TFF Serdar Kulbilge'ye ceza verdi, mahkeme beraat dedi. Mahmekenin en ağır cezaları verdiği kişileri TFF suçsuz buldu. Bu nasıl iş ?
TFF Serdar Kulbilge'ye ceza verdi, mahkeme beraat dedi. Mahmekenin en ağır cezaları verdiği kişileri TFF suçsuz buldu. Bu nasıl iş ?
chemedya: Yargitay'da ceza kesinlesirse Aziz Yildirim indirimlerle birlikte yaklasik 2.5 yil daha ceza evine girebilir
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
ankragücü fenerbahçe macını herkese tarafsızca izlemeye davet ediyorum. Şike çok açıktı. Şuana kadr sustum ama artık konuşma vaktı. Yargıtay bozmaz bu kararı ayrıca yine umutlanmayın.
Kamu vicdanının rahatlaması için Aziz Yıldırım'ın ceza alması gerekiyordu ve oldu. Ama kamu vicdanı rahatlamadı emin olun.
TariboWest
Herşey netleşti artık.5 maçtan şike artık ortada.Anlamadıığım olay Aziz Yıldırım niye serbest kaldı?Şike yapıyorlar ve serbest kalıyorlar.Ortalık çok karışacak.
Yargıtay cezaları şeklen inceliyormuş, delil ve kanıtların içeriğine bakmıyormuş diyorlar.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Maşallah Hakim elini korkak alıştırmamış önüne gelene vermiş ceza..
TFF tarafindan kurban edilen kaleci S.Kubilge mahkemeden beraat etti![]()
Aziz Yıldırım özgür. Gerisi boş.
Hapis cezası alan tahliye oluyorŞikenin olduğu apaçık ortada olan bir şeydi ve tescillenmiş.Umarım TFF bir an önce istifa eder ve gerekenler yapılır.
Bülent Uygun, teşvikten 11 ay hapis
Bülent İşçen şike ve teşvikten 2 yıl 4 ay hapis
Ali Kıratlı şikeden 1 yıl 10 ay hapis
Vederson teşvikten 5 ay hapis
Ali Yıldırım 1 yıl 1 ay hapis
İbrahim Akın, teşvikten 1 yıl 6 ay
İlhan Ekşioğlu, şike ve teşvikten 3 yıl 1 ay hapis, 900 bin lira adli para
Mecnun Otyakmaz örgüt üyeliğinden 10 ay hapis, Sivas-Fenerbahçe maçından dolayı da 1 yıl 6 ay hapis
Şekip Mosturoğlu, örgüt üyeliğinden 1 yıl 3 ay ertelemeli hapis, şike ve teşvikten 1 yıl 10 ay hapis
Mehmet Yıldız 1 yıl 3 ay hapis
Sami Dinç 1 yıl 14 ay hapis
Samet Güzel 2 yıl 2 ay hapis
Serdal Adalı 1 yıl 3 ay hapis
Tamer Yelkovan 1 yıl 3 ay
Ümit Karan 7 ay
Yavuz Ağırgöl şikeden 1 yıl 8 ay ertelemeli hapis
Yusuf Turanlı örgütten ertelemeli 1 yıl 3 ay, şikeden 1 yıl 18 ay hapis
Tayfur Havutçu 1 yıl 3 ay hapis cezalarına çarptırıldı.
Aziz Yıldırım'a sikeye teşvik suçundan 3 yıl 9 ay, örgüt kurmak suçundan ise 2 yıl 6 olmak üzere toplam 6 yıl 3 ay ceza verildi. Mahkeme ayrıca Yıldırım'a 1 milyon 312 bin TL para cezası verdi.
BERAAT EDEN İSİMLER
SADİR ŞENER VE NEVZAT ŞAKAR'A BERAAT
Şike soruşturmasında adı geçen Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ile birlikte Asbaşkan Nevzat Şakar beraat etti. Mahkeme ayrıca davada adı geçen isimlerden Zeki Mazlum, Zafer Önder İpek, Göksel Gümüşdağ'la birlikte Hikmet Karaman'ın da beraatına karar verdi.
Mahkeme kararlarında ceza ve beraat arasında tutarsızlıklar var bence. Herkes kamu vicdanından bahsediyordu. Akşam izleyin spor programlarını herkes kamu vicdanı rahatladı, şike tescillendi, herşey ortaya çıktı diyecek. Neyse sonuçta ben taraf tutuyorum o yüzden böyle konuşuyorum. Bi 20-30 yıl sonra gerçekleri öğreniriz artık...
TariboWest
02.07.2012 şikenin tescili.
Boşuna dememişler Türkiyede Adalet sadece Kadın ismi diye.
Tercüman Samet de neler karıştırdıysa artık en yüksek cezalardan birini almış.
TFF ve Uefa'da olay kapandı. Özel Yetkili sempatizanlarına kötü haberi vereyim.
Aksi bir sonuç beklemiyorduk ki.
Anayasaya göre Tahkim Kurul'unun verdiği kararlar da mahkemelerin verdiği kararlar gibidir. Bu nedenle bu kararlar Yargıtay'dan döner. Tahkim Kurul'u ve mahkeme aynı olaya ayrı karar veriyorsa burada usulen de sıkıntı vardır.
Yargıtay kararı onayana kadar Aziz Yıldırım başkanımız ve artık dışarıda. Beraat elbette beklemiyordum, Ak Parti ile alakalı tapelerin iddianamaye girmemesinden dolayı Trabzon'a da ceza beklemiyordum, ne demişti Ak partili vekil, ince ayarla kupayı Trabzon'a getireceğiz demişti.
Deniz Fener'i davasında örgüt bulamayan savcılar, hakimler bugün buldular. Yani birileri ne isterse o sonuç çıkıyor, ve görevlerini yaptılar, şimdi de kendilerine dönmesin diye kaldırılıyor bu mahkemeler.
Şimdi anayasamıza göre Tahkim Kurul'unu mu dikkate alacağız mahkemeyi mi? Yargıtay Tahkim'in kararını bozabiliyor mu, bu yetkisi var mı?
UEFA kendisine bağlı birimin kararını mı dikkate alacak, yoksa mahkemenin mi? Cevaplanacak çok soru var...
"YÜCE ATATÜRK"