1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Başından beri siyasi diyenler tahliyeyi duyunca her şeyi unutur olmuşlar.
    Aygün saçma sapan şeyler yazmaya başladın umarım farkındasındır, tahliyeye sevinilmesinin sebebi bi insanın özgürlüğüne kavulmasıdır.. Dilerim Allah aynı sevinci sizlere de yaşatır.. Zira biz hiç bi şeyi unutmadık

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Aygün saçma sapan şeyler yazmaya başladın umarım farkındasındır, tahliyeye sevinilmesinin sebebi bi insanın özgürlüğüne kavulmasıdır.. Dilerim Allah aynı sevinci sizlere de yaşatır.. Zira biz hiç bi şeyi unutmadık
    Bazıları için söylüyorum , burada karara üzülenler için falan ; onlar için eş değer sevinç , bir Türk takımının ( bkz:Fenerbahçe) Avrupa'dan men edilmesiyle yaşanır.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Bazıları için söylüyorum , burada karara üzülenler için falan ; onlar için eş değer sevinç , bir Türk takımının ( bkz:Fenerbahçe) Avrupa'dan men edilmesiyle yaşanır.
    bırak allahını seversen gidip cska yı destekleyen ben değildim senelerdir Galatasaray'ın avrupa her zaman rakibini destekleyen de sizsiniz gözünüzü hırs bürümüş her zaman en büyük olmak istemişsiniz aziz yıldırımın cezası da bundandır onun da gözünü hırs bürümüştü şimdi cezasını aldı

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    bırak allahını seversen gidip cska yı destekleyen ben değildim senelerdir Galatasaray'ın avrupa her zaman rakibini destekleyen de sizsiniz gözünüzü hırs bürümüş her zaman en büyük olmak istemişsiniz aziz yıldırımın cezası da bundandır onun da gözünü hırs bürümüştü şimdi cezasını aldı
    Cezası onanırsa konuşursun .Boş yere nefes tüketme . Geçti.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Nefes tüketmiyor zaten klavyeyle yazıyor Mahkeme şike var desin konuşursunuz diyordunuz şimdi de ceza onansın konuşursunuz diyorsunuz.Bakalım ceza onanınca ne diyeceksiniz

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Nefes tüketmiyor zaten klavyeyle yazıyor
    Kafede yap şu esprilerini

Mahkeme şike var desin konuşursunuz diyordunuz şimdi de ceza onansın konuşursunuz diyorsunuz.Bakalım ceza onanınca ne diyeceksiniz
    Mahkeme kendiyle çelişip duruyor neyine inanayım Aygün , Ankaragücü ve Karabük maçları komedisi nedir hala kendime onu açıklamaya çalışıyorum burada ben

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Teşekkürler

Mahkeme kendiyle çelişip duruyor neyine inanayım Aygün , Ankaragücü ve Karabük maçları komedisi nedir hala kendime onu açıklamaya çalışıyorum burada ben
    İbrahim Akın kendi kendine şike yapınca komik olmuyor da şimdi mi oluyor

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Aman Coşkun çok kafa yorma. Devreleri yakarsın en sonunda. Nesli tükenen mavi kulaklı yeşil ejderhaları düşün daha iyi.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Sivas maçındakini açıklayabiliyosan yeterlidir.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Nefes tüketmiyor zaten klavyeyle yazıyor Mahkeme şike var desin konuşursunuz diyordunuz şimdi de ceza onansın konuşursunuz diyorsunuz.Bakalım ceza onanınca ne diyeceksiniz
    Sürekli katılır oldum size

Nesil
    2011
    Yer
    adana

bu mesajı bir yere kaydedeyim en iyisi yargıtayın kararından sonrada burda oluruz zaten

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    bu mesajı bir yere kaydedeyim en iyisi yargıtayın kararından sonrada burda oluruz zaten
    Kaydet dostum , karar ortada , karara bi itirazım bi sitemim yok.Benim sözlerim , Fenerbahçe Avrupa Kupaları'na katılacak diye üzülenlere , kupa istemeye kendini şampiyon ilan edene.Bunlardan değilsen zaten alınacak birşey yok.He problem kişisel olursa onu da özel mesajla konuşuruz.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Kaydet dostum , karar ortada , karara bi itirazım bi sitemim yok.Benim sözlerim , Fenerbahçe Avrupa Kupaları'na katılacak diye üzülenlere , kupa istemeye kendini şampiyon ilan edene.Bunlardan değilsen zaten alınacak birşey yok.He problem kişisel olursa onu da özel mesajla konuşuruz.
    benim sorunum fenerin avrupaya katılması değil katılsın daha iyi yerlere gelsin şampiyon bile olsun avrupa da kupa fenerin hakkıdır veya değildir demeyeceğim sadece ortada sahada terlerini döken fenerbahçeli oyuncuların hakları yenmiştir ve aynı şekilde bu şekilde şampiyonluk kazanılarak trabzonu destekleyen herkesin hakların yendiği gibi tek sorun aziz yıldırım bugün şike teşvik örgüt kurmaktan ceza aldı bu da demek oluyor ki şike ve teşvik yaptı yaptığını da biliyorsa bu adam niye kendi taraftarının duygularıyla oynayıp kendini ve taraftarını yoruyor susmasın itiraf etsin veya tüm fenerlilerin karşısına çıkıp olayı doğru dürütçe anlatsın isterse kötü bir şey yapmış olup fener ceza alsın zaten siz yine arkasında olacaksınız aziz yıldırımın çünkü bugünlerinizi sağlayan büyük bir adam fakat gerçeği söylemeli

Mesaj Yetkileri