Sayfa 181 / 447 İlkİlk ... 81131171179180181182183191231281 ... SonSon
5,401 ile 5,430 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Aziz Başkan çıktığı için başkanınızın da sizin de biraz garip duygular içine girmeniz doğal gerçi , fazla uzatmayayım , normaldir.
    Hayatımın hiçbir evresinde nokta kadar değeri olmayan birisi beni neden etkilesin ki?Birde dışarda fazla kalmayacak olan birisi neden etkilesin?

Benim yazdığım yazıya garip diyip ona verdiğin cevaba normal diyorsan zaten her moda girmen normal,karışmamam lazımmış haklısın.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Hayatımın hiçbir evresinde nokta kadar değeri olmayan birisi beni neden etkilesin ki?Birde dışarda fazla kalmayacak olan birisi neden etkilesin?

Benim yazdığım yazıya garip diyip ona verdiğin cevaba normal diyorsan zaten her moda girmen normal,karışmamam lazımmış haklısın.
    valla ben bilmem laf sokmaya çalışıp , gayet düzgün ve normal bir cevap aldığınızda bile sinirleniyorsanız o adamla ilgili , yada o adamın bugünlere getirdiği takım , seni sağda solda yenip , bir de yaptığın herşeye rağmen elinden kupayı alıp , ertesi sene yine zirveye oynayıp , bir de üstüne türkiye kupasını alırken sen uefa ile yetinmek zorunda kalıyorsan , buradan bakınca biraz etkilenmiş gibi duruyorsunuz.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    sadri sener cas'a gidecekmis iyi güldürdü beni
    istediği kadar kassın problem değil kendini daha da küçük duıruma düşürüyor iyice rezil oluyor o kadar

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

valla ben bilmem laf sokmaya çalışıp , gayet düzgün ve normal bir cevap aldığınızda bile sinirleniyorsanız o adamla ilgili , yada o adamın bugünlere getirdiği takım , seni sağda solda yenip , bir de yaptığın herşeye rağmen elinden kupayı alıp , ertesi sene yine zirveye oynayıp , bir de üstüne türkiye kupasını alırken sen uefa ile yetinmek zorunda kalıyorsan , buradan bakınca biraz etkilenmiş gibi duruyorsunuz.
    Ne yazıkki söylediğin duyguları yaşamıyorum.Bu ülke içindeki futbol arkı içinde yaşanan hiçbir olay beni sinirlendirmeye yetecek düzeyde değil.

13 Şubat 1974 tarihinde, Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yapılan ve 0-0 berabere sonuçlanan Türkiye Kupası çeyrek final maçıyla başlayan rekabette, takımımızın 37, Fenerbahçe’nin 41 galibiyeti bulunuyor. 29 maçta ise eşitliği bozan taraf olmadı. Fenerbahçe’nin attığı 130 gole takımımız 125 golle cevap verdi.
    Sağda solda yenme gibi bir durum yok gibi duruyor.Birkaç yıl bize karşı üstünlük sağladı Fenerbahçe ama onlarında ne kadar normal yolla olduğu şüpheli.

Elinden kupayı almak tabirini yanlış kullanmışsın 'Kupayı çalıp' olması daha doğru olur.

İşte siz o kupayı çalınca takım dağıldığı için bizden daha iyi durumda olup 30 yıldır alamadığınız kupayı almanız normal karşılanacak bir durum.Uefa ile yetindik ama bakarsın bi anda yine ş.l'ye gideriz geçmişte örneklerine rastlamak mümkün.

Mavilerden kurtulunca geniş geniş yazmak hoş oluyormuş yahu

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Ne yazıkki söylediğin duyguları yaşamıyorum.Bu ülke içindeki futbol arkı içinde yaşanan hiçbir olay beni sinirlendirmeye yetecek düzeyde değil.

Sağda solda yenme gibi bir durum yok gibi duruyor.Birkaç yıl bize karşı üstünlük sağladı Fenerbahçe ama onlarında ne kadar normal yolla olduğu şüpheli.

Elinden kupayı almak tabirini yanlış kullanmışsın 'Kupayı çalıp' olması daha doğru olur.

İşte siz o kupayı çalınca takım dağıldığı için bizden daha iyi durumda olup 30 yıldır alamadığınız kupayı almanız normal karşılanacak bir durum.Uefa ile yetindik ama bakarsın bi anda yine ş.l'ye gideriz geçmişte örneklerine rastlamak mümkün.

Mavilerden kurtulunca geniş geniş yazmak hoş oluyormuş yahu
    trabzonspor bu kafayla daha çok kupa görür rüyasında
    herkes siyah siz beyazsınız öyle mi güldürmeyin adamı

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    trabzonspor bu kafayla daha çok kupa görür rüyasında
    herkes siyah siz beyazsınız öyle mi güldürmeyin adamı
    İsterse milyonlarca yıl kupa almasın. Kupa kazanıyor diye sevmedik Trabzonspor'u.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

FB TV yi açıp izleyin Fenerbahceli arkadaslar..
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

İsterse milyonlarca yıl kupa almasın. Kupa kazanıyor diye sevmedik Trabzonspor'u.
    Zaten sevmek için kupa kazanmasını bekleseydiniz sevemezdiniz, malum kazanamıyor pek

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Zaten sevmek için kupa kazanmasını bekleseydiniz sevemezdiniz, malum kazanamıyor pek
    Uzatmamakta fayda var. Kendi takımımızı överken rakibi düşürmeyelim...

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    2010-2011 Türkiye kupası,11-12 Süper Kupa,11-12 Süper lig kupası son yıllarda kazandığımız kupalar var benim orda yazdığım farklıydı ama birisi mesajımı editlemiş eski hali daha güzeldi.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    İzin alacaklar sanki

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Gençler Kavga Etmeyin

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    İzin alacaklar sanki
    Sen hala kupada mısın

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

2010-2011 Türkiye kupası,11-12 Süper Kupa,11-12 Süper lig kupası son yıllarda kazandığımız kupalar var benim orda yazdığım farklıydı ama birisi mesajımı editlemiş eski hali daha güzeldi.
    11-12 Süper lig kupası ?

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Sonsuza kadar FENERBAHCE belgeseli süper olmuş

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Süper ötesi bir belgeseldi 10 saat olsa izlerdim.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GodfatheR View Post
    11-12 Süper lig kupası ?
    Galatasaray'ın şampiyonluk kupasına da göz dikmişler

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

öyle demeyin adam dogru söylemis gecen seneninde asil sampiyonu trabzon aziz yildirim demir pamakliklar ardindan ne isler cevirdi trabzonun sampiyon olamamasi icin asil sike gecen seneydi

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Rakamlara takilmanin anlami yok nasilsa verilen mesaj alinmistir.Bir iki rakamain yanlis yazilmasi bilinen gercegi degistirmez.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Rakamlara takilmanin anlami yok nasilsa verilen mesaj alinmistir.Bir iki rakamain yanlis yazilmasi bilinen gercegi degistirmez.
    valla bizim savunmalarda bir iki rakam yanlışı bile yok ama siz trabzonlular nasıl yırtıyorsunuz böyle diyerek anlamıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

valla bizim savunmalarda bir iki rakam yanlışı bile yok ama siz trabzonlular nasıl yırtıyorsunuz böyle diyerek anlamıyorum.
    balık siparişi vermek için illa sivas'ta mı olmak lazım yahu?

desem mesela
    (/s)

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

- Kaptan sence seneye hangi sistemle oynamalıyız 4-4-2 mi ? 4-2-3-1 mi ?

Alex: 1 Kaleci ve 10 oyuncu.

Twitter'dan sormuşlar cevabıda almışlar

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

αунαη кαуα @ayhankaya1907
    Baskanin ilk projesini tanitmak icin kuracagi cumle ; 'Stat oyle buyutulur ki, havuzdan cikiliverir' olacaktir. Yazin bir kenarda dursun...

Stad 100.000 kisi yapilir , 70.000 kombine 250 loca satilir. Havuzun icine isenir. Maclari FBTV yayinlar... Senelik 50 milyon reklam alir...

Deplasman maclari icin stadyumda organizasyonlar yapilir. Hatta deplasman maclarini stadda izlemek icin senelik kombine satilir...

Fenerium halka acilir... Avrupa'nin onemli takimlarinin stadlarinin altina Fenerium kornerlari kurulur. CL maclarinda urun satisi yapilir...

Kenan Evren lisesinin oldugu yere Fenerland AVM yapilir. Stada direk gecis yapilir. Aileler sabah gelir sinema yemek sonra maca girer.

Fenerland AVM'nin ust 4-5 kati butik otel yapilir. Deplasmana maca gelen takimlar orada konaklar. Buradan ortalama 20 milyon $ gelir...

Yahu bunlar benim aklimdan gecenler degil baskanin yapacaklari

Yeni stad tapusu dahil kendini 3 yilda amorti eder... Ayrica suanda cok buyuk bir arazi olayi var... Ama o araziye ne yapilir bilmiyorum...

Ayrica 10.000 TL olan uyeligin bir sure dusurulecegi , universitelere ciddi indirimler yapilmasi da aklinda. Uye sayisi 100.000 hedef...

------------------------------------------------------------------------------

(/s)

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Deplasman maclari icin stadyumda organizasyonlar yapilir. Hatta deplasman maclarini stadda izlemek icin senelik kombine satilir...

Böyle bişeyi hep düşünmüşümdür.Çok güzel olurdu yapılsa

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Başkanda çıktığına göre yapılacak en iyi sey iyi bir planlama yaparak Fenerbahceye açık açık düşmanlik sergileyen, her fırsatta zarara ugratmaya çalışan kulüplerle bulunduğu bütün ortamlardan kendini soyutlamak olacaktır. Yayın havuzu, Kulüpler birliği vs.

Yeter artık bırakın su ülke menfaatleri, ülke futbolu meselelerini. Herkes kendi yağında kavrulsun.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

ne güzel sallamış ya herşeyi geçtim fifa 100.000 kapasiteye izin vermiyo ve o alanda stadı daha nasıl genişleticek ve tapusu zaten gsgm den alınmıyo sadece üst kullanım hakları kiralanıyo bizim ülkemizde hey yavrum benim ne hayal gücü varmış

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Ben daha önceden söylemiştim 'A.Yıldırım:Havuzdan ayrılsak 100 m dolar ekstra gelirimiz olacak' demişti,ancak diğer kulüpler zor durumda kalmasın diye havuzdan ayrılmıyoruz demişti.Bunu burda yazdığımda öyle birşeymi olur o kadar para olsa zaten çıkar gider demişlerdi gsli arkideşler.

Şimdi göreceksiniz 17 ye 1 dik bunun problemini siz yaşayacaksınız büyüklüğümüzü bir kez daha anlayacaksınız bizde arkamıza yaslanacağız bu 1 senenin acısını yıllarca çıkaracağız.Fenerbahçe olmadan birşey ifade etmiyorsunuz.

Unutulmamalı ki;

Şimdi bu Ulu Çınarın dallarını budamaya, kırmaya çalışanlar, gün gelecek güneşi görmek için yine bu Çınarın tepesine çıkmak zorunda kalacaklardır. Aziz Yıldırım"

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Bu 17ye 1'in hala güzel birşey olduğunu düşünenler olduğunu bilmiyordum.Demek ki hala var.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Fenerbahçe olmadan birşey ifade etmiyorsunuz.
    Sakin ol şampiyon.

Mesaj Yetkileri