Originally Posted by attirson Cihan bu mesajlarıda sil madem Fenerbahçe sohbet alanı ne alaka. Dedim destek merkezine açın diye ama işte napalım cevap vermeye mecbur kalıyoruz burada. Originally Posted by goosfraba mesela şöyle bir mesaj dururken http://forum.turksportal.net/vb/show...&postcount=263 yöneticinin elzem oldukça mesaj sildiğini anlıyorum. tepki gelince falan yani. diğer türlü hep bir dengesizlik var silinen mesajlarla ilgili. Burayla uğraşırken orası gözden kaçıyor doğal olarak. Ayrıca tek yöneticisi ben değilim bu sitenin
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Originally Posted by Nedvedmania Orayla uğraşırken orası gözden kaçıyor doğal olarak. Ayrıca tek yöneticisi ben değilim bu sitenin farkındaysan nedved değil de, yönetici dedim.
(/s)
Originally Posted by goosfraba farkındaysan nedved değil de, yönetici dedim. Şu an söz konusu ben olduğum için doğal olarak üstüme alındım. Beni kastetmediysen sıkıntı yok
Forum Rules