1 ile 30 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Ben de onu anlamıyorum. Oyuncuya vermeye para yok, transfer yapmaya para yok, bir dünya borcu var, hala yeni stad yeni stad.

Yapın bakalım ne olacaksa.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Ben de onu anlamıyorum. Oyuncuya vermeye para yok, transfer yapmaya para yok, bir dünya borcu var, hala yeni stad yeni stad.

Heh aynen bunuda yazacaktım unuttum stad olsa ne olacak en az 2 senelik bir proje,hiç olmazsa seyirciden gelen para gelir olacaktı oda olmayacak.

Beşiktaşın Digitürkten başka 3-5 sponsor geliri olacak bunlar anca oyuncuların parasına yeter.Yöneticiler zaten fıs bu takım nasıl düzlüğe çıkacak,hangi gelirle çıkacak çok merak ediyorum,ben bile böyle dertlendiysem Beşiktaşlıların halini düşünemiyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by El Barto View Post

yeni stad ile gelirimiz çogalacak.

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Çarşının YD'den çok bu adama tepki göstermesi lazım. Adam klübü batıracak iyice.
    Bu duruma YD yüzünden geldik..

Yönetim projeler üretip para kazanmasi lazim ama simdiye kadar Feda disinda baska proje göremedik. Mesela Kartal yuvasinin örünleri çok dandik dogru dürüst bir antrenman takimi bile yok. 3 kupali basketbol t-shirtu daha çikmadi. bunlar daha basit örnekler.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by besiktas1903 View Post
    yeni stad ile gelirimiz çogalacak.
    Yeni stad hemen olan birşey değil en az 2 senelik bir proje Beşiktaşın o paralara şimdi ihtiyacı vardı 2 sene sonra batmayacağının garantisi yok

Mesaj Yetkileri