1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

@SaLviO

Paraları götürecek kısmına bende katılmıyorum ama sende 30m $ verdiğini nerden biliyorsun? Bu konuyla ilgili benim bildiğim avukatlarının ifadesi var sadece:

Şeref Dede: Aziz Yıldırım, kulübe 30 milyon dolar yardım yapmıştır.

Mehmet Ekinci: 30 bin lira geliri olan birisi nasıl 30 milyon dolar veriyor?

Abdullah Kaya: Bu konuyla ilgili mahkeme talep ederse geçmiş hesapları yapabiliriz.

Mehmet Ekinci: İstersek ara karar alabiliriz bu konuyla ilgili. Ben merak ettiğim için sordum sadece. Bu konuyla ilgilenmiyoruz şu an
    Kişisel düşüncemi sorarsan Aziz Yıldırım'ın o kadar parayı verecek durumu vardır ve gerekirse verir Fenerbahçe için. Tamam burada birçok açıdan eleştirdik kendisini ama yiğidi öldür hakkını yeme demişler, Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe sevgisi inanılmaz boyutta ve buna büyük saygı duyuyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    @SaLviO

Paraları götürecek kısmına bende katılmıyorum ama sende 30m $ verdiğini nerden biliyorsun? Bu konuyla ilgili benim bildiğim avukatlarının ifadesi var sadece:

Kişisel düşüncemi sorarsan Aziz Yıldırım'ın o kadar parayı verecek durumu vardır ve gerekirse verir Fenerbahçe için. Tamam burada birçok açıdan eleştirdik kendisini ama yiğidi öldür hakkını yeme demişler, Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe sevgisi inanılmaz boyutta ve buna büyük saygı duyuyorum.
    benimde avukatın sözlerinden aklımda kaldı

haksız çıkar elde etmek suçuda vardı başkanın ne oldu o düştü dimi

Mesaj Yetkileri