Bu karar sonrası üzüldüm açıkcası yani beraat çıkmaması beni hem üzdü, hem kızdırdı. Kızgınlığım tabi ki bu konularla adımızın geçmesine sebep olan başkan ve ekibine idi ama sonrasında tesadüfen tv'de aziz başkan'ın tahliye sonrası halini gördüm ve sevindim birden random bir şekilde. Sanırım çok uzun zamandır başkanımız olduğu için bir baba gibi görme durumu var. Aziz Yıldırım başkan olduğunda ben henüz 9 yaşındaydım dile kolay.

Sonuç olarak sürekli fenerbahçe'liler olarak buradan da karar çıksın buradan da çıksın,umutluyuz söylemlerimizi yineliyoruz.Biraz gariban avuntusu modunu almaya başladı bu durum ama ben yine de hala şike yapıldığına inanmıyorum ama teşebbüs etmiş olabilirler yönetimdekiler. Şike ve teşebbüse tamamen inanmam için de yargıtayın onaması yeterli olacak.

Özel Yetkili Mahkemelerin hali malum. Fişlenmek pahasına yıllardır bu mahkemeler kapatılsın diye imza verip,eylemlere katılan ben o mahkemelerin kararına saygı gösteremem. Zaten hükümet yetkilileri de kendi kurup,insanların hayatlarını dar ettikleri öym'leri kapatma kararlarından bahsederken: artık savunmanın daha adil ve düzgün yapılabileceğinden bahsettiler. O zaman neden bu mahkemeleri kurdun, neden bu kadar güç verdin ellerine? diyorum sadece bu kadar siyasete girmeye gerek yok.

Sözün özü daha adil bir mahkeme olduğuna inandığım yargıyat kararı bozmaz ve aziz yıldırım suçludur derse, Aziz Yıldırım ve onunla birlikte ceza alan herkes fenerbahçe konusu açıldığında en büyük düşmanım olurlar.