Quote Originally Posted by footballer33 View Post
Adam, gençlere şans verecek işte Görkem. Tamam, Samet Aybaba'yı sevmiyoruz, istemiyoruz, benim için bu kolay kolay da değişecek bir düşünce değil; ama bu kadar da acımasız olmayalım. Sonuçta hepsi oynamayacak takımda, en iyileri kalacak.

Samet Hoca'nın en beğendiğim yönüdür gençlere güvenmesi ve onlara şans vermesi. O yüzden bu konuda bir şey diyemem. Ayrıca, bu ilk kamp kadrosu. Esas kadro, 2. kamp dönemindeki olacak.

Ernst konusunda haklısın, yerine Hürriyet'i getirirlerse de zaten söylenecek hiçbir söz yok. Egemen konusunda ise, başta çok kızdım; fakat takımın durumu da ortada ve Sivok ile adı geçen Savic takımda olursa stoperde hiçbir sıkıntımız olmaz. Ersan, Berat ve Atınç gibi gençlerimiz de var. Bence, stoperden ziyade düşünmemiz gereken bölgeler sol ve sağ bek ile sağlam bir forvet.
Sol bekte Türkiyenin e iyi 3 adamından birisi var.İsmail Köybaşı , Hakan Balta ve Hasan Ali bunalrdan başka sayılacak bir belki Özgür Çek olabilir.Sağ bek ise zamanında Almanyanın Sağ Beki olan Hilbert var daha ?
Quote Originally Posted by El Barto View Post
Ben de onu anlamıyorum. Oyuncuya vermeye para yok, transfer yapmaya para yok, bir dünya borcu var, hala yeni stad yeni stad.

Yapın bakalım ne olacaksa.
Galatasaray da yaparken oyuncularına para ödeyemiyordu.
Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
Çarşının YD'den çok bu adama tepki göstermesi lazım. Adam klübü batıracak iyice.
Şuanda klübün batıcak birşeyi yok çünkü BATMIŞ batacağı kadar.Gelir Kaynağımız yok.Adam önce borcun ilerlemesini durdurmaya çalışacağını söylemişti zaten. FEDA t-shirtleri çok az satış yapmış olsada klübe para girdi.Bunları çoğaltmalı mesela nerde oynayacağı belli olunca sezona başlamadan 1 hafta önce R Madrid , Bacelona , Man C gibi takımlardan 1yle maç yaparsa biletler saatinde tükenir.