum, Ak Parti ile alakalı tapelerin iddianamaye girmemesinden dolayı Trabzon'a da ceza beklemiyordum, ne demişti Ak partili vekil, ince ayarla kupayı Trabzon'a getireceğiz demişti.

Deniz Fener'i davasında örgüt bulamayan savcılar, hakimler bugün buldular. Yani birileri ne isterse o sonuç çıkıyor, ve görevlerini yaptılar, şimdi de kendilerine dönmesin diye kaldırılıyor bu mahkemeler.

Şimdi anayasamıza göre Tahkim Kurul'unu mu dikkate alacağız mahkemeyi mi? Yargıtay Tahkim'in kararını bozabiliyor mu, bu yetkisi var mı?

UEFA kendisine bağlı birimin kararını mı dikkate alacak, yoksa mahkemenin mi? Cevaplanacak çok soru var...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    [B]Evet önceden de yine umutlanmayın diyordun.
    Last edited by attirson : 02.Temmuz.2012 at 14:09 Reason: Kural 10

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Wedersonun alacagi varmis, Trabzon-Bursa maci oncesi aramis Wedersonu.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    vedersonu arayıp buluşma yeri ayarlamak suçu

Mesaj Yetkileri