1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    valla ben bilmem laf sokmaya çalışıp , gayet düzgün ve normal bir cevap aldığınızda bile sinirleniyorsanız o adamla ilgili , yada o adamın bugünlere getirdiği takım , seni sağda solda yenip , bir de yaptığın herşeye rağmen elinden kupayı alıp , ertesi sene yine zirveye oynayıp , bir de üstüne türkiye kupasını alırken sen uefa ile yetinmek zorunda kalıyorsan , buradan bakınca biraz etkilenmiş gibi duruyorsunuz.
    Ne yazıkki söylediğin duyguları yaşamıyorum.Bu ülke içindeki futbol arkı içinde yaşanan hiçbir olay beni sinirlendirmeye yetecek düzeyde değil.

13 Şubat 1974 tarihinde, Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yapılan ve 0-0 berabere sonuçlanan Türkiye Kupası çeyrek final maçıyla başlayan rekabette, takımımızın 37, Fenerbahçe’nin 41 galibiyeti bulunuyor. 29 maçta ise eşitliği bozan taraf olmadı. Fenerbahçe’nin attığı 130 gole takımımız 125 golle cevap verdi.
    Sağda solda yenme gibi bir durum yok gibi duruyor.Birkaç yıl bize karşı üstünlük sağladı Fenerbahçe ama onlarında ne kadar normal yolla olduğu şüpheli.

Elinden kupayı almak tabirini yanlış kullanmışsın 'Kupayı çalıp' olması daha doğru olur.

İşte siz o kupayı çalınca takım dağıldığı için bizden daha iyi durumda olup 30 yıldır alamadığınız kupayı almanız normal karşılanacak bir durum.Uefa ile yetindik ama bakarsın bi anda yine ş.l'ye gideriz geçmişte örneklerine rastlamak mümkün.

Mavilerden kurtulunca geniş geniş yazmak hoş oluyormuş yahu

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Ne yazıkki söylediğin duyguları yaşamıyorum.Bu ülke içindeki futbol arkı içinde yaşanan hiçbir olay beni sinirlendirmeye yetecek düzeyde değil.

Sağda solda yenme gibi bir durum yok gibi duruyor.Birkaç yıl bize karşı üstünlük sağladı Fenerbahçe ama onlarında ne kadar normal yolla olduğu şüpheli.

Elinden kupayı almak tabirini yanlış kullanmışsın 'Kupayı çalıp' olması daha doğru olur.

İşte siz o kupayı çalınca takım dağıldığı için bizden daha iyi durumda olup 30 yıldır alamadığınız kupayı almanız normal karşılanacak bir durum.Uefa ile yetindik ama bakarsın bi anda yine ş.l'ye gideriz geçmişte örneklerine rastlamak mümkün.

Mavilerden kurtulunca geniş geniş yazmak hoş oluyormuş yahu
    trabzonspor bu kafayla daha çok kupa görür rüyasında
    herkes siyah siz beyazsınız öyle mi güldürmeyin adamı

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    trabzonspor bu kafayla daha çok kupa görür rüyasında
    herkes siyah siz beyazsınız öyle mi güldürmeyin adamı
    İsterse milyonlarca yıl kupa almasın. Kupa kazanıyor diye sevmedik Trabzonspor'u.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

İsterse milyonlarca yıl kupa almasın. Kupa kazanıyor diye sevmedik Trabzonspor'u.
    Zaten sevmek için kupa kazanmasını bekleseydiniz sevemezdiniz, malum kazanamıyor pek

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Zaten sevmek için kupa kazanmasını bekleseydiniz sevemezdiniz, malum kazanamıyor pek
    Uzatmamakta fayda var. Kendi takımımızı överken rakibi düşürmeyelim...

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    2010-2011 Türkiye kupası,11-12 Süper Kupa,11-12 Süper lig kupası son yıllarda kazandığımız kupalar var benim orda yazdığım farklıydı ama birisi mesajımı editlemiş eski hali daha güzeldi.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

2010-2011 Türkiye kupası,11-12 Süper Kupa,11-12 Süper lig kupası son yıllarda kazandığımız kupalar var benim orda yazdığım farklıydı ama birisi mesajımı editlemiş eski hali daha güzeldi.
    11-12 Süper lig kupası ?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GodfatheR View Post
    11-12 Süper lig kupası ?
    Galatasaray'ın şampiyonluk kupasına da göz dikmişler

Mesaj Yetkileri